ozsimiki írta:
Drive
Hát na, nekem nem tetszett. Ryan Gossling megint hozott egy mélabús, szótlan karaktert, ezzel nincs baj,de az egész film szerintem olyan se füle ,se farka. Sztori szntem gyenge, illetve ha már ez,akkor egészen gyengén kivitelezték. Kinek mi a véleménye a filmről? Szoktam szeretni a lassabb filmeket is,mint ez, de itt még se fogott meg semmi.
10/5.5
egy "művészi" köntösbe bujtatott b kategorias film.
Refn megprobalta jo zenével, és szokatlan stilussal eladni a filmet. sikerült, mert a nézők és kritikusok nagy része oda meg vissza van a filmtől. szerintem csak szimplán tré. a zenék viszont elég jok, azokat nagyon eltalálták.
egyre többen el vannak ájulva az ifju rendezotol - sokan a masodik tarantinot látják benne - de nekem egyelore semmi nem jon át belole.
igaz csak ezt, meg a valhallat láttam eddig tole, de utobbi vmi rettentoen furcsa "film" volt.
van neki régebbről egy három részes drogos/bunozos filmje, majd arra még kivancsisagbol ráfekszem, mert állitolag az teljesen más stilus.
várom h mit tud a gyerek a későbbiekben domboritani, majd meglátjuk.
visszaterve a drivera, nekem teljesen hiteltelen volt gossling pszichopata karaktere. pedig elvileg tehetséges ürgéről van szó, én a fél nelsonban láttam abban viszont nagyon jo volt.