Elsőre Timnek tudnék ajánlani annyit,h sztem sokkal jobb dolga van egy masszőrnek/gyúrónak,hisz' khm,khm közelebbi (sőt,egészen kézzelfogható

) kontaktba kerül a női testekkel és nem elhanyagolható érv,h nem kell BÁNNIA velük ,csak szimplán meccsek előtt meggyurmázni oszt annyi

(Párszor elgondolkodtam,h pályát tévesztettem

)
Edzősködést csak kifejezetten erős idegzetűeknek ajánlom,főleg a női vonalon.Elég ha belegondoltok,h 1el is milyen nehéz,nemhogy tizenpárral

De Drigo ajánlata mellett sem lehet elmenni szó nélkül,hisz' mi is motiválna egy férfiembert jobban,mint a csajok vagy esetleg a SÖÖÖÖRRR
Erről az idősebbekhez való vonzódásról annyit tudok hozzáfűzni,h természetesen van rá példa,de nem olyan kirívó számban fordult elő,legalábbis nálunk az elmúlt 10 évben...De mivel a pontos kifejezés az érettebb korosztály volt,asszem a jelenlegi keretben senkinek sincs fiatalabb pasija
Henrikkel egyet kell értenem,az edzőképről alkotott véleménye helytálló.Az edzőnk elég határozottan lép fel,szakmailag remekül felkészült.Mivel 3 éves közreműködése alatt 2 bajnoki címig jutottunk,fel is néznek rá a leányzók.Én a saját szerepemet a sztoriban nem ecsetelném,annál szerényebb ember vagyok...

Meg különben is megszoktam már,h úgy néznek rám a csajok,mintha aranyból lennék
Bocsi modik,h szétoffoljuk a topicot!!!!!
Ja.és Tim!Gyönyörű a kicsi lány!Aztán focista legyen ám