Segítség kéne
holá mindenkinek!
Nincs valakinek ötlete arra vonatkozólag, hogyha szeretnék kimenni a Barca-Osasunára május 24én, akkor hogyan szerezhetek úgy jegyet, hogy nem kelljen fizetnem az utazásért??? hogy lehet mostanában jegyet szerezni? Vagy milyen fórumon érdemes keresgélni?
Köszi:
Sirohem
Nincs valakinek ötlete arra vonatkozólag, hogyha szeretnék kimenni a Barca-Osasunára május 24én, akkor hogyan szerezhetek úgy jegyet, hogy nem kelljen fizetnem az utazásért??? hogy lehet mostanában jegyet szerezni? Vagy milyen fórumon érdemes keresgélni?
Köszi:
Sirohem
Több, mint fél éve nem használtam.
Csak mostanában rákattantam azokra a mesékre, amit anno 6-10 évesen néztem, aztán megpróbálom összegyűjteni őket. Bár sajnos nézni egyelőre nincs időm, de sose árt, ha megvannak.
És itt jött a képbe a veoh, mert a régi G.I. Joe DiC (mtv, szombat délután a Mézga család után
) verzója fent van rajta, csak ugye nem tudok hozzáférni. Szóval akár ha ehhez tud valaki más forrást, azt is megköszönném, Youtube-on is van pár, de nem teljes, meg nekem elsősorban letöltésre kéne. 

- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Van rajta bluetooth csak az a baj, hogy csak a headsethez jó, adatküldéshez nincs meg a megfelelő szolgáltatás.Barcaforever írta:iPhone-ról nem lehet képet átküldeni bluetooth-szal?Vagy van rajta bluetooth?![]()
Nem nekem van, csak én meg nem értek hozzá.
És eddig mit csináltál, hogy nézted rajta a videókat? Csak mert legalább fél éve történt a letiltás.barca99 írta:Nem tud valaki olyan oldalt, vagy programot, ami le tudja szedni veoh.com-ról a videókat? A szemetek letiltottak ca. 160 országot, pedig ott voltak jó minőségű dolgok, ráadásul letölthetők is. Szóval valami olyan kellene, amibe csak beteszem a videó linkjét, az pedig letölti.

Én egy ideig próbálgattam különböző módszerekkel (HotSpot-Shield-et használtam, de túl lassú volt), aztán inkább hagytam a francba, és átálltam más dolgokra. Néhány dolgot kicsit rosszabb minőségben is meg tudok nézni, engem nem zavar. A veoh meg kapja be.

Amúgy: http://bypassveoh.blogspot.com/
Volt vmi jó oldal, ahol veoh linket beírva lehetett videókat nézegetni, de már nem emlékszem rá.
Ha már meg tudod nézni a dolgokat, akkor csomó program van amivel le lehet szedni őket...

Nem tud valaki olyan oldalt, vagy programot, ami le tudja szedni veoh.com-ról a videókat? A szemetek letiltottak ca. 160 országot, pedig ott voltak jó minőségű dolgok, ráadásul letölthetők is. Szóval valami olyan kellene, amibe csak beteszem a videó linkjét, az pedig letölti.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
iPhone-ról nem lehet képet átküldeni bluetooth-szal?Vagy van rajta bluetooth?

-
- Capitá del Barça
Van valaki a fórumon aki othhon van Rome: Total Waros dolgokban? Ha igen, nagyon megköszönném ha írna egy pü-t! Köszi! 

- kamaj
- Capitá del Barça
[quote="kudu"][/quote]
Hello Kudu! Én az IK-n tanulok mint Gazdaságinformatikus; most vagyok elsőéves, ha gondolod, nyugodtan vegyél fel msnen, hátha tudok neked valamit segíteni
(Bocsika mindenkitől csak nem tudok PÜ-t küldeni ezért írtam ide
)
Hello Kudu! Én az IK-n tanulok mint Gazdaságinformatikus; most vagyok elsőéves, ha gondolod, nyugodtan vegyél fel msnen, hátha tudok neked valamit segíteni

(Bocsika mindenkitől csak nem tudok PÜ-t küldeni ezért írtam ide

Van itt valaki aki a Debreceni Egyetemen tanul vagy az IK-n, vagy az agáron?
megköszönném, ha beszélhetnék vele egy pár szót az egyetemről, jelentkezés előtt állok
megköszönném, ha beszélhetnék vele egy pár szót az egyetemről, jelentkezés előtt állok

"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
- pety27
- Capitá del Barça
kudu!kudu írta:Na mostmár berakta, csak nagyon kicsiben:S:S:S
pedig a mérete 400*150
nekem is ez volt a bajom tegnap.. próbáld meg ide feltölteni :
http://multikepup.com és ott próbálgasd a fórum linkeket,valamelyik jó lesz

