Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sajnos a videokártya elég gyengus, a mai gémek nemigazán mennek rajta, a legújabb játék ami ment az enyémen az az nfs pro streetgergo9 írta:Am proci meg a memória rendben is van. A videókártya az milyen mennyire jól mennek vele a mostani gémek?
Am proci meg a memória rendben is van. A videókártya az milyen mennyire jól mennek vele a mostani gémek?Rajmó írta:Nekem ilyenem van, és tökéletesen meg vagyok elégedve velegergo9 írta:Laptopot szeretnék venni max 130k szánnák rá. Vki tud ajánlani vmit?![]()
Még szeptemberben 125 ezerért vettem, nem bántam meg.
Tedd a kép linkjét [img]....[/img] ..közéabreu írta: Köszi, elolvastam meg is csináltam mindent ami le volt írva, de valahogy nem működik. Csak így a linket írja ki, a kép nem jelenik meg. Ha valaki tud még segíteni nekem h mi lehet a baj azt megköszönném.![]()
Lehet hogy a link a rossz!abreu írta:Köszi, elolvastam meg is csináltam mindent ami le volt írva, de valahogy nem működik. Csak így a linket írja ki, a kép nem jelenik meg. Ha valaki tud még segíteni nekem h mi lehet a baj azt megköszönném.![]()
Köszi, elolvastam meg is csináltam mindent ami le volt írva, de valahogy nem működik. Csak így a linket írja ki, a kép nem jelenik meg. Ha valaki tud még segíteni nekem h mi lehet a baj azt megköszönném.Puyol05 írta:abreu írta:Én azt szeretném kérdezni, hogy itt a fórumon hogyan tudok az aláírásomba képet tenni?
olvasd el ezt figyelmesen:
http://eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=758
abreu írta:Én azt szeretném kérdezni, hogy itt a fórumon hogyan tudok az aláírásomba képet tenni?
Megveszed a licencet..Perrero írta:alaplaphoz kaptam 1 lemezt amin Norton Internet Security is van, hogy tudom megoldani, hogy 90 nap után ne járjon le
Ittveheted meg. 20$ két darab..vargaakos írta:Sziasztok! Lenne egy nagy kérésem! Van most ez a Twilight (Alkonyat)c könyv és film is. az egyik ismerősöm nagyon szeretne egy olyan nyakláncot (pontosabban 2nyaklánc)ami egy kettétört szív és ez a mondat van ráírva:"And so the Lion fell in love with the Lamb" Itt meg tudjátok nézni milyenre gondolok:http://kepfeltoltes.hu/view/090219/3203 ... es.hu_.jpg Ha vki látott már ilyet vhol v bármit tud erről mondani legyen szíves írjon! Köszönöm előre is!