Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát én kb 10 éve láttam, de emlékeim szerint egy bőven nézhető kategoria, aminek legalabb van vmi nyomasztó hangulata. meg én amugy is szeretem ezeket a C kategorias oldschool horror filmeket.messideco írta:Nem kell bocsánatot kérni, mondtam, hogy látatlanul ment az ajánlás. De örüljetek, mert a Rosemary gyermeke ment volna ehelyett. ..
Nem rég láttam, egyetértek.visca el barca írta:man on a ledge
egyszernézős, kellemes kikapcsolódást nyújtó dráma/krimi/thriller féleség.
nem korszak alkotó film, de egy kis esti szórakozásra teljesen megfelel
Holnap megnézem, már ma akartam, csak bontottuk faterral a melléképületet...messideco írta:Három elmaradt ember van eddig a filmmel, vagyis ez nem elmaradás, még időben vannak holnapig.
Még egyelőre nem dobom be, várok egy kicsit.
Én még nem, de holnap vagy holnapután meglesem.kurdt írta:Tényleg, Nevem Samut látta már mindenki?
Fantörpikus.messideco írta:Majd éjfél után 1 kerek perccel jön az ajánlásom
Egy-az-egyben ez véleményem, viszont erre azért 9,5-et nem adnék, mert meg sem közelít egy igazán komoly hangulatú és mondanivalójú filmet.csababarca írta:Avengers-Bosszúállók.
Nah ez igen,így kell szuperhősfilmet csinálni!
Minden a helyén,egyensúlyban a sztori az akcióval,semmi sincs túlzásba véve.
A sok szereplő megfelelő játékpercet kap,nincs elhanyagolva senki.
Mark Ruffalo meg a legjobb Hulk,akit találhattak a szerepre.
Mindenki nézze meg aki teheti,mert nem Bay-féle robbantsunk fel mindent cucc az egész,hanem komoly a film mondanivalója is.
Persze akkor lehet normálisan értékelni a filmet,ha a helyén kezeli a néző. És ez egy akció-képregényfilm,a legjobb fajtából.
Nem cifrázom, ez bizony kőkeményen 9,5/10. (az előző mondatot figyelembe véve.)
És csak azért nem adok 10est,mert nyáron lesz egy záró Batman,amire tartalékolok.
Én most néztem meg. Nekem is abszolút bejött, szórakoztató és helyenként nagyon látványos volt. Nálam ez a második rész veri az elsőt.visca el barca írta:tegnap megnéztem a sherlock holmes 2. részét. és bár nagyon nyűgös voltam éjszaka, azt kell h mondjam, tetszett. az első fél óráért kár, mert az nagyon gyenge lett, de összességében méltó folytatás lett belőle!
A Más világ nekem sem jött be, ráadásul a befejezéstől sem dobtam akkora hátast, de az még azért rendben volt. Ezen kívül megvolt még az Abre los ojos (Nyisd ki a szemed) és a Belső tenger is. Mindkettő jó, de egyikre sem mondanám, hogy kiemelkedő.Faust írta:Alejandro Amenábar
Én is a Más világot láttam tőle, valamint az Agorát. Szóval annyit tudok mondani csak, hogy az Agorát viszont eléggé középszerűnek tartomFaust írta:Valaki ismeri behatóbban a munkásságát?