Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Nem személyeskedésnek szántam a gondolatokat és nem Neked kell önkritikát gyakorolni, hanem nekünk szurkolóknak, hogy milyen is a mai aktuális keretünk....!sansz írta: ↑2020.10.11. 16:48:06Az önkritika részt nem értem, nem mondtam,hogy én jobb lennék náluk és azt sem,hogy mondjuk Gomes jobb volt, vagy,hogy SR Barca szint lenne.Peter írta: ↑2020.10.11. 15:15:19Azért egy pillanatra el lehet gondolkozni azon, hogy az utóbbi években vásárolt játékosok vajon mennyivel tudtak többet hozzáadni a csapat játékához, mint az "eltékozoltak" bármelyike adott volna....???
Azzal sem árt óvatosan bánni, hogy ki Barca szint és ki nem.....nézzünk már tükörbe is....a mai aktuális kezdőnkből vajon hányan vannak akikre érvényes, hogy nem Barca szint.....?
Hát igen, nem kevesen....
Ha az utóbbi évek állomyánya csak kétharmad részben Barca szint lett volna - fizikálisan és mentálisan - akkor mi nyertük volna a BL trófeákat évről évre és nem adtuk volna tálcán a Realnak....
Nem világbajnokok az eltékozolt fiúk, de nem árt az óvatosság és önkritika a minősítésük előtt....
Csak azt mondtam,hogy nem kell sajnálni a nem különösebben jó játékosokat,ha a B csapatból olcsón kiszóródnak. A Bből nem lehet drágán játékost eladni,ha sokat érne akkor pont,hogy játszatni kéne,ha keveset ér,akkor csak a helyet foglalja és ő sem játszik normális csapatban.
A Barcának minőségi játékosok kellenek, kvázi a legjobbak. Ha nem jó a csapatban mondjuk Grizes, akkor el kell küldeni, de a helyét nem egy Alenával kell feltölteni(most csak mondtam valamit), az nem érv,hogy ezt a szintet ő is hozná. Aki nem elég jó, le kell cserélni és nem olyanra, aki mellett csak az szól,hogy ingyen van és saját nevelés és,hogy ennyit ő is tud.
Az önkritika részt nem értem, nem mondtam,hogy én jobb lennék náluk és azt sem,hogy mondjuk Gomes jobb volt, vagy,hogy SR Barca szint lenne.Peter írta: ↑2020.10.11. 15:15:19Azért egy pillanatra el lehet gondolkozni azon, hogy az utóbbi években vásárolt játékosok vajon mennyivel tudtak többet hozzáadni a csapat játékához, mint az "eltékozoltak" bármelyike adott volna....???
Azzal sem árt óvatosan bánni, hogy ki Barca szint és ki nem.....nézzünk már tükörbe is....a mai aktuális kezdőnkből vajon hányan vannak akikre érvényes, hogy nem Barca szint.....?
Hát igen, nem kevesen....
Ha az utóbbi évek állomyánya csak kétharmad részben Barca szint lett volna - fizikálisan és mentálisan - akkor mi nyertük volna a BL trófeákat évről évre és nem adtuk volna tálcán a Realnak....
Nem világbajnokok az eltékozolt fiúk, de nem árt az óvatosság és önkritika a minősítésük előtt....
Háhá, pont arra gondoltam,hogy lehet mostanában te írod a cikkeket.Barcahun írta: ↑2020.10.10. 20:24:58Nagyon jók a cikkek mostanában: vezetésről, Messiről mi miért történt, és most az utánpótlásos. Lehet azért is tetszenek mert pont ezeket a témákat futottuk át a forumon is (meg egyeznek is az én álláspontommal a leírtak, de ahogy érzékeltem a többi forum társéval is többségben).
Legutóbbi cikkhez még annyit tennék hozzá bár csak 1 évet volt nálunk Luis Alberto nagyot ment olaszba, 50 millió jelenleg a piaci értéke, bár nem fér be de említésre méltó, ahogyan az is Olmo, ha jól emlékszem azért is ment DZ-be hogy a csoa Alen Halilović hozzánk kerüljön.
Továbbá Alcantara nem volt eltékozolt, egyszerűen megsérült, így nem jött ki a szerződésében foglalt záradék érvénytelenítéséhez szükséges játékperc, és miután ekkortájt Busi, Xavi, Iniesta, de még Fabregas is itt volt nem sok értelme lett volna maradnia, klubb nem engedte volna egyébként. Azt hogy piaci áron vásásrolták meg, csupán a Bayern és Thiago jóindulatán múlott.
Ez tényleg jó ötlet lenne, de ha jól tudom egyelőre csak Font-nak van kész programja.Barca_10 írta: ↑2020.10.09. 15:29:11Sziasztok,
Ha van kedvetek és időtök írhatnátok egy hosszabb cikket az elnökjelöltekről és a programjaikról. Azt tudjuk hogy Font a nosztalgiafaktorra épít Xavival, Laportáról jómagam semmit nem tudok, illetve van még valaki-a nevét elfelejtettem-akit az egyik fórumozó kolléga megemlített. Ha ez számít a fórum népe tisztábban meg tudná ítélni az elnökjelölteket és a programjukat.
Minden nagyobb történésnél összefújja a szemetet a szél! Legalább pörög a fórum!Alcantara írta: ↑2020.08.26. 06:22:18Értem én az indulatokat a fórumon, de hogy jön itt valaki ahhoz, hogy a Messi topikban sorozatban több embert is lehülyéz büntetlenül? Nekem is sokszor más véleményem van, mint például Neronak, de vannak ennek megfelelő közlési formája.
Csodálkozom, hogy nincs kipattintva ez a nagyarcú provokátor gyerek!
Közben megvan: az üzenetek listájában a checkbox + kijelöltek törlése művelet fut az általad írt hibára. Ha megnyitod a konkrét üzenetet és ott törlöd (mintha a saját hsz-d törölnéd), akkor kitörliEnrique írta: ↑2020.07.30. 16:37:41Sorry, lemaradtam a kérdésről.
Az, hogy nem tudsz törölni, nem tudom, miből fakadhat, én most kitöröltem egy régit és simán ment. Valaki esetleg csekkolhatná, hogy neki megy-e.
Ettől függetlenül megemeltem a pü számot 300-ra (eddig 50 volt beállítva), kérlek nézd meg ezt is, hogy most mennyire van/nincs betelve.
Sorry, lemaradtam a kérdésről.