Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszönöm.VIII.Henrik írta:Próbáld meg ezeken a helyeken, de nem biztos, hogy ezzel újat mondtam. Viszont, ha ez egy 2-3 éves verzió, és közben kiadott újabbat a Sony, akkor lehet, hogy azt csinálják, mint a Mio-nál, ami számodra kedvezőtlen. Mioék nem fejlesztik a régebbi térképrendszert, csak az újabb készülékekhez fejlesztett programokon, vagy borsos felárért, még ha garanciális időn belül is vagy. Ez tapasztalat, így járt egyik főnököm, de emélem neked azért sikerül megoldani a gondod.
Ha már itt járunk http://shop.fcbarcelona.com/stores/barc ... lector=258Asys írta:Hali culék!![]()
Olyan kérdésem lenne, hogy 09/10-es Barca mezt szeretnék venni Xavi számával és nevével L-es méretben!
Hol lehetne ilyet kapni
Azért ezt nem ajánlanám. Ilyet bármelyik piacon találsz, ha eredetit szeretnél keress meg pü-ben, valószínűleg tudok segíteni.miihii írta:E-Bay-KATTAsys írta:Hali culék!![]()
Olyan kérdésem lenne, hogy 09/10-es Barca mezt szeretnék venni Xavi számával és nevével L-es méretben!
Hol lehetne ilyet kapni
E-Bay-KATTAsys írta:Hali culék!![]()
Hol lehetne ilyet kapni
Azt nem írtam,de nem ugyanaz az op rendszer.Nálam XP,a másik Ubuntu (Fecooo írta:
miihii annyit tudok javasolni, h síma ethernet-kábellel oldd meg az egészet, sokkal gyorsabb, stabilabb. annyi az egész, (bocsi, ha tudod...) h a boltban CROSSOVER-es UTP patchkábelt kérsz, a hálózatot általában ilyen módon azonnal felismerik a windows-ok. jah és alapkövetelmény persze, h a kérdéses meghajtók meg legyenek osztva
De azt egy egyszerű TCM-mel (Total commander) már meg is lehet oldani. Am én is az UTPst ajánlom nekem a gép és a laptop szokott néha úgy összekötve nincs vele semmi baj.Fecooo írta: miihii annyit tudok javasolni, h síma ethernet-kábellel oldd meg az egészet, sokkal gyorsabb, stabilabb. annyi az egész, (bocsi, ha tudod...) h a boltban CROSSOVER-es UTP patchkábelt kérsz, a hálózatot általában ilyen módon azonnal felismeri a windows-ok. jah és alapkövetelmény persze, h a kérdéses meghajtók meg legyenek osztva
miihii annyit tudok javasolni, h síma ethernet-kábellel oldd meg az egészet, sokkal gyorsabb, stabilabb. annyi az egész, (bocsi, ha tudod...) h a boltban CROSSOVER-es UTP patchkábelt kérsz, a hálózatot általában ilyen módon azonnal felismerik a windows-ok. jah és alapkövetelmény persze, h a kérdéses meghajtók meg legyenek osztvamiihii írta:Erről no info senkinek?miihii írta:Egy naon banális kérdésem lenne:
ha két laptopot összekötök egy mindkét végén USB-s kábellel,akkor fogok tudni adatokat ide-oda pakolászni,ugye?
V kell vmi egyéb (mondjuk vmi progi) hozzá?
Köcce a választ!
Nem fog működni.miihii írta:Erről no info senkinek?miihii írta:Egy naon banális kérdésem lenne:
ha két laptopot összekötök egy mindkét végén USB-s kábellel,akkor fogok tudni adatokat ide-oda pakolászni,ugye?
Köcce a választ!
Erről no info senkinek?miihii írta:Egy naon banális kérdésem lenne:
Köcce a választ!
DE nem én tettem be hanem tesómlui1698 írta:valahogy úgy ahogy először is betetted.S.Agüero írta:Az "igazolványképem" kitörlődött hogyan lehet újat betenni![]()
Előre is köszi
valahogy úgy ahogy először is betetted.S.Agüero írta:Az "igazolványképem" kitörlődött hogyan lehet újat betenni![]()
Előre is köszi