Utóbbi pár napban én is megnéztem néhány filmet.
A gépész:
Ezt már nem először látom, de utoljára pár éve. Még mindig zseniális film, jó a mondanivaló, beteg, elvont, de kerek. Bale legjobb filmje. 10/8.5.
Az erő krónikája:
Elszaporodtak mostanában a kézikamerás filmek, de ez mindenképpen a legjobbak közül való. Bár ez kicsit több annál, hiszen nagyon jó effekteket is tartalmaz és a történetvezetése is nagyon jó. Bár ami előny az egy kicsit hátrány is volt nekem: mivel kézikamerás így nagyok voltak a felvételek közti ugrások és sok dolog nem volt rendesen kibontakozva. Pl hatalmas ugrás volt a lyukban készült videó és az utána lévő labdás trükkfelvételek között. Negatívum még, hogy elég rövid. Azért egy 10/8-at adok rá, mert nekem nyerő a stílus.
Sucker Punch (Álomháború):
Egyértelműen a csajokkal és a látvánnyal lett eladva a film, amit tudtam is, nagyrészt ezért is töltöttem le. Tetszenek ezek az elmegyógyos filmek, és a képzelt világos harcok. A csajok meg... Babydoll-t tudnám szeretni. A film megütötte azt a lécet amit felállítottam neki, de túl nem szárnyalta, a sztori jónak mondható, a látvány nagyon jónak (zseniálisnak csak azért nem nevezhető, mert bár szép, meg monument, de azért nem lehet összehasonlítani egy Faun labirintusának képi világával). Összességében adok rá egy 10/7-et, talán 7.5-öt.
Amik még hátravannak a következő pár napban:
-Shame. Már rég letöltöttem de csak mostanában lett normális minőségben fent neten, és a felirat is csak nemrég készült el. A sztori izgalmasnak tűnik.
-The Cabin In The Woods
-A Dangerous Method
Utóbbi kettőt látta már valaki? Meg ha már erre jártok és olvassátok, írhatnátok néhány jó film tippet mostanából (amik a moziba mennek nem érdekelnek). Nem jött be nekem egy Marvel képregény adaptáció sem, rühelltem mind a Vasembert, mind a Hulkot, de főleg az Amerika kapitányt, így az Avangerstől kíméljetek.) A Pite új részét láttam, a Kopasz osztagot pedig a héten nézzük moziba.
Ha már nőknél tartunk:
Elsőszámű és nagykedvenc nekem Jessica Alba, de nem rugdosnám kis Sophie Monk-ot sem az ágyamból (bár neki sok filmje nincs, de ami van abba jónőt játszik). A bálványhírességek közül talán még Mila Kunis aki elég jó.

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)