2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Mint múltkor megtudtam, életemben nem sok Barca meccset láthattam, vagy az intelligenciám kritikán aluli. Na most Barca meccset sokat láttam, a többit szerintem össze tudod rakni.Gareth Tello írta: Remélem, egyértelmű, mire gondoltam az előbb...
Egészen nyugodtan, én meg azt(szóköz)hiszem ezentúl is ki fogom javítani.Kash írta: Na mind1, nem nagyon érdekel ez a dolog, én úgy szoktam meg hogy Tim-el és Kanty-ot...Azthiszem ezentúl is igy fogom irni.
Kis naivshutterisland írta: mert nem vérre megy ez a rohadt foci.
azért kaptam, mert offoltam, és mikor ezért szóltak, akkor visszakérdeztem, hogy egy korábbi (az érintett fórumozótól "elkövetett" offolás miért nem volt gond, s az enyém miért az.recrea írta:Azért kaptad a pihit, mert visszaosztottad a csávót, pont beleolvastam akkor a topikba?! Hatalmas volt, nagyon tetszett.shutterisland írta:most, amíg odaát pihenőn vagyok (), addig én is "emelem" itt a színvonalat, ez két hét.
![]()
![]()
Nem is értem, hogyan bírjátok GT-vel azt a jópofizást?! Főként a közös topikban.
Tim is ottvolt, ő ki sem látszott a tisztára nyalt tányéroktól.visca el barca írta:ez a "gomba" "krém" "leves" finom?Kash írta:talán ott hogy "gomba krémlevest" irtam "gombakrémleves" helyett. Na mind1, számomra minden hagyományos úton van fogyasztva ami finom és nem gusztustalan.
http://www.izekotthonrol.com/data/docum" target="_blank ... 81299e.jpgezeknek a zacskós kajáknak olyan íze van mintha 2 dl vízbe beletennél 1 tyúkhúsleveskockát
ez a "gomba" "krém" "leves" finom?Kash írta:talán ott hogy "gomba krémlevest" irtam "gombakrémleves" helyett. Na mind1, számomra minden hagyományos úton van fogyasztva ami finom és nem gusztustalan.
http://www.izekotthonrol.com/data/docum ... 81299e.jpg" target="_blank
Azért kaptad a pihit, mert visszaosztottad a csávót, pont beleolvastam akkor a topikba?! Hatalmas volt, nagyon tetszett.shutterisland írta:most, amíg odaát pihenőn vagyok (), addig én is "emelem" itt a színvonalat, ez két hét.
![]()
sjd írta:Te jó ég, már nem -val/-vel a toldalék?![]()
![]()
Hmm...sjd írta:[grammarnazi]"A -val,-vel hasonul, és a hasonult hangú -kal,-kel (és társai: -bal,-bel, -lal,-lel stb.) lesz a toldalék. Olyan toldalék nincs, nem létezik a magyar nyelvben, hogy -al,-el."[/grammarnazi]Kash írta: Majd Tim-el még egyeztetek, mi legyen messideco sorsa.![]()
Bocs, de remélem megérted, hogy ezek után kénytelen vagyok mégis messideco pártjára állni.
Nemrégen volt a fókuszban (Vagy az aktivban?) hogy változtak a helyesirási szabályok, és a régen megszokott düh-vel (Amit ráadásaul nem is értek, hogy miért kell igy irni...) mostantól dühhel vagy düh-hel, és nem pedig düh-vel. Na mind1, nem nagyon érdekel ez a dolog, én úgy szoktam meg hogy Tim-el és Kanty-ot...Azthiszem ezentúl is igy fogom irni.Kolléga, az a korszak már véget ért
halálba kergettél mindenkit a multkor belinkelt cipőddelshutterisland írta:most, amíg odaát pihenőn vagyok (), addig én is "emelem" itt a színvonalat, ez két hét.
