Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt is keresd már elő, úgy mint a FradisatPerrero írta:Los, te amúgy nem azt mondtad, hogy 16 vagy
Igen,egyenlőre még megyeiben tesszük neki.És valóban szóba került az nb3 elindítása,de aztán befulladt a dolog sajna...Szandi írta:
Mihi!
Megyei bajnokságban nyomultok? Úgy hallottam, hogy akartak csinálni női Nb3at csak nem jött össze elég csapat. Mind1. Szólj, ha feljutottatok vagy ilyesmi.
Csak a feminások. ( najó ha nincs más..)Perrero írta:a focista csajok mind leszbikusok
Az a 3. nevem, de nem használom. Gondoltam álnévnek jó lesz, de szóltam már, hogy írják át.bouba írta:Kalendáriumban miért Norbert vagy?Los Banditos írta:állesz cuzámen![]()
![]()
Kalendáriumban miért Norbert vagy?Los Banditos írta:állesz cuzámen![]()
![]()
Én kérem szépen megfelelően érett vagyok,mind kort tekintve (23leszek pár nap múlva),mind viselkedést (Tim írta:Köszönöm az úriemberhez méltó megerősitést! Remélem az érintettek levonják a megfelelő tanulságot.VIII.Henrik írta: így van Tim..
Én a magam részéről holnap beiratkozom egy gyorstalpaló edzőképző tanfolyamra,esetleg a masszőr szakma is szóbajöhet..![]()
Nanana,ez azért így erős.Ne általánosítsunk,kérem szépen!Perrero írta:a focista csajok mind leszbikusok
Jujj, de édesTim írta:Hízelgő az állásajánlatod,de nem szeretnék szőrős fickókat masszírozni
Ó igen?! Majd azt a pólót veszem amin ez a kép van:Drigo írta: Csak ne a "Van egy Réka nevű kislányom" pólódat vedd majd fel, ha mész edzősködni![]()
Csak ne a "Van egy Réka nevű kislányom" pólódat vedd majd fel, ha mész edzősködniTim írta:Köszönöm az úriemberhez méltó megerősitést! Remélem az érintettek levonják a megfelelő tanulságot.
Én a magam részéről holnap beiratkozom egy gyorstalpaló edzőképző tanfolyamra,esetleg a masszőr szakma is szóbajöhet..![]()