2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az aki 21 órai kezdést írt. Én innen szoktam megnézni, mikor van a meccs. Valaki alább belinkelte, hogy nézzem az eredmények.com-on. De én itt szoktam, mert eddig szerettem ezt az oldalt. Az egy szánalmasan óvodás hozzáállás, hogy kijavítjátok a helyes időpontra aztán álnaivul visszakérdezel.
Azonban térjünk vissza arra, hogy mi vezethetett odáig, hogy a Barcelona szakmai stábja végül Dembélé érkezése mellett döntött. A 2016/17-es idényben a mindössze 20 esztendős szélső 49 mérkőzésen lépett pályára és ezeken a találkozókon 10 gólt szerzett, és 21 gólpasszt is kiosztott. Illetve a Borussia Dortmundban lejátszott találkozók során rendkívül jó teljesítményt nyújtott – talán ezek is hozzájárultak a döntés meghozatalában. Mbappé kapcsán pedig a számok magukért beszélnek: 132 mérkőzésen 97 találata és 58 gólpassza van. Mindenesetre elég érdekes eljátszadozni a gondolattal, hogy mi lett volna, ha Mbappé 2017-ben Barcelonába igazol…
Ha erre pontosan tudnám a választ, az jó lenne.
Biztos, hogy meg nem mondom, hogy hol fogadtad el, vagy egyáltalán opció e az elfogadása, de ha rákeresel bármilyen oldalra, akkor kapsz azzal kapcsolatos reklámokat. Rendszeres, hogy ha akarok venni valamit, és nézelődök google-ben, akkor utána olyan reklámokat dobál az FB. Ez számomra még nem az ijesztő kategória.
Ez is jó és kell is, köszi! Mindenki tegyen így
Erről dobj nyugodtan egy screenshotot legközelebb (jöhet full page-ről, ha tudod, a linket kimásolva is mellé), mert ilyennek nem kéne lennie, tiltva vannak a google-nél ezek, most megnéztük. És jó privátban vagy emailben is (eurobarca@eurobarca.hu)
De, frissítettem! Köszi a jelzést
A reklámok személyre szabottságának semmi köze az adott weboldal üzemeltetőihez, mivel ahogy látom Google hirdetések vannak csak itt. Arra ráhatásuk nincs legjobb tudomásom szerint, maximum a Te böngészési előzményeidnek ha engedélyezted pár helyen. Ha meg sehol sem engedélyezted, hogy személyre szabott hirdetéseket kapj, akkor valószínűleg instant ilyeneket kapsz, mert azokból van a legtöbb a neten.
Ebben teljesen egyetértek. Viszont a példádnál maradva, nálunk éppen fordítva működött.sansz írta: ↑2020.10.11. 16:48:06A Barcának minőségi játékosok kellenek, kvázi a legjobbak. Ha nem jó a csapatban mondjuk Grizes, akkor el kell küldeni, de a helyét nem egy Alenával kell feltölteni(most csak mondtam valamit), az nem érv,hogy ezt a szintet ő is hozná. Aki nem elég jó, le kell cserélni és nem olyanra, aki mellett csak az szól,hogy ingyen van és saját nevelés és,hogy ennyit ő is tud.
Nem személyeskedésnek szántam a gondolatokat és nem Neked kell önkritikát gyakorolni, hanem nekünk szurkolóknak, hogy milyen is a mai aktuális keretünk....!sansz írta: ↑2020.10.11. 16:48:06Az önkritika részt nem értem, nem mondtam,hogy én jobb lennék náluk és azt sem,hogy mondjuk Gomes jobb volt, vagy,hogy SR Barca szint lenne.Peter írta: ↑2020.10.11. 15:15:19Azért egy pillanatra el lehet gondolkozni azon, hogy az utóbbi években vásárolt játékosok vajon mennyivel tudtak többet hozzáadni a csapat játékához, mint az "eltékozoltak" bármelyike adott volna....???
Azzal sem árt óvatosan bánni, hogy ki Barca szint és ki nem.....nézzünk már tükörbe is....a mai aktuális kezdőnkből vajon hányan vannak akikre érvényes, hogy nem Barca szint.....?
Hát igen, nem kevesen....![]()
Ha az utóbbi évek állomyánya csak kétharmad részben Barca szint lett volna - fizikálisan és mentálisan - akkor mi nyertük volna a BL trófeákat évről évre és nem adtuk volna tálcán a Realnak....
Nem világbajnokok az eltékozolt fiúk, de nem árt az óvatosság és önkritika a minősítésük előtt....
Csak azt mondtam,hogy nem kell sajnálni a nem különösebben jó játékosokat,ha a B csapatból olcsón kiszóródnak. A Bből nem lehet drágán játékost eladni,ha sokat érne akkor pont,hogy játszatni kéne,ha keveset ér,akkor csak a helyet foglalja és ő sem játszik normális csapatban.
A Barcának minőségi játékosok kellenek, kvázi a legjobbak. Ha nem jó a csapatban mondjuk Grizes, akkor el kell küldeni, de a helyét nem egy Alenával kell feltölteni(most csak mondtam valamit), az nem érv,hogy ezt a szintet ő is hozná. Aki nem elég jó, le kell cserélni és nem olyanra, aki mellett csak az szól,hogy ingyen van és saját nevelés és,hogy ennyit ő is tud.
Az önkritika részt nem értem, nem mondtam,hogy én jobb lennék náluk és azt sem,hogy mondjuk Gomes jobb volt, vagy,hogy SR Barca szint lenne.Peter írta: ↑2020.10.11. 15:15:19Azért egy pillanatra el lehet gondolkozni azon, hogy az utóbbi években vásárolt játékosok vajon mennyivel tudtak többet hozzáadni a csapat játékához, mint az "eltékozoltak" bármelyike adott volna....???
Azzal sem árt óvatosan bánni, hogy ki Barca szint és ki nem.....nézzünk már tükörbe is....a mai aktuális kezdőnkből vajon hányan vannak akikre érvényes, hogy nem Barca szint.....?
Hát igen, nem kevesen....![]()
Ha az utóbbi évek állomyánya csak kétharmad részben Barca szint lett volna - fizikálisan és mentálisan - akkor mi nyertük volna a BL trófeákat évről évre és nem adtuk volna tálcán a Realnak....
Nem világbajnokok az eltékozolt fiúk, de nem árt az óvatosság és önkritika a minősítésük előtt....