Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azazazazaz, el is megyek oda valamikor.Bob_Marley írta:Doboz a Klauzál utcában van.recrea írta:
Felkapott hely lett, tavalyelőtt nyílt, asszem 1000-res a beugró, de leiható, mondjuk nem épp olcsó hely, viszont normális a társaság, bár csak kétszer voltam. Blaha környékén van, nem az Akácfa utca, henem ami azzal párhuzamos, nem jut eszembe.
Szerintem a Limit is jó hely, egy kocsma a nagykörúton, buli ott nincs, de valami rengeteg egyetemista csaj, és fincsi meggysör...plusz (világos) házi Mister sör, bohóc áron, talán 300 Ft.
Ötkert sem rossz, de nem ingyenes.
Doboz a Klauzál utcában van.recrea írta:
Felkapott hely lett, tavalyelőtt nyílt, asszem 1000-res a beugró, de leiható, mondjuk nem épp olcsó hely, viszont normális a társaság, bár csak kétszer voltam. Blaha környékén van, nem az Akácfa utca, henem ami azzal párhuzamos, nem jut eszembe.
Szerintem a Limit is jó hely, egy kocsma a nagykörúton, buli ott nincs, de valami rengeteg egyetemista csaj, és fincsi meggysör...plusz (világos) házi Mister sör, bohóc áron, talán 300 Ft.
Ötkert sem rossz, de nem ingyenes.
Felkapott hely lett, tavalyelőtt nyílt, asszem 1000-res a beugró, de leiható, mondjuk nem épp olcsó hely, viszont normális a társaság, bár csak kétszer voltam. Blaha környékén van, nem az Akácfa utca, henem ami azzal párhuzamos, nem jut eszembe.bence-barca írta:Insta meg SZimpla megvan, jó helyek, de Doboz nem beugrós?csababarca írta:Instant (Nagymező utca), Doboz, Szimpla Kert, Ó utcai helyek...
Insta meg SZimpla megvan, jó helyek, de Doboz nem beugrós?csababarca írta:Instant (Nagymező utca), Doboz, Szimpla Kert, Ó utcai helyek...
Én elolvasom, de csak akkor, ha van benne szex. Szepesi Niki mesterműve után nem akarok csalódni, remélem megérted.kanty írta:Mindegy, ne menjünk bele, akit érdekel az majd úgyis elolvassa a könyvem.
http://www.innenszerezzukbeasokidetleng ... sideco.com" target="_blankmessideco írta:Még egy kérdés: a sok idétlen gifet honnan szerzitek be?
Nem, ő megy fekete.Kash írta:Chris színes bőrű, te pedig mész fehér?
Nem, nem erről van szó. Mint emlitettem nyári szünet volt, kedvenc játékomat nem birtam játszani mert a net nem volt elég erős hozzá, ezért maradt a face. Kicsit egyedül akartam lenni, nincs olyan sok ismerősöm...De nem, Gulyás Mátyás chatre készen állt.S.Agüero írta:Ja, én pont olyan vagyok, aki mindent kipostol.A trollfész elbújhat melletted, mindig te lájkolod és osztod meg a legviccesebb képeket.![]()
Hajnali 2-kor azért voltam fent, mert nyári szünet volt.
Na, és is azért voltam fent. Vagy neked szabad, nekem nem?
Ebből csak azt sikerült leszűrnöm, hogy génmanipuláció történt a családodban.Na fiatal barátom, Kash! Most már minden tiszta? Remélem, hogy a Te érdekeben nem lesz több gond a nevem kiejtéséből, Chris bátyó nem szeretne plankton méretűre verni.
Ja, én pont olyan vagyok, aki mindent kipostol.A trollfész elbújhat melletted, mindig te lájkolod és osztod meg a legviccesebb képeket.![]()
Hajnali 2-kor azért voltam fent, mert nyári szünet volt.
Na várjunk, kissé elvesztem, h akkor mikor is alakult meg ez oldad.miihii írta:Látszik, h sok volt a kéremleves, ha már a madridista kollegának kell kiigazítani a számmisztikáth3x0r írta: Ne beszeljetek hulyeseget, 2008 ota![]()
Közismert tény, h Guardiola alapította a BARCÁt, azóta lehet divatból szurkolni a feltörekvő kiscsapatnak, akit szánalomból tolnak a bírók és a világ felsőbb vezetői is.
Persze lehet, h valaki nem ilyen törzsgárd(iól)a tag, így 1-2-3 éve hungarokatalán, de a lényeg, h aki igazán májer, az már a kezdetek óta, azaz 5 éve szurkol a szövetség csapatának. (Amíg meg nem combosodik kicsit a PSG, aztán akkor bezárhatjuk a fórumot...)
Erre csak egy emotikon-kombóval tudok válaszolni:recrea írta:Ez pontosan így van, és ha már a nyalás a téma, akkor ezt azért látod és maradsz ott kitiltás nélkül, mert viszonylag intelligens ember vagy.![]()
![]()
Na jó, sört iszok....apropó, BL meccset beszéltük, mikor megyünk a Paulanerba?
Megcsalnád kanty-ot?Kash írta:Kedvellek Matyesz, ez minden.![]()
Részemről ez akár már most is megtörténhetne, én mindenesetre pár hete már regeltem a legnagyobb magyar PSG-s oldalra ZlatanIsTheKing nicknévvel.miihii írta:(Amíg meg nem combosodik kicsit a PSG, aztán akkor bezárhatjuk a fórumot...)
Kedvellek Matyesz, ez minden.Mit keresel te fent még éjjel 2-kor?
Ja, amúgy sokszor úgy hagyom bejelentkezve, nem jelentkezgetek mindig be-ki.
Félelmetes.
Amúgy is, mit nézegeted te, hogy mikor vagyok fent?
S.Agüero írta:Amúgy is, mit nézegeted te, hogy mikor vagyok fent?Kash írta:Matyi barátunk valami eszméletlenÉjjel-nappal, szinte mindig fent látom, hajnal 2-kor is van, hogy látom...Nyugtassatok meg, hogy csak bejelentkezve hagyja magát, mert néha már félelmetes tud lenni.Mátyás Gulyás...Félelmetes
visca el barca írta:nekem legalább kettő...messideco írta:Van nekem egy összeesküvés-elméletem...