Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vatera link, hozzávetőlegesen ennyibe kerül.messideco írta:Szerintetek a Star Wars-trilógia VHS díszdobozban mennyit ér?
sokan nagyon jo movienak tartják, nálam egy erős közepes... egyszer mindenképp megéri megnézniDeus írta:Jákob lajtorjája (Jacob's Ladder)
1990 -es film, vmi horror/thriller. Tim Robbins a főszereplő. Most szedem le.
Ki ismeri a filmet? Tudtok véleményt mondani róla?
óh béla, béla, már megint előkerült. vasárnap, szakadó esőben, depressziosan. ugy az igazimessideco írta:Félek Tarr Béla alkotásait elkezdeni. Valahogy a szellemi ekzisztenciám csúcsán kell lennem akkor![]()
Minden Tarr Béla film ajánlott, aztán ott vannak még Fliegauf Benedek művei.messideco írta:Jancsóról hallottam egyet s mástTegnap láttam tőle a Szegénylegények c. filmremeket
nem tudom mennyire a stilusod, meg mennyi ilyen filmet láttál már, de próbálkozz a jancsó miki bá / szőke bandi vonallal. nem könnyű darabok, főleg szőke bandi egy elborult elme (én csak a magyar tarantinonak hivommessideco írta:Ajánljatok nekem magyar filmeket. Jó sok van szerintem belőlük, láttam is jó párat, de na, az ember kíváncsi mindig újakra
Egészséges erotika.messideco írta:Ajánljatok nekem magyar filmeket. Jó sok van szerintem belőlük, láttam is jó párat, de na, az ember kíváncsi mindig újakra
helyes! csak így tovább. mire gondoltál akkor amikor irtad, hogy sok olyan film van a 250-ben ami csak a filmszakiknak jön be? pl?messideco írta:kb egy éve kezdtem el tudatosan, válogatva, elemezgetni a filmeket.
Először az IMDB top 250-et kezdtem el, de ott sok olyan film volt, ami csak az igazán nagy filmszakik kedvelnek, így össze-vissza kezdtem el nézegetni, sokszor mások ajánlására is. Az átlagom heti 10 darab belőlük kb.
ő azóta ilyen fanatikus amióta rátalált az erő sötét oldaláramessideco írta:Nem.barca99 írta: Egyébként te mostanában lettél ekkora film-fan?
Ööö, ez így hogy jött össze?messideco írta:Philadelphia - Az érinthetetlen
Hogy a túróba nem hallottam erről a filmről? Nagyon nagy, hatalmas, két óriási színésszel. Mindenkinek ajánlom melegen.
Tökös csaj.Scooby Bent Bwoy írta: Ami viszont nem tetszett a másodikban és magyarázatot sem találtam rá:
Amikor fejbe lőtték a lányt és még két lövést kapott, utána eltemették. Ő mindezt túlélte, kiásta magát a föld alól. Hogyan?
Jól bizony és azóta is nézegetek ázsiai filmeket.visca el barca írta:lui!
jol emlékszem, hogy te voltál az, aki nagy lendülettel belekezdett az ázsiai filmekbe?