Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
na ezeket nagyon támogatnám én is. túl sok a fehér, egybe folyik minden.fanbarca írta: ↑2020.03.03. 13:04:16Lehetne növelni a kontrasztot a hozzászólás kártyák és a háttér között. Főleg mobilon nem annyira egyértelmű, hogy hol kezdődik az új hozzászólás. Talán azt is meg lehetne tenni, hogy az aláírások szövege is kisebb hangsúlyt kapjon (kisebb szövegméret, halványabb szín), így az is segítene.
Emellett a hozzászólásoknál az avataros részt is külön lehetne választani (sötétebb háttér pl.) s akkor vizuálisan is sokkal rendszerezettebbé válna, nem folyna annyira egybe.
Fú, pedig jogos lenne a hülyének nézés, meg is érdemlem, ha nem bírok elolvasni három szót Persze, hogy csak a témákat állítottam át elsőre...Varatrix írta: ↑2020.03.02. 10:40:26
Nekem működik!
Bocsánat előre is, senkit nem akarok hülyének nézni de?
1. Hozzászólások rendezésének iránya: ez lett csökkenő, mert először én a Témák rendezésének iránya menüt néztem, és azért nem történt semmi!
2. Elmentettétek e a kért változást?
Illetve egy apróság:
Az avatart nem maradhat a bal oldalon?
Vagy azt lehet állítani?
Nekem működik!P.U.Y.O.L. írta: ↑2020.03.02. 07:15:47Ez szerintem mindekiél így van. Javításra szorul...Messidona10 írta: ↑2020.03.02. 06:56:57Én beállítottam, hogy csökkenő sorrendben rendezze a hozzászólásokat, de nem történik semmi, ugyanúgy a régiek vannak elöl, ha belépek egy-egy topikba.
Ez szerintem mindekiél így van. Javításra szorul...Messidona10 írta: ↑2020.03.02. 06:56:57Én beállítottam, hogy csökkenő sorrendben rendezze a hozzászólásokat, de nem történik semmi, ugyanúgy a régiek vannak elöl, ha belépek egy-egy topikba.
- sorting: kerestem, bele kell majd nyulni a kodba, es ugy elvileg megoldhato lesz. En is ezt preferalnam, meg gondolom mindenki.csababarca írta: ↑2020.03.01. 20:14:59Alapértelmezettben is be lehetne állítani, hogy csökkenő módban legyenek a kommentek.
alapértelmezettként azt értem, hogy ha nincs bejelentkezve az ember.
nekem mobilon bejelentkezés nélkül továbbra is a legelső hsz-től kezd.
ezt lehet orvosolni?
bejelentkezés után jó, és csökkenő sorrendben mutatja. lehetne ez az alapértelmezett is.
illetve, a fehér szín helyett egy halványszürke alap lehet jobb lenne. érdemes kipróbálni, kevésbé bántja a szemet.
pl ahol a hozzászólást írom, ott a keret halványszürke, sokkal jobb.
1) ezt nem irtam, de fontos: muszaj volt frissiteni, mert a regi nem volt mar eleg secure, elavult volt, nem lehetett kezelni. Nem volt opcio, hogy maradjon, az oldal is tobbszor a forum elavultsaga miatt szallt el.visca el barca írta: ↑2020.03.01. 20:08:36szörnyű ez az új fórum.
kár volt a régi beváltat elrontani csak h újítsatok vmit. rendezetlen az egész, gáz h az avák jobbra vannak (nem arab oldalon vagyunk, az ember balról jobbra olvas), hiába állítom be, hogy a hsz-ek csökkenő sorrendbe legyenek, nem teszi úgy, átláthatatlan az egész. nemyar topicban egyszer egy 2013-as hsz jelenik meg, alatta rögtön meg egy 2016-os. hol lehet ezt pontosan beállítani? mert a felhasználói vezérlőpultban ha csökkenőt állítok be csak ott rendezi igy ahol max pár oldalnyi hsz van
mobilról meg még rosszabb az . márpedig az emberek 99%a már mobilról használja az oldalt.
Igen, egy kicsit túl sok a fehér.
Tegnap kigyomlaltam sok mindent (pl. archivaltam az inaktiv topicokat), es alakitgattam a strukturan is, de nagyon nem akartam meg megbolygatni. Mi a top 3 hianyerzet itt? Mert vegigporgetve en nem ereztem nagy gazt, de nyilvan a kozosseg szava a donto, uh erre is johetnek javaslatok, barmi.Stalkyard írta: ↑2020.03.01. 14:28:50Ami engem inkább érdekelne, az nem is a fórummotor/téma, hanem hogy régebben volt egy tervezet a témák (topikok) átalakításáról/átrendezéséről, kicsit logikusabb, modernizáltabb lett volna szerintem a fórum struktórája azzal (pl. Premiership elnevezés helyett Premier League, stb. ). Ezzel a tervvel mi a helyzet?