Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezért is írtam,hogy nem lehet neki felróni. Ill. fel lehet, de butaság. Pláne, hogy anno az Alient kis büdzséből készített B-filmnek szánták, csak aztán olyan alkotógárda kerül össze, és olyan jó lett a megvalósítás (és a sztori is), hogy tarolt a mozikban.sjd írta:Azért azt is hozzá kell tenni, hogy pl. a gesztusirányítás egy már ma is létező technológia, szóval egyrészt ilyen tekintetben, másrészt a CGI, effektek stb. terén is túlhaladtuk 1979-et
Sajna ez a régi sci-fi átka, hogy nagy elképzeléseket nem tudtak a vásznon megvalósítani (aztán lehet, h 30 év múlva meg a Prometheuson fognak röhögni)
Azért azt is hozzá kell tenni, hogy pl. a gesztusirányítás egy már ma is létező technológia, szóval egyrészt ilyen tekintetben, másrészt a CGI, effektek stb. terén is túlhaladtuk 1979-etFaust írta:P itt is beleestek abba a hibába, hogy az előzményfilmben fejlettebb a technológia, mint az eredeti filmben.
Persze azért van 33 év az Alien és a Prometheus között, ezért annyira nem lehet neki felróni.
igen, csak az a másik topiksamy85 írta:Amúgy valaki nézi a trónok Harcát?!
Kate HudsonKomolyra fordítva a szót
Ki az a színésznő akivel nem csak EZEKET tennéd, hanem össze is kötnéd az életed?![]()
Nekem Emma Stone. Amúgy poligámia nem érvényes
akkor rendben!messideco írta:Lazán, mint a kazán.
Nem vagyunk zord középkori szerzetesrend, úgyhogy nincs probléma
Hát komolyra fordítva a szót...messideco írta: soadroli: Portmanben neked mi annyira megnyerő?
ha majd megnézted őket akkor megérted!messideco írta:Samy: köszi a választ, de annyira értem mint a biodiverzitás-védelem fogalmát![]()
Scarlett Johansson, talán Nicole Kidman, de utóbbi anyám lehetne korban, szóval kissé húzósmessideco írta:
Komolyra fordítva a szót
Ki az a színésznő akivel nem csak EZEKET tennéd, hanem össze is kötnéd az életed?![]()
Portman vagy/és Scarlet vagy/és Mila Kunismessideco írta: Komolyra fordítva a szót
Minden héten ajánl valaki a tagok közül egy filmet, a többiek megnézik, írnak róla pár sort és értékelik.samy85 írta:szívesen... ám mit is takar ez a filmklubb?messideco írta:...Samy: nincs kedved beszállni a Filmklubba?
szívesen... ám mit is takar ez a filmklubb?messideco írta:...Samy: nincs kedved beszállni a Filmklubba?
Hát ennek több oka is lehet... Mondjuk a bevezető rész hatalmas sikere! Amit az is mutat hogy ebben a kategóriában, minden uj filmet hozzá hasonlítanak! aztán az alap5let kimeríthetetlen...számtalan dolgot lehet hozzáfűzni!!! Meg aztán ezek a rendezők/producerek önmagukban is elég ichletettek(nyilván jóféle cuccot használnak)messideco írta:De az hogy lehetséges, hogy más-más rendező rendezi a részeket? Nem törik meg úgy a saga -varázsa- ?
David Fincherről nem is beszélvesamy85 írta: Meg bizony mivel 1 részt kultuszfilmek, másrészt olyan szakemberek dolgoztak mint Ridley Scott, James Camereon hogy kapásból 2-t említsek!![]()