Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na jó, abbahagytam, bocs.
Gareth Tello írta:Kash írta:Nem szoktam ilyen brutális helyesirási hibát véteni.![]()
Kash írta:ÚramatyámKash írta:irni
Gareth Tello írta: Kolléga, az a korszak már véget ért.![]()
mint írtam, nem kapott főoldali publicitást,mert akkor kezdett haldoklani a téma...de a szavazások lementek teljesen (2010ben),csak a végeredmények kihirdetése maradt el. Belsős topikokban beszéltünk pár szót róla,íme a 2010es fórumeres pódium:bence-barca írta:Erre érdekes módon csak te emlékszelozsimiki írta:[
Miihii előtt jómagam nyertem...
aztán utána el is maradt, míg nem tavaly kollégák sikeresen felélesztették.miihii írta:Utánaszámoltam én is és nekem is ez a legutolsó verzió jött ki: ozsimiki 49 pont/27,Fecooo 48/23,daffy 48/21.
Pontazonosságnál a több szavazat számít vagy az,h daffy kevesebb meccsen ért el ugyanannyi pontot?![]()
Ozsi cimbi!
Fogadd ezúton is nagyon nagy gratulációmat az elsőségért,a közönségdíjért![]()
![]()
Nagyon jó helyre kerül a titulus,pláne annak fényében h a Tippjáték címvédője is te vagy.Vmit még ki kéne írni,h meglegyen neked is a triplázásNem írunk ki egy EuroBARCA év pókerese versenyt is?
Erre érdekes módon csak te emlékszelozsimiki írta:[
Miihii előtt jómagam nyertem
A kólát mondjuk pont ki nem állhatom, de amúgy elég jónak tűnik.
Kash írta:Nem szoktam ilyen brutális helyesirási hibát véteni.![]()
Kash írta:Úramatyám
Kash írta:irni
Úramatyám, csak most nézem...Idegrencert irtam idegrendszer helyett. Nem szoktam ilyen brutális helyesirási hibát véteni.
Minek köszönhetem ezeket a biztató szavakat?Kash, megnyugodhatsz, ha rajtam múlik, akkor idén előrébb fogsz végezni az Év fórumozója szavazásban, ugyanis én rád fogok szavazni. <3
Miihii előtt jómagam nyertem, amit nem kürtöltem világszerte annyira, + akkoriban nem volt a főoldalra vésve már az egyes kategóriák győztese (én meg nem véstem rangba, villogtam mássalkanty írta:Utóbbi. Tavaly Miihii nyert - bunda - , az előtt azt hiszem ki maradt 1-2-3 év, de még azelőtt Krojf volt a menő.shutterisland írta:itt kik kapták az elmúlt években az év fórumozója díjat ?
botrányhősök, vagy csak szimplán értelmes, aktív tagok ?
A kérdésedben már ott volt a válasz...bence-barca írta: Miért mi a bajod az árain kívül? Néha-néha eszek csak ott, de én szeretem nagyon fimon szendvicseket lehet összerakni és jóval egészségesebb, mint mondjuk egy meki v Burger King.
Kash írta:idegrencer
kanty írta:Utóbbi. Tavaly Miihii nyert - bunda - , az előtt azt hiszem ki maradt 1-2-3 év, de még azelőtt Krojf volt a menő.
Utóbbi. Tavaly Miihii nyert - bunda - , az előtt azt hiszem ki maradt 1-2-3 év, de még azelőtt Krojf volt a menő.shutterisland írta:itt kik kapták az elmúlt években az év fórumozója díjat ?
botrányhősök, vagy csak szimplán értelmes, aktív tagok ?
Ne... Pedig már nem egyszer lopni voltam kénytelen, mivel az összes pénzem a hsz-díjak befizetésére ment el...miihii írta:(Ha nem nyerek, akkor viszont elég valószínűnek tűnik, h hamarosan megduplázódnak a hsz-díjak, de ez persze ne befolyásoljon senkit a szavazásnál...)
Sherlock Holmes and the Voice of Errorvisca el barca írta:uhh tényleg, lehetne egy nagy error trilógiát csinálniigaz a harmadik rész egyelőre nem tudom miről szólna, de tök mind1, annyi bőrt le kell húznunk a témáról amennyit csak lehet.
a bevételt - meg hogy mindnki lássa milyen nagylelkűek a barcelona szurkolói - felajánlhatnánk thiago silva családjának... lelkemre venném ha éheznének a jövőben...
Év fórumozója? Te? Itt, az EB-n? A kutya se szavazna rád.S.Agüero írta:Év fórumozója címre talán már jelölt lehetek én is, eddig minden évben voltam pihenőre küldve, most hátha sikerül kibírni, hogy 1 évig ne legyek.
Hasonló, de szerintem ők jobbak, főleg Miksiné, nézz be a Messi-topikba, ott nagyjából minden második hsz az övé.h3x0r írta:(Annyira nem ismerem az itteni arcokat, ezert kerdem, hogy Kash es Miksiné olyanok, mint nalunk Réj?)
Ez egy nagyon nemes gesztus.visca el barca írta:uhh tényleg, lehetne egy nagy error trilógiát csinálniigaz a harmadik rész egyelőre nem tudom miről szólna, de tök mind1, annyi bőrt le kell húznunk a témáról amennyit csak lehet.
a bevételt - meg hogy mindnki lássa milyen nagylelkűek a barcelona szurkolói - felajánlhatnánk thiago silva családjának... lelkemre venném ha éheznének a jövőben...
Te eddig sem a büntik miatt nem lehettél jelölt, hanem mert 20 kiló alatt nem lehet indulni, nem bírnád el ezt a terhetS.Agüero írta:Év fórumozója címre talán már jelölt lehetek én is
Fogadjunk?S.Agüero írta:hátha sikerül kibírni, hogy 1 évig ne legyek.![]()
A főbb szerepekre fel lehetne kérni a SmokingBarrels-es srácokat, ők a kritikusokvisca el barca írta: a film címe pedig lehetne inkább general error, avagy a critical error visszatér
Nem kell minden puskaport egyből ellőni, jó lesz az a folytatás előzménye spin-offjának remake-je címének isvisca el barca írta: a film címe pedig lehetne inkább general error, avagy a critical error visszatér
Elárulom neked, mint a filmek rendezőit, azt a következő évi kampányra tartogatjuk ill készítjük el.visca el barca írta: a film címe pedig lehetne inkább general error, avagy a critical error visszatér
azért álljon meg a menet, a kashkiné, már egy akkora gigamegatroll lenne, hogy nem bírnánk velekanty írta: - Streamen követhetitek az Év sztáresküvőjét, ahol Kash oltár elé vezeti Miksinét, és újra reggelnek Kashkiné nicckel.
- És mindenki kap egy VIP jegyet, a 2014-es év legjobban várt blockbusterének a vetítésére, a Critical error - csak egy rossz állom a múltból című filmre.
Na fenevisca el barca írta: zaklattam is privátban h mi az oka h lelépsz, aztán felvilágosított, hogy valszeg csak vicc volt és a régi oldalt hagyod el
Az Év szavazása kapcsán én is szeretnék beszállni a hajtásba, címvédésre készülökGareth Tello írta:Én is arra hajtok.Tim írta:Tulajdonképpen az ÉV Szavazásán szeretnék az év fórumozója lenni,mert jól jönne az érte járó pénzjutalom![]()