Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Miért egy hónappal azután van meghívód miután már megvettem a G3atSlither írta:Kell vkinek egy OnePlus One invite?
http://oneplus.net/one" target="_blank
Én csak azt nem értem, hogy ez a probléma, hogy hogy csak most jelentkezett nálad mikor már évek óta ilyen a youtube.albicelesteX írta:Sziasztok!
Pár napja jelent meg nálam az, hogy youtube-on a videók előtt skip ad vagy mi egy ilyen fekete négyszögben 10-től számol visszafelé és csak utána indítja a videót el vagy ha rá kattintok a skip-re..ezt valahogy lehet orvosolni?
AdBlock nevű progit töltsd le és mindenféle reklámot blokkol.albicelesteX írta:Sziasztok!
Pár napja jelent meg nálam az, hogy youtube-on a videók előtt skip ad vagy mi egy ilyen fekete négyszögben 10-től számol visszafelé és csak utána indítja a videót el vagy ha rá kattintok a skip-re..ezt valahogy lehet orvosolni?
Azért ez túlzás. A népszavazás előtt is lehetett tudni , hogy nagyon szoros lesz mivel a skótok egy kis része nem nagyon akar elszakadni plusz Skóciába nagyon sok angol is beköltözött. Ez a szavazás inkább példát tud mutatni Katalóniának . Csak az a baj , hogy soha se fogják megengedni , hogy Katalónia függetlenségéről legyen szavazás mert a végeredmény teljesen egyértelmű lenne.messideco írta:Hát, ezek a skótok hülyét csináltak magukból...
érdekes gondolat, nekem eszembe be se jutott, de teljesen adom. a sport klubos műsor maga lesz a kánaán...Alcantara írta:Nekem ez a Bajner gyerek olyan, mintha a magyar labdarúgó média kicsit futtatná, mint csörgősipkás bohócot. Szándékosan írják le a legnagyobb buta kijelentéseit, mert tudják, hogy az emberek kinevetik érte, egy idő után már olvassák, keresik az írásokat vele kapcsolatban, mert akkora marhaságokat képes mondani.
A magyar labdarúgás "Győzikéjét" csinálja belőle a sportújságírói társadalom.
Nyilván van az a szint ahol tetszik ez.
A legszebb az egészben, hogy senki nem szól ennek a gyereknek a környezetében, hogy szénné égeted magadat.
De hát ő kinőtte a Dortmund B csapatát, 3 gólt is lőtt középcsatárként 29(?) meccsen.. A forduló válogatottjába is volt hogy bekerült!bence-barca írta:De azért a harmadosztályban (23 évesen a második csapatnál...) legalább ontotta a gólokat. Ja, ott sem. Talán ne is menjünk bele mélyebben...
Csak ezt a részt emelném ki:palesz77 írta:19:50-kor kezdődik a SportKlubbon a Meztelenül című műsor, sztárvendég Bajner!Gondoltam szólok mindenkinek, nehogy lemaradjatok róla, remélem megint hinteni fogja az igét..
multkor én is beirtam ezt, le is lettem ugatva. csak a hülye nem látjs, hogy azóta ilyen amiota rosell kitette a szűrét. pitiáner kis bosszú ez, semmi több. nem látványosan, csak ilyen kis célozgató alattomos sunyi huzások.albicelesteX írta:Sziasztok!
Lehet nem jó topikba írok.Ezért elnézést, ha úgy gondolják a moderátorok majd átrakják a helyére.
Olvasgatom a híreket és mindig belefutok Cruyff eszmefuttatásaiba....Komolyan mondom ha meglátom a képét legszívesebben már leköpném az embert,ebből folyton csak a negatív dolgok jönnek olyan dolgokról alkot véleményt amihez semmi köze és szerintem a kutyát nem is érdekli...Elmehetne már végleg nyugdíjba...
Helo szia!albicelesteX írta:Sziasztok!
Olvasgatom a híreket és mindig belefutok Cruyff eszmefuttatásaiba....Komolyan mondom ha meglátom a képét legszívesebben már leköpném az embert,ebből folyton csak a negatív dolgok jönnek olyan dolgokról alkot véleményt amihez semmi köze és szerintem a kutyát nem is érdekli...Elmehetne már végleg nyugdíjba...
ha már annyit beszéltünk róla, sztem nyugodtan beirhatod ide isshutterisland írta:ha már szóba jött.
korábban volt vagy 2 oldalas téma velem kapcsolatban, mikor itthoni és külföldi munkalehetőségekről beszéltünk.
akit érdekel, hogy végül mi lett a dologból, írjon pü-t vagy facebook-on.