Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De ha névtelenül adományoznának, nem terjedne tovább. A show azért kell hogy terjedjen. Nem tudom jól elmagyarázni, de ez így működik jól ha tetszik ha nem.MQuC írta:Itt a lényeg. Nem majomkodni kell, hanem kitölteni a csekket, vagy átutalni az összeget, ahogyan azt rengetegen meg is teszik rendszeresen. Névtelenül! A többi mind csak show.
Persze, hogy az. De sikeres. És itt ez a lényeg. Pont ezzel, hogy ez ekkora idiótaság éri azt el ami a cél. Nagyon ügyes húzás volt és a sok hülye trendet csinált belőle és így ténylegesen jó célt szolgál. Szerintem a kitalálok sem gondolták, hogy ekkora nagy volumenű dolog lesz ez. Dehát az emberek idióták. Nemes ügy érdekében kihasználni ezt az meg szerintem parádés.Leon írta:Durva,hogy valami hülyegyerek kitalál valami ökörséget (ice bucket)és a többi marha meg megy utána,még,hogy az ember nem a majmoktól származik...![]()
Az ice bucket egyik kitalálója meg is hallt,persze stílusosan vízbe fulladt:![]()
http://www.havasok.hu/cikk/meghalt-a-je ... kitalaloja" target="_blank
Ahogy az angolok is mondanák: He kicked the bucket!![]()
Tudom,hogy ez most kivételesen egy jó ügy érdekében van de akkor is totálmaxgáz!
Látták a nemzet Bálintját edzeni és ezek után már nem volt több kérdészola8787 írta:Szerintetek Bajnertől megkérdezte a vezetőség, hogy mi az isten történik a magyarokkal?
Igen,miután nem thaiföldi az asszony.Tim írta:Azért lássuk be,ha együtt laksz a barátnőddel,akkor a gyanúsítottak száma eléggé leszűkül..daffy írta:..vagy ki pisilt a csapba.
Azért lássuk be,ha együtt laksz a barátnőddel,akkor a gyanúsítottak száma eléggé leszűkül..daffy írta:..vagy ki pisilt a csapba.
Ezeket simán. Én bántóan őszinte tudok lenni és szó szerint. Aki nem kíváncsi az őszinte véleményemre,az ne kérdezze.Tim írta: Pld.megmondjátok-e a barátnőtöknek,hogy nyuszikám ez egy borzalmas menet volt,vagy hogy ez a nadrág siralmasan áll rajtad? Nem beszélve a munkahelyi ügyekről ugyebár..
"Az a helyzet főnök hogy nincs kész a meló,mert egész éjjel züllöttem,és most is csak sejtem hogy hol is vagyok."
Ej,ha tudnád hányszor szívtam meg a hülyeségem miattMR. TROMORT777 írta: A baj ezzel csak az, hogy egy kis csikóról is nagyot lehet ám esni.
Álszentség? Nyugi, Dr. House óta tudjuk, hogy mindenki hazudik.
A baj ezzel csak az, hogy egy kis csikóról is nagyot lehet ám esni.Tim írta:
Minden tiszteletem azoké akik,mint szeretve tisztelt miniszterelnökünk midig igazat mondanak.
Nagyon jellemes vonásnak tartom,az álszentséget viszont kevésbé. Sajnos nekem münchausen szindrómám van,mire észbe kapok már le is írtam valami valótlanságot,amit próbálok kétségbe esve helyrehozni...Csak remélni tudom hogy ezzel az akciómmal senkit nem zaklattam fel túlságosan. De ha mégis,akkor azoktól őszintén,szívből bocsánatot kérek.
Azt már le sem merem írni hogy még alkoholt is szoktam inni,néha későn járok haza,és a buszon sem mindig adom át a helyem..Tisztában vagyok vele hogy ezzel is rossz példát mutatok.
Mentségemre szóljon hogy ilyenkor nincs rajtam moderátori karszalag.
Minden tiszteletem azoké akik,mint szeretve tisztelt miniszterelnökünk midig igazat mondanak.MR. TROMORT777 írta:Tim!
Teljesen nem az én dolgom. Nem is az adott helyzetről alkotnék véleményt. Hanem arról, hogy a hazugság az hazugság, mégha kegyes is. Ezzel, hogy megadod magadnak azt, hogy Te kegyesen hazudhadsz másoknak, hogy megvédd őket vagy az adott embert - a téma lényegtelen ebben az esetben - Te felsőbbrendűnek véled magad...