magánbeszélgetés
először is, aki szinkronosan akarja nézni az csak a dvd verziot szerezze be (abból se a "jethro" félét), az xvid-nek csak a felén van szinkron, marha idegesito, hogy hol magyar, hol angol...
magáról a filmről.
aki arra vágyik, hogy majd beteszi és lesz egy kellemes 2 órája, az óriásit fog csalódni. nekem ez a film a tökéletes példája annak hogy egy jó rendező (márakinek, én nem szeretem coppolát) és egy jó színész is tud csinálni "nem jót".
próbálok rájönni coppola mi az Isten nyilát akart ebből az egészből kihozni, de vhogy nem tudom. gondolom egy magándetektív vívódást, ami a munkájával jár, de nekem ebből az érzésből alig jött le vmi. unalmas, vontatott, sehova nem halad az egész történet, lötyögés az egész. ha egy szóval akár jellemezni az egészet: erőtlen.
pedig most ilyen merengős hangulatban néztem és ehhez a filmhez sztem ez kell. de még így sem. alig vártam hogy vége legyen. sőt, ahhoz is nagy erő kellett h ne tekergessem végig...
amugy biztos jo film, mert a porton, meg az imdb-n is magas pontszámmal rendelkezik...
bocs előd, de nekem ez
5/10 (ez a létező legrosszabbtól egy fél fokkal jobb

)
szerk: próbálok vmi hasonlo filmen, gondolkozni, talán jack nicholsonnal az ígéret megszállotja az ami eszembe jut. nah, az erős film.