Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
12
24%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
37%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 49
sjd
Llegenda del Barça

2013.10.14. 22:36:49

Shutter, most így átpillantva, komolyan azért kell nélkülöznöd a madridisták vendégszeretetét, mert be mertél tenni egy Alves meg Neymar képet a topikba? :D Ahogy látom, a "helyieknél" sem aratott osztatlan sikert a moderálás.
Gareth Tello írta: Remélem, egyértelmű, mire gondoltam az előbb... :D
Mint múltkor megtudtam, életemben nem sok Barca meccset láthattam, vagy az intelligenciám kritikán aluli. Na most Barca meccset sokat láttam, a többit szerintem össze tudod rakni. :mrgreen: (Ja és még ugye azt nem is mondtam, hogy humorérzékem sincs és mindent halál komolyan veszek.)

Amúgy meg bagoly mondja, azzal kezdted azt a hsz-t, hogy a kéremleves "ragozását" magyaráztad. Ennél már nincs lejjebb nyelvtannáciságban, amikor egy fiktív szó ragozását oktatod :mrgreen:
Kash írta: Na mind1, nem nagyon érdekel ez a dolog, én úgy szoktam meg hogy Tim-el és Kanty-ot...Azthiszem ezentúl is igy fogom irni.
Egészen nyugodtan, én meg azt(szóköz)hiszem ezentúl is ki fogom javítani. :mrgreen:
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.10.14. 22:34:30

shutterisland írta: mert nem vérre megy ez a rohadt foci.
Kis naiv :lol:
Ezt azon az oldalon mondod, ahol egy Pepe van. :D

Amúgy most nutella után gombakrémleves lesz felkapva? :-k
shutterisland
Director del Fútbol

2013.10.14. 22:30:26

recrea írta:
shutterisland írta:most, amíg odaát pihenőn vagyok ( #-o ), addig én is "emelem" itt a színvonalat, ez két hét. :)
Azért kaptad a pihit, mert visszaosztottad a csávót, pont beleolvastam akkor a topikba?! Hatalmas volt, nagyon tetszett. :D

Nem is értem, hogyan bírjátok GT-vel azt a jópofizást?! Főként a közös topikban.
azért kaptam, mert offoltam, és mikor ezért szóltak, akkor visszakérdeztem, hogy egy korábbi (az érintett fórumozótól "elkövetett" offolás miért nem volt gond, s az enyém miért az.

egyébként a közös topicokban én rohadtul elvagyok, premier league, off, zene, serie a, akármi, nagyon sok jó arc van ott, általában a kritikus témában (barca vs real) szoktak csak feszültségek lenni.
konkrétan szinte semmi érdemi konfliktusom nincs már a fórumon, pedig azért nem szoktam hagyni magam.
aki meg utál, az úgyis betalál, szőrszálhasogat, azt már megszoktam, haters gonna hate.

egyébként szerintem GT esik most abba a hibába, amibe én estem évekkel ezelőtt, hogy túl haverkodósra veszi a figurát, még ha ez is lenne a normális, mert nem vérre megy ez a rohadt foci.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára shutterisland 2013.10.14. 22:33:20-kor.
Kash
Entrenador del Barça

2013.10.14. 22:18:53

visca el barca írta:
Kash írta:talán ott hogy "gomba krémlevest" irtam "gombakrémleves" helyett. Na mind1, számomra minden hagyományos úton van fogyasztva ami finom és nem gusztustalan.
http://www.izekotthonrol.com/data/docum" target="_blank ... 81299e.jpg
ez a "gomba" "krém" "leves" finom? :D ezeknek a zacskós kajáknak olyan íze van mintha 2 dl vízbe beletennél 1 tyúkhúsleveskockát :lol:
Tim is ottvolt, ő ki sem látszott a tisztára nyalt tányéroktól.
Az a gyilkos galóca kicsit csípős volt, a többi viszonylag fogyasztható volt ^^
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.14. 22:11:22

