Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
soadroli
Llegenda del Barça

2012.03.22. 16:37:04

messideco írta:Kicsit off, nem reklám:

Odaát, a madridistán indul a filmklub harmadik köre. Jelentkezni a mai naptól lehet. Aki regisztrálva van csatlakozzon szerintem (lui s még egy páran)
Ott leszek. speedman

Chernobyl Diaries
Most ez ilyen Sziklák szeme-féle mutánsos-gyilkolászós lesz? Jöhet 8)
Kép
messideco
Presidente del Barça

2012.03.22. 08:43:30

Kicsit off, nem reklám:

Odaát, a madridistán indul a filmklub harmadik köre. Jelentkezni a mai naptól lehet. Aki regisztrálva van csatlakozzon szerintem (lui s még egy páran)
Kép
"And my heart will leave you never."
soadroli
Llegenda del Barça

2012.03.21. 19:05:42

Kalap1988 írta: OFF: Darálni akarsz? Gyere hozzánk egyszer disznóölésre :D Pár kiló, vagy inkább 10 kiló cuccot le kell :D
Nem úgy gondoltam :lol: Meg amúgy is utálom a disznóvágást, falusi létemre :D OFF vége.
Valaki megy majd moziba a Titánok haragjára?
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.03.21. 18:40:37

lui:

nem mennek mostanaban az "extrem" filmek. sem ázsiai, sem bonyolult, sem agyongondolkodós. egyszeruen nem érzem őket.
az elmult 2-3 hétben csak a kommersz halivúd :?

messideco:

eazy ridert láttam már, vígjátékot meg abszolut nem nézek (van itthon nagyjabol 500 filmem, kb 5 db vigjatek van benne :D - az egyik épp a zombiland)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.03.21. 18:34:10

soadroli írta:
lui1698 írta: Most komolyan, végre egy zombis film amitől nem az az érzés fog el, hogy "ezt a belet láttam már valahol", hanem inkább az, hogy "De jó lenne bezúzni a szomszédba egy Hummer-rel és szétaprítani őket egy m4-essel."
Persze halivadban ezt is meglovagolják és már készül is a második, nagyon kíváncsi leszek rá.
Nekem minden zombis film után az az érzésem, hogy bárcsak darálhatnék én is 1x :lol:
más: ATM-hez (trailer) nem tud valaki magyar feliratot?
OFF: Darálni akarsz? Gyere hozzánk egyszer disznóölésre :D Pár kiló, vagy inkább 10 kiló cuccot le kell :D
soadroli
Llegenda del Barça

2012.03.21. 17:40:51

lui1698 írta: Most komolyan, végre egy zombis film amitől nem az az érzés fog el, hogy "ezt a belet láttam már valahol", hanem inkább az, hogy "De jó lenne bezúzni a szomszédba egy Hummer-rel és szétaprítani őket egy m4-essel."
Persze halivadban ezt is meglovagolják és már készül is a második, nagyon kíváncsi leszek rá.
Nekem minden zombis film után az az érzésem, hogy bárcsak darálhatnék én is 1x :lol:
más: ATM-hez (trailer) nem tud valaki magyar feliratot?
Kép
messideco
Presidente del Barça

2012.03.21. 16:24:43

visca el barca: Picasso kalandjai, Sörgyári capriccio, Easy Rider :arrow: nézd meg ezeket :)
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2012.03.21. 16:16:49

visca el barca írta:zombieland
Nem is olyan régen néztem újra én is és azt a szomorú tényt állapítottam meg, hogy krvajóóó! :lol:
Most komolyan, végre egy zombis film amitől nem az az érzés fog el, hogy "ezt a belet láttam már valahol", hanem inkább az, hogy "De jó lenne bezúzni a szomszédba egy Hummer-rel és szétaprítani őket egy m4-essel."

Ezt láttad amúgy, most ezt akarom majd megnézni:
http://www.imdb.com/title/tt0420251/

Miike, Chan-woo Park duó elég jól hangzik. :)
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.03.21. 16:10:02

hát az animékkel sehogy sem állok :D

siheder koromban próbáltam őket erőltetni, de a dragonballnál meg a sailormoonál leragadtam :D

az alapok, cowboy bebop, ghost in the shell, death note, stb. persze megvoltak, de vhogy nem sikerült ráéreznem erre az egészre, uhogy inkább nem is erőltetem.

mostanában egyébként az elmult évek kommersz filmjeiből nézegettem ujra egy párat, főként azokat amiket csak egyszer láttam, és emlékeztem h valamelyest bejött

21, las vegas ostroma
törvénytisztelő polgár
valkűr
zombieland
donnie brasco

amugy teljesen kihaltam mind filmes, mind sorozatos vonalon. igazábol semmi nem tud lekötni, vhogy ugyerzem már mindent láttam a világon :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2012.03.20. 20:52:52

visca el barca írta:lui!

multkor érdeklodtel horror iránt, most jutott eszembe, próbálkozz be a horror mesterei c. sorozattal.

