Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Így van,csak a tv kicsit régi,s egyetlen AV van.Fujitso Siemens Amilo Pi 1536-os laptopom van,a kábel megfelelő,a laptopon csak egy tv-s bemenet van.Aprieto írta:Mit szeretnél csinálni?
Megfelelő kimenet van a megfelelő bemenethez dugva a megfelelő kábellel?
Köszi, csak gondoltam, hátha van valaki, aki már rendelt innenAprieto írta:Szia!
Ennél egyszerűbb nincs
Tel.: 06-70-318-72-88
Hívható: 9:00h-tól - 19:00h-ig
E-mail: info@gsmdepo.hu
MSN: info@gsmdepo.hu
A probléma az is lehet,hogy az AV/TV-n belül is van 3 fajta AV/TV. Na,azokat kell váltogatni!Saviola írta:Ha összekötöm a TV-t a laptopommal,a kép fekete-fehér,pedig mindenhol színesre van állítva.Megoldás?
Worms, bármelyik...Perrero írta: nekem olyan játék kéne amit tudunk 1 gépen 1más ellen játszani -fifa, nba, stb.. kilőve -nem sport
Start menüsocio66 írta:Hogyan érem el a Temporary-kat vagy miket a gépemen?
Ok,megkérdem tőle még egyszer az órát. A tűzfal probléma kilőve,mert azt ellenőrizte,míg a net probléma is kilőve,mivel a tesójának egy szobával arréb megyTim írta: Több fórumon azt mondják hogy,az idő a gond. Tehát LP-nek többé-kevésbé
igaza van.Nézzétek meg az órát! Szóba jöhet még tűzfal,illetve net probléma.
Bár ha eddig működött ezeket kilőheted.
Több fórumon azt mondják hogy,az idő a gond. Tehát LP-nek többé-kevésbéEtooka írta:Jól van beállítva neki,szóval valami más ötlet esetleg?La Pulga írta:Esetleg rosszul van beállítva gépén a dátum.![]()
Azért kösz,hogy foglalkoztál vele!
Jól van beállítva neki,szóval valami más ötlet esetleg?La Pulga írta:Esetleg rosszul van beállítva gépén a dátum.
Subtitle Workshop- al tolsz az egészen 26mp-t és elmented, majd ezt adod hozzáChris0527 írta:Valaki segítsen nekem. BS player-ben hozzá állítom a filmhez a feliratot ami egy másik formátumhoz van és 26 mp-et kell tolni rajta ez megvan minden okés csak ha kilépek a filmből és újra elindítom akkor megint meg kell csinálnom. Ezt nem lehet beállítani hogy mentse el vagy valami ilyesmi?