Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egészen nyugodtan.messideco írta:Nekem itt is egy David Lynch lesz, mit szólsz hozzá Faust?![]()
Nem meglepő, talán a három legpopulárisabb filmje, az Erőszak múlt mellett.Cronenberg tatától három film volt meg eddig.
Eastern Promises, Dead Ringers, The Fly
Mindhárom abszolút korrekt film, sőt nagyon is jó filmek voltak.
A Drome miatt lettem Cronenberg-fan (és sodródtam végleg a filmes pályára), úgy érzem jóban leszünk.Cronenberg témában pedig a Videodrome lett volna az ajánlott film. Nekem az ő életművében ez, illetve a Meztelen ebéd a két csúspont.
Van egy olyan tippem, hogy a Lost Highway vagy a Veszett a világ lesz az. A Mulholland Drive-ot már elsütötted, az Elefántembert meg a Kék bársonyt (ha jól emlékszem) már régebben láttad, a Düne és az Inland Empire közepes filmek, a Twin Peaks nem ér, a Radírfejet pedig nem mered!messideco írta:Nekem itt is egy David Lynch lesz, mit szólsz hozzá Faust?![]()
Nehogy megtedd, én csak örülök neki ha Cronenberg van az asztalon.kurdt írta:Ezt az avatart elnézve az é egyik lehetséges ajánlásomról már le is mondtam...
De amúgy welcome, meg minden; Előd mondta, hogy nálatok működik ez a filmklub dolog, remélem másodjára már itt is összejön; mert az ötlet jó!
Ezt az avatart elnézve az én egyik lehetséges ajánlásomról már le is mondtam...Faust írta: Dehogy baj. Fogalmam sem lenne mostanság, hogy mit dobjak be.
Dehogy baj. Fogalmam sem lenne mostanság, hogy mit dobjak be.Nem lesz gond, ha utolsónak leszel ajánló?
Ezt a filmet láttam, s egyet értek veled, pluszban aki teheti eredetibe nézze meg, zseniális!visca el barca írta:de ha lehet, inkább a videotékából kölcsönözzétek ki, mert a youtube-os minoseg csak ront a filmen...
értem.messideco írta:Ennek speciel egész jó a minősége![]()
Azért tettem ki a linket is, mert koleszes barátaimnak sajnos nincs internethozzáférése
Mea culpaBob_Marley írta:Van már valami amit meg kell nézni? Ezt már kérdeztem, de lemaradt a válasz
Még ma?messideco írta: Sorsolok majd tényleg