Kash írta:talán ott hogy "gomba krémlevest" irtam "gombakrémleves" helyett. Na mind1, számomra minden hagyományos úton van fogyasztva ami finom és nem gusztustalan.
http://www.izekotthonrol.com/data/docum ... 81299e.jpg" target="_blank
ez a "gomba" "krém" "leves" finom? :D ezeknek a zacskós kajáknak olyan íze van mintha 2 dl vízbe beletennél 1 tyúkhúsleveskockát :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2013.10.14. 22:09:10

shutterisland írta:most, amíg odaát pihenőn vagyok ( #-o ), addig én is "emelem" itt a színvonalat, ez két hét. :)
Azért kaptad a pihit, mert visszaosztottad a csávót, pont beleolvastam akkor a topikba?! Hatalmas volt, nagyon tetszett. :D

Nem is értem, hogyan bírjátok GT-vel azt a jópofizást?! Főként a közös topikban.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.14. 22:07:34

sjd írta:Te jó ég, már nem -val/-vel a toldalék? :shock: :shock: :shock:
Kép
:mrgreen:

Remélem, egyértelmű, mire gondoltam az előbb... :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gareth Tello 2013.10.14. 22:19:45-kor.
Kash
Entrenador del Barça

2013.10.14. 22:06:38

sjd írta:
Kash írta: Majd Tim-el még egyeztetek, mi legyen messideco sorsa. :twisted: :mrgreen:
[grammarnazi]"A -val,-vel hasonul, és a hasonult hangú -kal,-kel (és társai: -bal,-bel, -lal,-lel stb.) lesz a toldalék. Olyan toldalék nincs, nem létezik a magyar nyelvben, hogy -al,-el."[/grammarnazi]

Bocs, de remélem megérted, hogy ezek után kénytelen vagyok mégis messideco pártjára állni. :mrgreen:
Hmm... :arrow:
Kolléga, az a korszak már véget ért
Nemrégen volt a fókuszban (Vagy az aktivban?) hogy változtak a helyesirási szabályok, és a régen megszokott düh-vel (Amit ráadásaul nem is értek, hogy miért kell igy irni...) mostantól dühhel vagy düh-hel, és nem pedig düh-vel. Na mind1, nem nagyon érdekel ez a dolog, én úgy szoktam meg hogy Tim-el és Kanty-ot...Azthiszem ezentúl is igy fogom irni.

miihii:
Átnéztem az előző HSZ-eimet, átvizsgáltam, hol hibázhattam a krémlevest illetően, talán ott hogy "gomba krémlevest" irtam "gombakrémleves" helyett. Na mind1, számomra minden hagyományos úton van fogyasztva ami finom és nem gusztustalan.

Ez eddig 2 karó a suliban, sokat fórumozok az utóbbi 1 napba :?
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.14. 22:02:41

halálba kergettél mindenkit a multkor belinkelt cipőddel :lol: :lol: :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2013.10.14. 22:01:27

Gareth Tello írta:
sjd írta:[grammarnazi]"A -val,-vel hasonul, és a hasonult hangú -kal,-kel (és társai: -bal,-bel, -lal,-lel stb.) lesz a toldalék. Olyan toldalék nincs, nem létezik a magyar nyelvben, hogy -al,-el."[/grammarnazi]
Kolléga, az a korszak már véget ért. :? :mrgreen:
Te jó ég, már nem -val/-vel a toldalék? :shock: :shock: :shock:
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.14. 21:33:30

miihii írta:Sztem itt mindenki a hagyományos úton fogyasztja a gombát (pár post mutatja, h vannak túladagolások is :P ), nem leves formában, ezért is akadtunk fent ezen az újításon ;) Ki lesz próbálva így is, ha ilyen hatást vált ki, mint belőled, juhúúú 8)

Ő csak azért csipog, mert szeret feltűnősködni és a 15 perc hírnevet megszerezni, most éppen a te hátadon felkapaszkodva.
Adjál neki kéremlevest, aztán megnyugszik ;)
De még mennyire jelentős túladagolások. :lol: Néhány post felér egy atomgomba... ööö... atombomba erejével.