Reggel arra ébredtem, hogy már nem alszom....
na, már sikerült, köszi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kudu 2009.01.25. 20:09:33-kor.
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
- pety27
- Capitá del Barça
Sziasztok!
Múlthéten vettem észre hogy a Viasat explorer c. csatornán délután 14:30 tól megy egy sorozat: A klubok királyai (Kings of Club),és akkor pont a Barcáról szóló rész ment,ha valaki tudja hogy honnan lehetne ezt a sorozatot megszerezni kérem segítsen!!!
Múlthéten vettem észre hogy a Viasat explorer c. csatornán délután 14:30 tól megy egy sorozat: A klubok királyai (Kings of Club),és akkor pont a Barcáról szóló rész ment,ha valaki tudja hogy honnan lehetne ezt a sorozatot megszerezni kérem segítsen!!!

Reggel arra ébredtem, hogy már nem alszom....
vagy csak egyszeráen két img tag közé teszed az URL címetBarcaforever írta:A legalsót.Link weboldalhoz.kudu írta:Ha kepfeltoltes.hu-ra töltöm fel a képet, és úgy akarom berakni ide aláírás képnek, akkor melyik kódot kell bemásolni?

[img]ide%20az%20url%20és%20kész[/img]
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- Barcaforever
- Director del Fútbol
A legalsót.Link weboldalhoz.kudu írta:Ha kepfeltoltes.hu-ra töltöm fel a képet, és úgy akarom berakni ide aláírás képnek, akkor melyik kódot kell bemásolni?

Ha kepfeltoltes.hu-ra töltöm fel a képet, és úgy akarom berakni ide aláírás képnek, akkor melyik kódot kell bemásolni?
-
- Entrenador del Barça
Varga Tamás írta: Itt annyi képet találsz, amennyit csak akarsz!
http://www.blaugranas.com/
Maiakat, régebbieket, még korábbiakat.
Jó kutakodást!
köszönöm szépen Tamás!!! további szép estét!!! forca barca
byebye
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Hali!Puyol05 írta:Üdv mindenkinek!!!
olyan kérdésem lenne, hogy honnan tudok olyan barcás képeket leszedni, amelyek viszonylag frissek? ezt ugy értem, hogy az idei csapattagok, meg idei mez...?
légyszi segítsetek...előre is köszi
byebye
Itt annyi képet találsz, amennyit csak akarsz!
http://www.blaugranas.com/
Maiakat, régebbieket, még korábbiakat.
Jó kutakodást!

segítsen valaki!!!nem tudtok egy linket a horvát magyar meccsről??nincs sport1 nálunk!!
-
- Entrenador del Barça
Üdv mindenkinek!!!
olyan kérdésem lenne, hogy honnan tudok olyan barcás képeket leszedni, amelyek viszonylag frissek? ezt ugy értem, hogy az idei csapattagok, meg idei mez...?
byebye
byebye
- Titinho
- Director del Fútbol
Adobe Readersocio66 írta:PDF fájlt mivel lehet megnyitni?
Itt egy link ha le akarod tölteni: Adobe Reader v9.0 (Magyar)
Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
- danko94
- Entrenador del Barça
Szeretném kérdezni h mitől lehet az hogy kaptam egy mailt(citromailes címemre) amihez volt csatolva egy JPEG kép,de ha rámek a megtekintésre csak egy fehér ablak jön be, de ha lementem lemezre és onann nyitom meg akkor jó. Próbáltam másik gépen és sehol nem jött be. Mi lehet a baj?
Egyébként a többi ilyen levelem bejön, amihez kép van csatolva csak ez az egy nem, azért lenne fontos mert szeretem megnézni amiket küldenek mielőtt lementem, nehogy vmi vírust mentsek
Ha valaki tud segíteni szóljon!!

Perrero írta:gépen real playerrel megtudod nézni
hogyan?

H a t t r i c k
-
- Director del Fútbol
Am nem írtad le mi a neve a formátumank amit konvertálni akarsz...ozsimiki írta:őőő elég amatőr kérdésnek tűnhet egyeseknek, de én bevallom f.ngom nincs ehhez:![]()
adott egy formátum (filmről van szó) amit nem lehet lejátszani asztali lejátszón, de ez bele is van írva a torrent nfo-jába. na már most leszedem, és ha egyszer még is meg szeretném nézni, lehetetlen ezek szerint átkonvertálni vmilyen progival a cuccot, olyan formátumba,h le lehessen?![]()
![]()
sajnos úgy vélem, nem lehetséges, de hátha akad olyan progi, ami átalakít bizonyos típusokat, bizonyos típusokká.
U.i. tudom,h inkább keressek olyan formátumot, amit le lehet azzal is,de csak érdekel a dolog. köszi
www.filext.com beírod a keresőbe a kiterjesztést és ad hozzá segítséget vagy progit
vagy
http://www.szoftverbazis.hu/kereses/ind ... ftverbazis
vagy itt tudsz böngészni konverterek között