Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tolvajok városa. legjobbvisca el barca írta:várok mindenféle bankrablós, vmit ellopós vagy hasonló filmeket. vígjáték nem kell.
t
Holnap együtt jövünk az értékeléssel!soadroli írta:Messideco úr, nagy baj lenne ha holnap értékelném a Sam-et? Úgy volt hogy ma meg tudom nézni, de közbejött valami.![]()
Ja, és akkor mi arra a válasz, hogy mindenki bedobja az ajánlását?
sztem nem én voltam, mert én is pont a napokban láttam a fórumon az ajánlástvisca el barca írta:igen, mindkettőt. a mielőtt az ördög rádtalált épp a napokban ajánlotta vki (Te?)
Most néztem meg: Before the Devil Knows You're Deadvisca el barca írta:várok mindenféle bankrablós, vmit ellopós vagy hasonló filmeket. vígjáték nem kell.
olasz meló, banki meló, szajré, szemtől-szemben, montreali bankrablás, ronin, kánikulai délután, trükkös gyémántrablás, utolsó gyémántrablás, belső ember, 44 perc és a többi
bár sztem mindent láttam de hátha
Nekem a nagy filmnézőnek (visca el barca írta:várok mindenféle bankrablós, vmit ellopós vagy hasonló filmeket. vígjáték nem kell.
olasz meló, banki meló, szajré, szemtől-szemben, montreali bankrablás, ronin, kánikulai délután, trükkös gyémántrablás, utolsó gyémántrablás, belső ember, 44 perc és a többi
bár sztem mindent láttam de hátha
Ez engem is érdekel, fönt van már valahol?Fernando írta: -The Cabin In The Woods
visca el barca írta:eh... mi folyik itt emberek? elmentem meginni 2 sört (6) erre látom h mindegyik megvadult itt...![]()
bob-ot hagyjátok, ő nem ért a filmekheznem is értem mit keres ebben a topicban
![]()
nem való neki csak a csizmáskandúr. jah, bocs az is sci-fi. hogy tudna egy macska beszélni?
Neked ez jött le belőle?soadroli írta:messideco írta: Bezzeg az Avangersre van idő kétszer is![]()
![]()
![]()
Mindenki bedobja? Miért?
Ez nem jó így?![]()
![]()
Kanty ötlete volt, és szerintem jó lenne. Tudsz válogatni, stb... Meg aki szorgalmas (és nem olyan lusta dög mint én), annak nem kéne várni annyit a másik ajánlásra.
Igazán nincs mitBob_Marley írta:Sajátságos megfogalmazás voltmiihii írta:
Fényt gyújtok az éjszakádba
Kicsit olyan volt, mintha 6 évesnek magyaráznádDe kösz
Elhiszem meg tényleg biztos van 1 milliárd Alien fanatikus, nekem bőven elég annyi földönkívüliek, innentől kezdve nem érdekel a film, bocs1et láttam de nem hiszek se az UFO-kban se az ilyen nyáladzó genyó kis megmagyarázhatatlan lényeket nem tudom besorolni, bocs 2
![]()
Mondtam már scifi fantasy meg minden hasonló "baromsággal" engem meggyőzni nem fog senki, bocs 3
Egyik egyetemi csoporttársam fogalmazta meg jól a fantasy úgy jött létre, pár srác beszívott és azt hiszik beszélnek a halak az Akváriumban....
Sajátságos megfogalmazás voltmiihii írta:
Fényt gyújtok az éjszakádba
Nyüüüüüüüüüüümiihii írta: Fényt gyújtok az éjszakádba
messideco írta: Bezzeg az Avangersre van idő kétszer is![]()
![]()
![]()
Mindenki bedobja? Miért?
Ez nem jó így?
Bezzeg az Avangersre van idő kétszer issoadroli írta:Messideco úr, nagy baj lenne ha holnap értékelném a Sam-et? Úgy volt hogy ma meg tudom nézni, de közbejött valami.![]()
Ja, és akkor mi arra a válasz, hogy mindenki bedobja az ajánlását?
Fényt gyújtok az éjszakádbaBob_Marley írta:
Látom Alines filmek a téma, na nálam ez a film a TOP 5 érthetetlen filmek listájának egyik dobogósa