Vigyázz a szó ragozásával,
kéremleves
kéredleves
kérileves
kérjükleves
kéritekleves
kérikleves
:arrow:
Szóval kanTY-nak kérileves kell.
:?
De legalább itt is leszel végre kicsit többet. :D

Úgyis sokan ki vannak már éhezve egy kis Deulofeu-fikázásra. :mrgreen:
Amúgy Előd, amióta bedobtad, hogy pang a fórum, pörög ez a topik. :lol:
sjd írta:[grammarnazi]"A -val,-vel hasonul, és a hasonult hangú -kal,-kel (és társai: -bal,-bel, -lal,-lel stb.) lesz a toldalék. Olyan toldalék nincs, nem létezik a magyar nyelvben, hogy -al,-el."[/grammarnazi]
Kolléga, az a korszak már véget ért. :? :mrgreen:
sjd
Llegenda del Barça

2013.10.14. 21:32:52

Kash írta: Majd Tim-el még egyeztetek, mi legyen messideco sorsa. :twisted: :mrgreen:
[grammarnazi]"A -val,-vel hasonul, és a hasonult hangú -kal,-kel (és társai: -bal,-bel, -lal,-lel stb.) lesz a toldalék. Olyan toldalék nincs, nem létezik a magyar nyelvben, hogy -al,-el."[/grammarnazi]

Bocs, de remélem megérted, hogy ezek után kénytelen vagyok mégis messideco pártjára állni. :mrgreen:
shutterisland
Director del Fútbol

2013.10.14. 21:25:16

most, amíg odaát pihenőn vagyok ( #-o ), addig én is "emelem" itt a színvonalat, ez két hét. :)
miihii
KHAL

2013.10.14. 21:01:30

Kash írta:
Azt én is kérem, biztos nagyon finom.
Most miért akadtatok rá erre a krémlevesre? Nem hallottatok még ilyenről? #-o
http://www.izekotthonrol.com/data/docum" target="_blank ... 81299e.jpg

Kanty névre visszatérve:
Ha jól tudom a neved alapján választottad a nick-ed, ezt el is magyaráztad ha jól emlékszem, és rajtam kivül állitásod szerint mindenki kantinak ejti...Hát bocs de nekem a T és az Y ha egymás mellett van az ty...azaz tyé.

Majd Tim-el még egyeztetek, mi legyen messideco sorsa. :twisted: :mrgreen:
Sztem itt mindenki a hagyományos úton fogyasztja a gombát (pár post mutatja, h vannak túladagolások is :P ), nem leves formában, ezért is akadtunk fent ezen az újításon ;) Ki lesz próbálva így is, ha ilyen hatást vált ki, mint belőled, juhúúú 8)

Másrészt, nézd meg alaposabban, milyen formában írtad ama bizonyos levest, amire GT is megéhezett. Szeretett volna belőle ő is, tehát így készül a legendás kéremleves :mrgreen:

Kanty-ot meg ne vedd komolyan, teljesen jól ejted a nevét, nem véletlen, h egybe írta a betűket. T+Y=TY , no problem.
Ő csak azért csipog, mert szeret feltűnősködni és a 15 perc hírnevet megszerezni, most éppen a te hátadon felkapaszkodva.
Adjál neki kéremlevest, aztán megnyugszik ;)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Kash
Entrenador del Barça

2013.10.14. 20:10:49

Azt én is kérem, biztos nagyon finom.
Most miért akadtatok rá erre a krémlevesre? Nem hallottatok még ilyenről? #-o
http://www.izekotthonrol.com/data/docum ... 81299e.jpg" target="_blank

Kanty névre visszatérve:
Ha jól tudom a neved alapján választottad a nick-ed, ezt el is magyaráztad ha jól emlékszem, és rajtam kivül állitásod szerint mindenki kantinak ejti...Hát bocs de nekem a T és az Y ha egymás mellett van az ty...azaz tyé.

Majd Tim-el még egyeztetek, mi legyen messideco sorsa. :twisted: :mrgreen:
Kép
messideco
Presidente del Barça

2013.10.14. 19:32:47

Lol, ilyen gonosz lennék?

Kép
Kép
"And my heart will leave you never."
sjd
Llegenda del Barça

2013.10.14. 18:33:48

Kash írta: messideco:
"Ugyanmár, ha más sem mehetett soron kivül ajánlani, akkor ő sem, kivárja a sorát (Ami szeptember végén lesz :twisted: )" , "Nem értem, hogy egyszerűen egy gyerek hogy vetemedhet ilyesmire, hogy egy ilyen filmet megnézzen...- A "The serbian film" belinkelésénél a Moziendfilmek témában. , "Epic...Képek és trailerek alapján értékel egy filmet...Hihetetlen :lol: "
Ó és még tudnám sorolni... :lol:
Engem meggyőztél, messideco ezennel ki van tiltva 382+3 évre (+1 egy barátságos meccs) a filmklubból a fenti rémtettei miatt. :mrgreen: Ja és még konzultálnom kell ehhez a többiekkel a háta mögött, de szerintem a klikkből is ki fogjuk utálni a filmes topikban.
Esetleg szólj még Tim haverodnak, sztem jó eséllyel a fórumról is ki tudnád dobatni. :wink:

Kanty-ot meg én sem értem, mi baja van a nevével.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.14. 16:34:16

Kash írta:Max kéremlevesként tudom csak megenni.
Azt én is kérem, biztos nagyon finom. :mrgreen:
Kash írta:Nem emlékszek rá, hogy valaha kaptam volna pontos felvilágositást a "neved" ejtésével kapcsolatban, de szivesen elfogadom és megfogadom. :D
Teljesen jól tetted hozzá a tárgyragot a kanty-hoz.
KanTY-ot. Így tökéletes. :)
miihii írta:Ááá, akkor kösz, inkább mégse kérek gombát, nem akarok mérges lenni :mrgreen:
Epic win :mrgreen:
miihii
KHAL

2013.10.14. 15:20:03

Kash írta:
A történelmi hűség kedvéért:
nem miihii találta ki a dolgot, csak belecsapódott a kiváló alapötlethez ;)
Másrészt a leveled hatására nem a szívem lágyult meg, hanem az agyam, amiért lemondtam a bevételemről :cry:
És még annyit, h ebből a gombából küldhetnél nekem is, bár nem értem minek hozzá a krémleves, de hát ízlések és ficamok...
Nem hiszem, hogy én találtam volna ki hogy tagsági dijat kell fizetni, úgy emlékszem hogy te, de lehet tévedek. Ha jól emlékszem: "Kash barátunk küldött nekem egy szerelmes levelet, melynek hatására megesett rajta a szivem, ezért úgy döntöttem...és így tovább"
Gombát alapjáraton nem szeretem, nyersen, sütve egyáltalán nem...Max kéremlevesként tudom csak megenni. Küldeni azért nem nüldtem, mert ha jól tudom az a gomba fajta mérgező.
Azt sem mondtam, h te találtad ki ;)
Bedobta már előtte valaki a fizetős dolgot, h ne lepődj meg és én, mint megbízott kasszás, be is jelentkeztem a pénzmagodért.
Hagyjuk a biológiát, a lényeg, h jó nagy hülye voltam, h nem kértem dupla felárat ](*,)
Ááá, akkor kösz, inkább mégse kérek gombát, nem akarok mérges lenni :mrgreen:
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.14. 13:37:17

bence-barca írta:
visca el barca írta: gombakrémleves? gondolom nem a knorros verzió volt :lol:
A pszichedelikus fajtából tudod... :mrgreen:
nem tudom mire gondolhatsz :mrgreen:

Kép
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.10.14. 12:57:51

visca el barca írta: gombakrémleves? gondolom nem a knorros verzió volt :lol:
A pszichedelikus fajtából tudod... :mrgreen:
Kash
Entrenador del Barça

2013.10.14. 12:04:47

Másrészt a leveled hatására nem a szívem lágyult meg, hanem az agyam, amiért lemondtam a bevételemről :cry:
És még annyit, h ebből a gombából küldhetnél nekem is, bár nem értem minek hozzá a krémleves, de hát ízlések és ficamok...
Nem hiszem, hogy én találtam volna ki hogy tagsági dijat kell fizetni, úgy emlékszem hogy te, de lehet tévedek. Ha jól emlékszem: "Kash barátunk küldött nekem egy szerelmes levelet, melynek hatására megesett rajta a szivem, ezért úgy döntöttem...és így tovább"
Gombát alapjáraton nem szeretem, nyersen, sütve egyáltalán nem...Max kéremlevesként tudom csak megenni. Küldeni azért nem nüldtem, mert ha jól tudom az a gomba fajta mérgező.
Kép
miihii
KHAL