2 évados 13-13 résszel, minden rész egy órás, mindegyik teljesen különálló történet, és mindegyiket egy-egy híres horror rendező rendezte.

az első évadbol létezik szinkronos verzio, a második csak eredeti nyelven van.

inkább az első évaddal éri meg probalkozni, abban van egy pár igen jó rész, a második évad számomra már kissé komolytalan.
Köszi, holnap szerintem meglesem a cuccot.
Amúgy a múltkori ajánlásod az Audition is ütött, mint hp nálam. :D Szóval köszi azt is.

Animékkel, hogy állsz?
Én múltkor találtam egy rövid kis szösszenetet, az Elfen Lies-t.
Összesen 14 rész, véleményt eddig még nem írtam, mert az uccsó részből még maradt 10 perc amit valszeg hnap nézek majd meg.
De annyit már most elmondhatok, hogy nagyon ajánlom.
Van benne humor, dráma elképesztő brutalitás, jó történet... szóval minden ami kellhet. :lol:

szerk.: na most befejeztem az Elfen Lies-t.
A vége sztem abszolút méltó a sorozathoz.
Jó volt, örülök, hogy rátaláltam.

8,5/10

Most következik az Új világ.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.03.20. 16:45:09

lui1698 írta:
ozsimiki írta:The Grey-ről még csak annyit,hogy a teljes stáblista után még van pár másodpercnyi jelenet, gondoltam szólok :wink:
He? Bazz, nézem megfele... :D

Amúgy ezeknek mi az öreganyám értelme van? Ki néz végig egy komplett stáblistát? :roll: Ugyan ez volt a Fast5-nál is...
Tré filmek esetében semmi, viszont nálam pl ha egy jó filmet láttam, akkor végigvárom az egészet, a kellemes kis zenével együtt, leülepszik amit láttam, hatása alatt vok még, pörgök rajta,stb. Na meg ilyen esetben sem hátrány,ha betettek még vmi kis infót :)

spoiler!

jelen esetben, mindenki eldöntheti az utolsó pár másodperc miatt,h Liam kivégezte a fővezért, /az egész biztos,h haldoklik a dög/ezért a többiek elhúztak,vagy sem. én előbbire tippelek,de az benne a szép,h lehet,h Liam is halott már. ill nem szép,de na :)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
lui1698
Llegenda del Barça

2012.03.20. 16:40:45

ozsimiki írta:The Grey-ről még csak annyit,hogy a teljes stáblista után még van pár másodpercnyi jelenet, gondoltam szólok :wink:
He? Bazz, nézem megfele... :D

Amúgy ezeknek mi az öreganyám értelme van? Ki néz végig egy komplett stáblistát? :roll: Ugyan ez volt a Fast5-nál is...
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.03.20. 16:35:15

The Grey-ről még csak annyit,hogy a teljes stáblista után még van pár másodpercnyi jelenet, gondoltam szólok :wink:
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.03.20. 16:14:28

lui!

multkor érdeklodtel horror iránt, most jutott eszembe, próbálkozz be a horror mesterei c. sorozattal.

2 évados 13-13 résszel, minden rész egy órás, mindegyik teljesen különálló történet, és mindegyiket egy-egy híres horror rendező rendezte.

az első évadbol létezik szinkronos verzio, a második csak eredeti nyelven van.

inkább az első évaddal éri meg probalkozni, abban van egy pár igen jó rész, a második évad számomra már kissé komolytalan.
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2012.03.20. 16:06:08

kurdt írta: Amúgy igen, a Takenre gondoltam. Szórakoztató, ahogy Liam másfél órán át csontokat tör, de ennyi. Egy jó akciófilm.
Nekem ennyi bőven elég ahhoz, hogy megnézzem a második részt :)
kurdt
Megmentő :)

2012.03.20. 15:16:27

ozsimiki írta: Várj,mert van Tekken, meg van a Taken, előbbi szerintem se nagy cucc, utóbbi viszont nagyon jó akciófilm. Bár gondolom,csak elírtad,és te is az Elrabolvára gondoltál. Szerintem jó film, főleg Liam higgadt, profi karaktere viszi az egészet. Tetszenek a hasonlók.
Tekken megvan a lakótársamnak PS2-re, néha játszunk vele... :lol:

Amúgy igen, a Takenre gondoltam. Szórakoztató, ahogy Liam másfél órán át csontokat tör, de ennyi. Egy jó akciófilm. Sokan többet látnak bele, arra meg ott van az Unknown, ami tök ugyanez a film, csak nem Párizsban, hanem Berlinben, plusz megpróbáltak egy kis pluszt is belecsempészni ("ki a halál is vagyok én?"). Rosszabb is lett...

De mondom, nincs semmi bajom a Takennel, Liam tényleg jól nyomja.
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.03.20. 14:48:16

kurdt írta:
ozsimiki írta:The Grey /Fehér Pokol/

Liam Neeson főszereplésével, nekem tetszett a film. Szokásos helyen fent van, felirat is van hozzá.

Aki magyarul akarja, annak se kell sokat várni, mert március 22.től vetítik a magyar mozik.

