Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
wiw-en is 1. voltam a tegnapi török gólig...fir3bird írta:nekem mondod?! bár mondjuk én wiwen tettem x-re, és majdnem bejött...pilboy írta:alig vok mérges, miután 1-1-et tippeltem a svájc-török meccsre
nekem mondod?! bár mondjuk én wiwen tettem x-re, és majdnem bejött...pilboy írta:alig vok mérges, miután 1-1-et tippeltem a svájc-török meccsre
nekem jo,nem tudom mi van a tiéddel....DaNNy írta:Hello. a spanyol-orosz meccs csak nálam nincs elkönyvelve? vagy mi van avval a meccsl?
Nekem meg így lett meg a 4 pont. De elég mákos vagyok, mert a hosszabításos gólok 9 pontot hoztak eddig (2 portugál + spanyol + török). Amúgy sejtettem, hogy x-re húztad, miután láttam, hogy beelőztem.pilboy írta:alig vok mérges, miután 1-1-et tippeltem a svájc-török meccsre
Dejóóóó!! Köszönjük szépen kedves mindenesEnrique írta:Fenn vannak az EB csoportmeccsei, lehet gondolkodni már a tippeken.
(Ha esetleg elírtam / ütöttem volna valamit, tessék szólni.)
Jó játékot mindenkinek!
Köszi a lehetőséget!Enrique írta:Fenn vannak az EB csoportmeccsei, lehet gondolkodni már a tippeken.
(Ha esetleg elírtam / ütöttem volna valamit, tessék szólni.)
Jó játékot mindenkinek!
Úgy van,erre én is gondoltam már.Csak úgy,tényleg a játék kedvéért sem müxik a dolog?Igény tuti lenne rá így is...Chrisbarca írta:Úgy nem lehetne megcsinálni, hogy nincs nyeremény, csak simán játék?Enrique írta:
EB-s tippjáték most sajnos úgy néz ki, nem lesz.
Mert gondolom ez hátráltatja legfőképp a dolgot.
Úgy nem lehetne megcsinálni, hogy nincs nyeremény, csak simán játék?Enrique írta:
De kárEnrique írta:Az ajándékok ügyében Iván mindenkivel felveszi majd a kapcsolatot.