Sziasztok!
Végre elszántam magam én is, hogy eljárok konditerembe.Egy barátommal fogok járni.
Régen rengeteget úsztam, és minden nyáron hetente 4-5 alkalommal eljártam
dolgozni olyan helyre,ahol egész nap raklapokat pakoltam,emellett itthon a súlyzószettemmel edzettem,és a fekvenyomó padon is több gyakorlatot bírtam elvégezni,tehát van izom is a
zsír alatt.
2 éve úgy sikerült elesnem , hogy eltört mindkét csont a jobb alkaromban , így egész nap szinte ültem csak, barátnőmmel jártam el egyszer-egyszer sétálni...De amilyen makker vagyok, 2 hónapra rá hogy levették a gipszet, egy meccsen szöglet után olyan jól landoltam hogy sikerült eltörnöm a bal csuklómat,újabb másfél hónap kiesés.Mindig is hízékony tipus voltam,de ezek után felhíztam 95kg-ra, emiatt pedig egyre csak híztam, 115kg-ra felmentem,1 hónapja elkezdtem futni, és most 108-nál járok.
A rövid

bevezető után szeretnék rátérni a tárgyra.
Észrevettem,hogy nehezebben csinálom meg ugyanazt az ismétlésszámot egy súllyal,mint mielőtt elkezdtem volna futni.Valószínűleg izomból is sikerült ledobnom... Mit tanácsoltok, előbb dobjam le a felesleget, és utána kezdjem el építeni az izmot, vagy kardio edzés mellett végezzek súlyzós edzéseket? Végülis azzal is eléggé sok kalóriát égethetek,de nem akarok hülyeséget mondani,és mégannyira sem hülyeséget csinálni,inkább kérdezek egy okos embert.
ui.: Ja, és fehérjét esetleg ha szednék , annak milyen hatása lenne? Mert mire rendes étellel beviszek annyi fehérjét hogy ne építsek le / inkább felfele építsek izmot , megettem 1 lapát zsírt és szénhidrátot is. Ez is csak egy gondolat,fogalmam sincs róla.