Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ma 40 percig nyomtam.BritishKnight írta:Sziasztok!
Van egy szobabiciklim. Ha fogyni akarok akkor mit ajánlotok?
Naponta mennyit használjam?
Hány km-t tekerjek vele?
Mennyi ideig?
Mekkora sebességgel?
Lehet olyan pulzustartományba futni, ami ne izmot bontson. Nevezzük akkor kocogásnak...shutterisland írta:így van, mert a futás az kardió, míg az aerob az a kocogás.
az aerobnak CSAK a zsírégetés lenne a lényege, a kardió az izmot is bontja.
Szerintem arra célozhatott, hogy amit nem géppel kell. Súlyzólya meg csak van otthon.MQuC írta:Az mit jelent hogy eszköz nélküli?
davi10 írta:Jó bicepsz gyakorlato(ka)t tudnátok mondani?
Ha lehet, és van olyan, akkor mindenféle eszköz nélkülit, de ha nincs jöhet bármi. Itthoni "használatra"
Ebben az időszakomban vagyok énis, úgyhogy köszi a véleményt, ki fogom próbálni énis, egyébként énis csak jókat olvastam róla.Alexander Mahone írta:Nagyon jó fehérje ennyiért. Csóró időszakomban én is ezt toltam.rivaldo94-barca írta:Erről a fehérjéről mi a véleményetek, megéri ennyiért? http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=8152
Nagyon jó fehérje ennyiért. Csóró időszakomban én is ezt toltam.rivaldo94-barca írta:Erről a fehérjéről mi a véleményetek, megéri ennyiért? http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=8152
Izmot.Primitive írta:Hanem?Alexander Mahone írta:A futás nem zsírt bont.
Én az esti futásra esküszöm!gergo9 írta:Akarod mondani reggelÉppen ezért úgy gondolom, hogy aerob edzést legcélszerűbb estefelé kivitelezni, ez alap hogy az aerob edzések legjobb időpontja reggel van.
Kardió és aerob dolog nem összekeverendő! Míg kardió edzésnél a pulzustartomány olyan magas, hogy a szervezet anaerob környezetben ( oxigén nélkül) kell hogy "oxidálja" a tápanyagot (éppen ettől lesz izomlázad), addig az aerob edzésnek a lényege, hogy megfelelő pulzustartományon belül vagy, és ebben a pulzustartományban oxidatív úton képződjön az energia.MQuC írta:Sziasztok!
Ugye köztudott, hogy edzés után kötelező enni. A kérdésem az lenne, hogy ez csak súlyzós edzésre vonatkozik vagy kardió jellegűekre (foci, futás) is? Mert erről nem olvastam semmit. NEm térnek ki rá.
Köszi a válaszokat
Hát szerintem bicepsz,tricepsz,váll hármason kívül nem fogsz bírni mást megedzeni heti 1-nél többször.rivaldo94-barca írta:Le tudná nekem írni valaki, hogy egyes testrészeket (gondolok itt bicepsz, tricepsz, has, comb, vádli, váll, mell) mennyiszer szabad teljesen leedzeni egy héten? Most úgy járok konditerembe, hogy heti 4x, és jövőhéttől úgy akarok menni, hogy a 4 alkalomnál mindig mást-mást terhelek le. De az is jó lenne, ha daffy tudna írni nekem egy edzéstervet ilyesmi szempontok alapján, akár PÜ-ben is. Izomtömeget szeretnék egyébként növelni, nem szálkásítani. És azt tudom, hogy az izmok úgy fejlődnek csak ha leterheljük őket, ezért is kérdezem, hogy hányszor szabad őket leterhelni egy héten. Ha valaki tudna nekem edzéstervet írni, ott azt is írja le, hogy miből mennyit kell csinálni.