Akkor én is rágyúrok, a szobámra ráférne egy felújítás

Nos,akkor úgy értettem hogy a régi oldalon nem írok többet. Mondjuk az is igaz hogy kíváncsi voltam a reakciókra. Aztán mikor láttam hogy kb. a kutyát sem érdekli,akkor egy vékony jégréteg fagyott a szívemre és azt gondoltam,hogy el mehettek az autócenzúrába.sjd írta:Nekem az gyanús, hogy Tim végül nem hagyott fel. Lehet, hogy néha elfelejt user-t váltani?bence-barca írta: Teszem hozzá ti nem tartjárok kicsit sem gyanúsnak, h amint Tim közölte felhagy a fórumozással, Kash újra belekezdett a businessbe?
hajjajmessideco írta:1. Ki Kash?
2. Ki Miksiné?
3. Kik az őket működtető globális intézmények?
Nekem az gyanús, hogy Tim végül nem hagyott fel. Lehet, hogy néha elfelejt user-t váltani?bence-barca írta: Teszem hozzá ti nem tartjárok kicsit sem gyanúsnak, h amint Tim közölte felhagy a fórumozással, Kash újra belekezdett a businessbe?
Teszem hozzá ti nem tartjárok kicsit sem gyanúsnak, h amint Tim közölte felhagy a fórumozással, Kash újra belekezdett a businessbe?Gareth Tello írta:Ez az igazság, Kash a te alteregód, nem véletlenül van jelen a magyar nyelvben az a közmondás évszázadok óta, hogyTim írta:Van egy ilyen tévesen elterjedt nézet,hogy Kash tulajdonképpen az én alteregóm.
De ugye minél inkább cáfolja az ember,annál inkább gyanússá válik. Ha viszont nem cáfolom az egyenlő a beismeréssel...Úgyhogy mindenki higgyen amit akar
Ati másnak vermet ás, maga kashik bele.
Kifejezetten rossz hatással van rád a skandináv kultúra...Gareth Tello írta: Ati másnak vermet ás, maga kashik bele.
Ez az igazság, Kash a te alteregód, nem véletlenül van jelen a magyar nyelvben az a közmondás évszázadok óta, hogyTim írta:Van egy ilyen tévesen elterjedt nézet,hogy Kash tulajdonképpen az én alteregóm.
De ugye minél inkább cáfolja az ember,annál inkább gyanússá válik. Ha viszont nem cáfolom az egyenlő a beismeréssel...Úgyhogy mindenki higgyen amit akar
Van egy ilyen tévesen elterjedt nézet,hogy Kash tulajdonképpen az én alteregóm.visca el barca írta:én csak rádkontráztammessideco írta:Veb, küld már el az összeesküvéselméleteidet, kíváncsi vagyok ráde ha neked tényleg van, megoszthatod velem/velünk, én mindig vevő vagyok egy kis konspirációra
én csak rádkontráztammessideco írta:Veb, küld már el az összeesküvéselméleteidet, kíváncsi vagyok rá
Miért mi a bajod az árain kívül? Néha-néha eszek csak ott, de én szeretem nagyon fimon szendvicseket lehet összerakni és jóval egészségesebb, mint mondjuk egy meki v Burger King.Game90 írta:Amúgy én vagyok az egyetlen, aki még nem evett a Subway-ben? Konkrétan az utolsó hely lenne, ahol kajálnék...
Milyen a kivégzésre alkalmas állapot?? Mert nem tudom elképzelni.Deus írta:Ennyire szerencsétlen nem lehet valaki bazz... Még egyszer át kell élnie az akasztását.... omájgád...![]()
http://index.hu/kulfold/2013/10/17/tule" target="_blank ... akasztjak/
A hivatalos szervek közölték, hogy másodszor is végrehajtják rajta a halálos ítéletet, amint az állapota javul. .... Az elítélt jelenleg kórházban van, a bíróság állítólag úgy határozott, hogy újraakasztják, amint „egészségi állapotát az orvosi személyzet kivégzésre alkalmasnak ítéli″.
Na most, ez a hely hol van?miihii írta:Hmm, vannak olyan helyzetek, amikor még az sem jó ha abszolút jutányos áron még a golyókat is benyeli, mi?Gareth Tello írta: (Ja, és a csocsó se túl jó... Háromból kétszer elnyeli az ötvenest és nem ad labdákat...)
A mai fiatalság már nem értékeli a jó dolgokat semmiihii írta:Hmm, vannak olyan helyzetek, amikor még az sem jó ha abszolút jutányos áron még a golyókat is benyeli, mi?Gareth Tello írta: (Ja, és a csocsó se túl jó... Háromból kétszer elnyeli az ötvenest és nem ad labdákat...)
Hmm, vannak olyan helyzetek, amikor még az sem jó ha abszolút jutányos áron még a golyókat is benyeli, mi?Gareth Tello írta: (Ja, és a csocsó se túl jó... Háromból kétszer elnyeli az ötvenest és nem ad labdákat...)
Köszi szépen.Bob_Marley írta:...recrea írta: ...
Azazazazaz, el is megyek oda valamikor.Bob_Marley írta:Doboz a Klauzál utcában van.recrea írta:
Felkapott hely lett, tavalyelőtt nyílt, asszem 1000-res a beugró, de leiható, mondjuk nem épp olcsó hely, viszont normális a társaság, bár csak kétszer voltam. Blaha környékén van, nem az Akácfa utca, henem ami azzal párhuzamos, nem jut eszembe.
Szerintem a Limit is jó hely, egy kocsma a nagykörúton, buli ott nincs, de valami rengeteg egyetemista csaj, és fincsi meggysör...plusz (világos) házi Mister sör, bohóc áron, talán 300 Ft.
Ötkert sem rossz, de nem ingyenes.