Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyon régieket biztos nem fogsz találni, max kb fél-egy éveseket...csababarca írta: Értem,köszönöm. akkor megpróbálkozok ezzel,hátha szerencsém lesz
Értem,köszönöm. akkor megpróbálkozok ezzel,hátha szerencsém leszkurdt írta:a konkrét, felsorolt példák ügyében sajnos nem tudok segíteni, de azt elmondhatom, hogy én ezt úgy szoktam csinálni, hogy elmegyek egy moziba és azt mondom "csókolom, plakátokat szeretnék elvinni"csababarca írta: Más: akarok venni filmplakátokat. de sehol sem találok ilyen jellegű magyar webáruházat. vaterán nézegettem, de nem találtam csak kettő olyat,ami érdekelne.
(Star Wars,Gyűrűk ura, Vasember, Thor, Batman: Kezdődik, A sötét lovag, Eredet...)
valaki nem tud ilyen oldalt? vagy boltot pesten.
simán odaadnak olyanokat, amiket már nem használnak és kis szerencsével egy két elég menőre is rá lehet akadni (nekem van pl. Machete és Fantastic Mr. Fox is)
a konkrét, felsorolt példák ügyében sajnos nem tudok segíteni, de azt elmondhatom, hogy én ezt úgy szoktam csinálni, hogy elmegyek egy moziba és azt mondom "csókolom, plakátokat szeretnék elvinni"csababarca írta: Más: akarok venni filmplakátokat. de sehol sem találok ilyen jellegű magyar webáruházat. vaterán nézegettem, de nem találtam csak kettő olyat,ami érdekelne.
(Star Wars,Gyűrűk ura, Vasember, Thor, Batman: Kezdődik, A sötét lovag, Eredet...)
valaki nem tud ilyen oldalt? vagy boltot pesten.
Állítsd meg a képet, ott van a feje - hátulról látjuk, úgyhogy csak a haja végülis - a farkas jobb oldalán. Csak "enyhén" beleolvad..Deus írta:
Nem láttam a csókát, csak a farkas bundáját abban az egy mp -ben.
EZ SPOILER, NE NÉZZE MEG AKI NEM LÁTTA A FILMET!!! 8:02-tőlDeus írta:
vazz... pedig már letöröltem a gépről... Leírnád hogy mi volt abban a kis jelenetben?
Egyetértek, nem volt húdekirály film... lehetett volna jobb is. A vége viszont jó lett, mert nyitott volt. Nézőkre bízta a döntést a rendező.visca el barca írta:most néztem meg. merő unalom, alig vártam h vége legyen. lehet csak én nem voltam most formában de nulla az egész (a vége viszont nagyon tetszett)Deus írta: The Grey
nézd meg a trailer jét, sztem jó kis film lehet. liam neeson nyomatja. Most szedtem le, mindjárt nézem is.
vazz... pedig már letöröltem a gépről... Leírnád hogy mi volt abban a kis jelenetben?palesz77 írta:Szerk.: A legvégén, a stáblista és egyebek után van még kb 3 másodpercnyni jelenet.
Nekem meg pont hogy bejött. Egyáltalán semmi extra nincs nincs benne, egy délutáni kikapcsolódás szerintem.. De annak tökéletes. A 9. légió jutott róla eszembe, "menekülünk és sorra hullunk".. Persze van még sok ilyen film, de valamiért az ugrott be. Egy nézésnek szerintem jó. A vége pedig nekem is nagyon tetszett, az sokat dobott rajta. A zene meg ami alatta szól hát az hihetetlenül jó!!visca el barca írta:
most néztem meg. merő unalom, alig vártam h vége legyen. lehet csak én nem voltam most formában de nulla az egész (a vége viszont nagyon tetszett)
most néztem meg. merő unalom, alig vártam h vége legyen. lehet csak én nem voltam most formában de nulla az egész (a vége viszont nagyon tetszett)Deus írta:The GreyMessa írta:Srácok, valami filmet tudnátok ajánlani ami perpill megy mozikban?
nézd meg a trailer jét, sztem jó kis film lehet. liam neeson nyomatja. Most szedtem le, mindjárt nézem is.
Az én listám sorrend nélkül:messideco írta:Írjátok le plz a legjobb 15-20 2011-ben megjelent filmet
Dehogy, hova gondolsz?albicelesteX írta:Szinkronnal van?
Szinkronnal van?soadroli írta:Intouchables
Utóbbi idők egyik legjobb filmje. A 2 főszereplő zseniális, lehet több filmet is megnézek tőlük. Nem az én műfajom a vígjáték, de ez a film egyből bekerült a képzeletbeli top30-as listámba. Felvidított a film, nem mintha boldogtalan lettem volna.. Ajánlom mindenkinek![]()
10/9,5
Azért tegyük hozzá, nem csak vígjáték... egy elég szép film/ történet húzódik meg mögötte.soadroli írta:Intouchables
Utóbbi idők egyik legjobb filmje. A 2 főszereplő zseniális, lehet több filmet is megnézek tőlük. Nem az én műfajom a vígjáték, de ez a film egyből bekerült a képzeletbeli top30-as listámba. Felvidított a film, nem mintha boldogtalan lettem volna.. Ajánlom mindenkinek![]()
10/9,5
Warrior?Messa írta:Srácok, valami filmet tudnátok ajánlani ami perpill megy mozikban?