10/8

+

Jön Neeson-al szintén ősszel a Taken 2 (Elrabolva) az nagyon város lesz... 8)
Grey-t én is pont tegnap néztem. Szerintem egyszernézős, de annak jó. Végig tartja a szintet és tkp. izgalmas is.
A Tekentől viszont soha nem voltam elájulva, úgyogy szerintem ez a második rész nekem kimarad...
Várj,mert van Tekken, meg van a Taken, előbbi szerintem se nagy cucc, utóbbi viszont nagyon jó akciófilm. Bár gondolom,csak elírtad,és te is az Elrabolvára gondoltál. Szerintem jó film, főleg Liam higgadt, profi karaktere viszi az egészet. Tetszenek a hasonlók.
Kép
kurdt
Megmentő :)

2012.03.20. 14:37:19

ozsimiki írta:The Grey /Fehér Pokol/

Liam Neeson főszereplésével, nekem tetszett a film. Szokásos helyen fent van, felirat is van hozzá.

Aki magyarul akarja, annak se kell sokat várni, mert március 22.től vetítik a magyar mozik.

10/8

+

Grey-t én is pont tegnap néztem. Szerintem egyszernézős, de annak jó. Végig tartja a szintet és tkp. izgalmas is.
A Takentől viszont soha nem voltam elájulva, úgyogy szerintem ez a második rész nekem kimarad...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kurdt 2012.03.22. 16:46:04-kor.
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
messideco
Presidente del Barça

2012.03.20. 14:09:04

:roll: Taken2?

Muszáj mindenből sorozatot gyártani. Félek, hogy a minőség romlásához fog vezetni...
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.03.20. 14:05:32

The Grey /Fehér Pokol/

10/8

+

Kép
Rinku
Director del Fútbol

2012.03.19. 17:05:39

kanty írta:Soha nem értettem, h mit "esznek" az emberek ezen a filmen, én végig untam, valahogy nem tudtam ráhangolódni.
Szerintem egész jó film, ha a háborús, kemény oldalát nézem. Másrészről baromira sötétnek, személytelennek és ridegnek találom. Soha nem értettem, hogy minek kell genyózni az új fiúkkal... Akárhol is vagy, minek kell mocskolódni az új sráccal, ahelyett, hogy könnyítenéd az életét és értékes tagjává emelnéd a csapatnak... A filmben előjön a tipikus majd mi megmutatjuk, hogy mekkora f.sza gyerekek vagyunk, hadd szívjon az új, tapasztalatlan srác feeling. Jó, talán egy háborúban talán tényleg farkastörvények élnek és az újakon egy szakasz élete múlhat, de akkor sem bírom ezt nézni valahogy. Mélységesen elítélem és utáltam mindig is ezt a hozzáállást... Csak egymásnak vannak ott a dzsungelben. Ha egymásra nem számíthatnak, akkor senkire sem. Egyedül meghalsz. Már pedig egy vietkong ismeri a dzsungelt, mint a tenyerét és egy marék rizsen elél egy hétig...
Nekem nem tetszett a film stílusa, de a kőkemény háborút azt bemutatja, aki szereti az ilyen filmeket, annak fog tetszeni.

Nekem a minta háborús film az az Elit alakulat. Igaz, hogy jó másfél évig együtt kapták a kiképzést, de a bajtársiasság érzése mindennél többet ér morál szempontjából egy seregben. Ha az Elit alakulattal hasonlítom össze a Szakaszt, akkor felfordul a gyomrom az egésztől. Máskülönben a személyes értékeimtől eltekintve jó háborús filmnek mondanám.
Football, bloody hell. /SAF/
soadroli
Llegenda del Barça

2012.03.19. 16:55:13

Game90 írta:Project X-et látta már valaki? Érdemes megnézni?
Nézd meg ezt, hátha segít
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.03.19. 11:24:07

messideco írta:Szakasz (Platoon)
Azt a büdös... :shock: Mekkora film, nagyon ott van a szeren. Talán egész éjjel ezen fogok gondolkozni.
És ezt sem ismertem eddig. Elias karaktere pedig nagyon tetszett, ott lesz az avámon.

Soha nem értettem, h mit "esznek" az emberek ezen a filmen, én végig untam, valahogy nem tudtam ráhangolódni.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Pavel
Entrenador del Barça

2012.03.19. 00:28:06

messideco írta:Szakasz (Platoon)
Azt a büdös... :shock: Mekkora film, nagyon ott van a szeren. Talán egész éjjel ezen fogok gondolkozni.
És ezt sem ismertem eddig. Elias karaktere pedig nagyon tetszett, ott lesz az avámon.

Ismerős lehet:http://www.youtube.com/watch?v=KfxqZagHXbM
Az egyik legjobb vietnámi háborús film.
PCsabi
aka Game90

2012.03.19. 00:02:55

Project X-et látta már valaki? Érdemes megnézni?

Erről pedig csak most hallottam, örülnék neki, ha majd csinálnának hozzá feliratot:
Marley (2012) - Trailer - Bob Marley Documentary

Darth Vader fanoknak:
http://www.youtube.com/watch?v=Bc1Zc4qsTQk
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Válasz küldése