![]()
Te jó ég, már nem -val/-vel a toldalék?Gareth Tello írta:Kolléga, az a korszak már véget ért.sjd írta:[grammarnazi]"A -val,-vel hasonul, és a hasonult hangú -kal,-kel (és társai: -bal,-bel, -lal,-lel stb.) lesz a toldalék. Olyan toldalék nincs, nem létezik a magyar nyelvben, hogy -al,-el."[/grammarnazi]![]()
De még mennyire jelentős túladagolások.miihii írta:Sztem itt mindenki a hagyományos úton fogyasztja a gombát (pár post mutatja, h vannak túladagolások is), nem leves formában, ezért is akadtunk fent ezen az újításon
Ki lesz próbálva így is, ha ilyen hatást vált ki, mint belőled, juhúúú
Ő csak azért csipog, mert szeret feltűnősködni és a 15 perc hírnevet megszerezni, most éppen a te hátadon felkapaszkodva.
Adjál neki kéremlevest, aztán megnyugszik
shutterisland írta:most, amíg odaát pihenőn vagyok (), addig én is "emelem" itt a színvonalat, ez két hét.
![]()
Kolléga, az a korszak már véget ért.sjd írta:[grammarnazi]"A -val,-vel hasonul, és a hasonult hangú -kal,-kel (és társai: -bal,-bel, -lal,-lel stb.) lesz a toldalék. Olyan toldalék nincs, nem létezik a magyar nyelvben, hogy -al,-el."[/grammarnazi]
[grammarnazi]"A -val,-vel hasonul, és a hasonult hangú -kal,-kel (és társai: -bal,-bel, -lal,-lel stb.) lesz a toldalék. Olyan toldalék nincs, nem létezik a magyar nyelvben, hogy -al,-el."[/grammarnazi]Kash írta: Majd Tim-el még egyeztetek, mi legyen messideco sorsa.![]()
Sztem itt mindenki a hagyományos úton fogyasztja a gombát (pár post mutatja, h vannak túladagolások isKash írta:Most miért akadtatok rá erre a krémlevesre? Nem hallottatok még ilyenről?Azt én is kérem, biztos nagyon finom.![]()
http://www.izekotthonrol.com/data/docum" target="_blank ... 81299e.jpg
Kanty névre visszatérve:
Ha jól tudom a neved alapján választottad a nick-ed, ezt el is magyaráztad ha jól emlékszem, és rajtam kivül állitásod szerint mindenki kantinak ejti...Hát bocs de nekem a T és az Y ha egymás mellett van az ty...azaz tyé.
Majd Tim-el még egyeztetek, mi legyen messideco sorsa.![]()
Most miért akadtatok rá erre a krémlevesre? Nem hallottatok még ilyenről?Azt én is kérem, biztos nagyon finom.
Engem meggyőztél, messideco ezennel ki van tiltva 382+3 évre (+1 egy barátságos meccs) a filmklubból a fenti rémtettei miatt.Kash írta: messideco:
"Ugyanmár, ha más sem mehetett soron kivül ajánlani, akkor ő sem, kivárja a sorát (Ami szeptember végén lesz)" , "Nem értem, hogy egyszerűen egy gyerek hogy vetemedhet ilyesmire, hogy egy ilyen filmet megnézzen...- A "The serbian film" belinkelésénél a Moziendfilmek témában. , "Epic...Képek és trailerek alapján értékel egy filmet...Hihetetlen
"
Ó és még tudnám sorolni...
Azt én is kérem, biztos nagyon finom.Kash írta:Max kéremlevesként tudom csak megenni.
