Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Van rajta bluetooth csak az a baj, hogy csak a headsethez jó, adatküldéshez nincs meg a megfelelő szolgáltatás.Barcaforever írta:iPhone-ról nem lehet képet átküldeni bluetooth-szal?Vagy van rajta bluetooth?![]()
Nem nekem van, csak én meg nem értek hozzá.
És eddig mit csináltál, hogy nézted rajta a videókat? Csak mert legalább fél éve történt a letiltás.barca99 írta:Nem tud valaki olyan oldalt, vagy programot, ami le tudja szedni veoh.com-ról a videókat? A szemetek letiltottak ca. 160 országot, pedig ott voltak jó minőségű dolgok, ráadásul letölthetők is. Szóval valami olyan kellene, amibe csak beteszem a videó linkjét, az pedig letölti.
kudu!kudu írta:Na mostmár berakta, csak nagyon kicsiben:S:S:S
pedig a mérete 400*150
vagy csak egyszeráen két img tag közé teszed az URL címetBarcaforever írta:A legalsót.Link weboldalhoz.kudu írta:Ha kepfeltoltes.hu-ra töltöm fel a képet, és úgy akarom berakni ide aláírás képnek, akkor melyik kódot kell bemásolni?
A legalsót.Link weboldalhoz.kudu írta:Ha kepfeltoltes.hu-ra töltöm fel a képet, és úgy akarom berakni ide aláírás képnek, akkor melyik kódot kell bemásolni?
Varga Tamás írta: Itt annyi képet találsz, amennyit csak akarsz!
http://www.blaugranas.com/
Maiakat, régebbieket, még korábbiakat.
Jó kutakodást!
Hali!Puyol05 írta:Üdv mindenkinek!!!
olyan kérdésem lenne, hogy honnan tudok olyan barcás képeket leszedni, amelyek viszonylag frissek? ezt ugy értem, hogy az idei csapattagok, meg idei mez...?
légyszi segítsetek...előre is köszi
byebye
Adobe Readersocio66 írta:PDF fájlt mivel lehet megnyitni?
Perrero írta:gépen real playerrel megtudod nézni
Am nem írtad le mi a neve a formátumank amit konvertálni akarsz...ozsimiki írta:őőő elég amatőr kérdésnek tűnhet egyeseknek, de én bevallom f.ngom nincs ehhez:![]()
adott egy formátum (filmről van szó) amit nem lehet lejátszani asztali lejátszón, de ez bele is van írva a torrent nfo-jába. na már most leszedem, és ha egyszer még is meg szeretném nézni, lehetetlen ezek szerint átkonvertálni vmilyen progival a cuccot, olyan formátumba,h le lehessen?![]()
![]()
sajnos úgy vélem, nem lehetséges, de hátha akad olyan progi, ami átalakít bizonyos típusokat, bizonyos típusokká.
U.i. tudom,h inkább keressek olyan formátumot, amit le lehet azzal is,de csak érdekel a dolog. köszi