2013.10.14. 11:49:29

Kash írta: Szerk...:
Modok közül kiszeretném emelni Tim-et. Ő egy közeli ismerősöm. Egyik éjjel egy eszméletlen buli közepedte, ahol gomba krémleveseket kóstolgattunk, megkért hogy regisztráljak a fórumra Kash néven, és tegyem emlékezetessé pár ember életét itt. Később jött a tagsági dijas dolog, miihii kitalálta hogy megszivat...Azonban a dolog máshogy sült el. Tim tudomást szerzett erről a kis akcióról, és megkért hogy reagáljak rá úgy, mint aki begázositott a budiba. Később páran aztmondták, hogy álják a cekket, kifizetik nekem, ekkor belinkeltem egy zenét és úgytettem, mintha hálálkodnák. Tim és én bekeményitettünk azután, miután kiderült hogy ők is csak vicceltek, eszük ágában sem volt kifizetni...Ekkor küldtem egy szerelmes levelet Miihii-nek, amiben leadtam hogy nekem nincs pénzem tényelg és...stb Ekkor Miihii szive meglágyult, azthitte megnyerte a trollkodási csatát, azonban Tim-et nem ilyen fából faragták. Miután Miihii megkért hogy linkeljek magamról egy képet, mert ez a feltétele a pénzbirság eltörlésének, Tim mondta hogy linkeljek magamról egy kamu képet, egyenlőre ne fedjem föl magamat.
Tim-el azóta is tartjuk a kapcsolatot, és azóta is törjük a fejünket a következő nagy trollkodáson.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.14. 11:10:44

Kash írta:Modok közül kiszeretném emelni Tim-et. Ő egy közeli ismerősöm. Egyik éjjel egy eszméletlen buli közepedte, ahol gomba krémleveseket kóstolgattunk, megkért hogy regisztráljak a fórumra Kash néven, és tegyem emlékezetessé pár ember életét itt.
:lol: uh most meglepődtünk :lol: jah, nem

gombakrémleves? gondolom nem a knorros verzió volt :lol:
Kép
Kash
Entrenador del Barça

2013.10.14. 09:31:51

Azok a gif-ek...Nem mááár :lol: :lol:
Ha még egyszer le kantyozol, akkor rád küldöm Anastasiát, aki a KGB képzőben volt óvónó.
Valamiről lemaradtam?
Nem emlékszek rá, hogy valaha kaptam volna pontos felvilágositást a "neved" ejtésével kapcsolatban, de szivesen elfogadom és megfogadom. :D

messideco:
"Ugyanmár, ha más sem mehetett soron kivül ajánlani, akkor ő sem, kivárja a sorát (Ami szeptember végén lesz :twisted: )" , "Nem értem, hogy egyszerűen egy gyerek hogy vetemedhet ilyesmire, hogy egy ilyen filmet megnézzen...- A "The serbian film" belinkelésénél a Moziendfilmek témában. , "Epic...Képek és trailerek alapján értékel egy filmet...Hihetetlen :lol: "
Ó és még tudnám sorolni... :lol:

Szerk...:
Modok közül kiszeretném emelni Tim-et. Ő egy közeli ismerősöm. Egyik éjjel egy eszméletlen buli közepedte, ahol gomba krémleveseket kóstolgattunk, megkért hogy regisztráljak a fórumra Kash néven, és tegyem emlékezetessé pár ember életét itt. Később jött a tagsági dijas dolog, miihii kitalálta hogy megszivat...Azonban a dolog máshogy sült el. Tim tudomást szerzett erről a kis akcióról, és megkért hogy reagáljak rá úgy, mint aki begázositott a budiba. Később páran aztmondták, hogy álják a cekket, kifizetik nekem, ekkor belinkeltem egy zenét és úgytettem, mintha hálálkodnák. Tim és én bekeményitettünk azután, miután kiderült hogy ők is csak vicceltek, eszük ágában sem volt kifizetni...Ekkor küldtem egy szerelmes levelet Miihii-nek, amiben leadtam hogy nekem nincs pénzem tényelg és...stb Ekkor Miihii szive meglágyult, azthitte megnyerte a trollkodási csatát, azonban Tim-et nem ilyen fából faragták. Miután Miihii megkért hogy linkeljek magamról egy képet, mert ez a feltétele a pénzbirság eltörlésének, Tim mondta hogy linkeljek magamról egy kamu képet, egyenlőre ne fedjem föl magamat.
Tim-el azóta is tartjuk a kapcsolatot, és azóta is törjük a fejünket a következő nagy trollkodáson.
Kép
Válasz küldése