Teljesen jól tetted hozzá a tárgyragot a kanty-hoz.Kash írta:Nem emlékszek rá, hogy valaha kaptam volna pontos felvilágositást a "neved" ejtésével kapcsolatban, de szivesen elfogadom és megfogadom.![]()
Epic winmiihii írta:Ááá, akkor kösz, inkább mégse kérek gombát, nem akarok mérges lenni
Azt sem mondtam, h te találtad kiKash írta:Nem hiszem, hogy én találtam volna ki hogy tagsági dijat kell fizetni, úgy emlékszem hogy te, de lehet tévedek. Ha jól emlékszem: "Kash barátunk küldött nekem egy szerelmes levelet, melynek hatására megesett rajta a szivem, ezért úgy döntöttem...és így tovább"A történelmi hűség kedvéért:
nem miihii találta ki a dolgot, csak belecsapódott a kiváló alapötlethez
Másrészt a leveled hatására nem a szívem lágyult meg, hanem az agyam, amiért lemondtam a bevételemről
És még annyit, h ebből a gombából küldhetnél nekem is, bár nem értem minek hozzá a krémleves, de hát ízlések és ficamok...
Gombát alapjáraton nem szeretem, nyersen, sütve egyáltalán nem...Max kéremlevesként tudom csak megenni. Küldeni azért nem nüldtem, mert ha jól tudom az a gomba fajta mérgező.
nem tudom mire gondolhatszbence-barca írta:A pszichedelikus fajtából tudod...visca el barca írta: gombakrémleves? gondolom nem a knorros verzió volt
A pszichedelikus fajtából tudod...visca el barca írta: gombakrémleves? gondolom nem a knorros verzió volt
Nem hiszem, hogy én találtam volna ki hogy tagsági dijat kell fizetni, úgy emlékszem hogy te, de lehet tévedek. Ha jól emlékszem: "Kash barátunk küldött nekem egy szerelmes levelet, melynek hatására megesett rajta a szivem, ezért úgy döntöttem...és így tovább"A történelmi hűség kedvéért:
nem miihii találta ki a dolgot, csak belecsapódott a kiváló alapötlethez
Másrészt a leveled hatására nem a szívem lágyult meg, hanem az agyam, amiért lemondtam a bevételemről
És még annyit, h ebből a gombából küldhetnél nekem is, bár nem értem minek hozzá a krémleves, de hát ízlések és ficamok...
A történelmi hűség kedvéért:Kash írta: Szerk...:
Modok közül kiszeretném emelni Tim-et. Ő egy közeli ismerősöm. Egyik éjjel egy eszméletlen buli közepedte, ahol gomba krémleveseket kóstolgattunk, megkért hogy regisztráljak a fórumra Kash néven, és tegyem emlékezetessé pár ember életét itt. Később jött a tagsági dijas dolog, miihii kitalálta hogy megszivat...Azonban a dolog máshogy sült el. Tim tudomást szerzett erről a kis akcióról, és megkért hogy reagáljak rá úgy, mint aki begázositott a budiba. Később páran aztmondták, hogy álják a cekket, kifizetik nekem, ekkor belinkeltem egy zenét és úgytettem, mintha hálálkodnák. Tim és én bekeményitettünk azután, miután kiderült hogy ők is csak vicceltek, eszük ágában sem volt kifizetni...Ekkor küldtem egy szerelmes levelet Miihii-nek, amiben leadtam hogy nekem nincs pénzem tényelg és...stb Ekkor Miihii szive meglágyult, azthitte megnyerte a trollkodási csatát, azonban Tim-et nem ilyen fából faragták. Miután Miihii megkért hogy linkeljek magamról egy képet, mert ez a feltétele a pénzbirság eltörlésének, Tim mondta hogy linkeljek magamról egy kamu képet, egyenlőre ne fedjem föl magamat.
Tim-el azóta is tartjuk a kapcsolatot, és azóta is törjük a fejünket a következő nagy trollkodáson.
Kash írta:Modok közül kiszeretném emelni Tim-et. Ő egy közeli ismerősöm. Egyik éjjel egy eszméletlen buli közepedte, ahol gomba krémleveseket kóstolgattunk, megkért hogy regisztráljak a fórumra Kash néven, és tegyem emlékezetessé pár ember életét itt.
Valamiről lemaradtam?Ha még egyszer le kantyozol, akkor rád küldöm Anastasiát, aki a KGB képzőben volt óvónó.