Tippjáték #2
Nem igaz!!!!
Már 2. tippem megy el ilyen 93. percben szerzett gólokkal..

Már 2. tippem megy el ilyen 93. percben szerzett gólokkal..

-
- Barça C
wiw-en is 1. voltam a tegnapi török gólig...fir3bird írta:nekem mondod?! bár mondjuk én wiwen tettem x-re, és majdnem bejött...pilboy írta:alig vok mérges, miután 1-1-et tippeltem a svájc-török meccsre

- fUtBoLiStA
- Jugador d'estrella
Tegnap bemákoltam mindkét meccset.
Nem lett telitalálatos egyik sem, de az arány meglett, hála Quaresmának és Arda Turannak!

„A Barcelona az a csapat, mely meg fogja nyerni a bajnokságot, az a gárda, melynek élvezni kell a játékát, mint rajongó, és szenvedni ellene a végsőkig, mint ellenfél.”
Miguel Angel Lotina
Miguel Angel Lotina
nekem mondod?! bár mondjuk én wiwen tettem x-re, és majdnem bejött...pilboy írta:alig vok mérges, miután 1-1-et tippeltem a svájc-török meccsre

nekem jo,nem tudom mi van a tiéddel....DaNNy írta:Hello. a spanyol-orosz meccs csak nálam nincs elkönyvelve? vagy mi van avval a meccsl?

-
- Entrenador del Barça
Nekem meg így lett meg a 4 pont. De elég mákos vagyok, mert a hosszabításos gólok 9 pontot hoztak eddig (2 portugál + spanyol + török). Amúgy sejtettem, hogy x-re húztad, miután láttam, hogy beelőztem.pilboy írta:alig vok mérges, miután 1-1-et tippeltem a svájc-török meccsre
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
basszus,tegnap majdnem bejött a tippem,erre jött az a hulye török..
egyébként szinte éreztem,hogy ez lesz.Néztem a meccset,90.percben is még döntetlen,na mondom de jó lenne ha ez maradna...de valahogy éreztem hogy még lesz egy gól,erre jött Arda és bevágta...kínomban nevettem egy jót..
eddig amugy nincs szerencsém,a spanyol meccsen 3-1 re tettem,és majdnem telitalálat lett,aztán jött Fabregas...a tegnapi portugál meccsre viszont kettő nullás portugál sikert jósoltam,és a gólkölünbség be is jött!
a mai napra 2-es német,és 1-0-ás lengyel sikert várok! hajrá!

egyébként szinte éreztem,hogy ez lesz.Néztem a meccset,90.percben is még döntetlen,na mondom de jó lenne ha ez maradna...de valahogy éreztem hogy még lesz egy gól,erre jött Arda és bevágta...kínomban nevettem egy jót..

eddig amugy nincs szerencsém,a spanyol meccsen 3-1 re tettem,és majdnem telitalálat lett,aztán jött Fabregas...a tegnapi portugál meccsre viszont kettő nullás portugál sikert jósoltam,és a gólkölünbség be is jött!

a mai napra 2-es német,és 1-0-ás lengyel sikert várok! hajrá!
- robertfcb
- Capitá del Barça
nah ez a román - francia döntetlen a tippjátékban 2 pontot hozott
ezzel már biztosan meg lesz a meccsenkénti 1 pont átlag 

EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
Dejóóóó!! Köszönjük szépen kedves mindenesEnrique írta:Fenn vannak az EB csoportmeccsei, lehet gondolkodni már a tippeken.
(Ha esetleg elírtam / ütöttem volna valamit, tessék szólni.)
Jó játékot mindenkinek!

Köszi a lehetőséget!Enrique írta:Fenn vannak az EB csoportmeccsei, lehet gondolkodni már a tippeken.
(Ha esetleg elírtam / ütöttem volna valamit, tessék szólni.)
Jó játékot mindenkinek!
Így sokkal jobb meccset nézni, hogy tippelni is lehet rá. Mégegyszer köszi érte!!!
- miihii
- KHAL
Úgy van,erre én is gondoltam már.Csak úgy,tényleg a játék kedvéért sem müxik a dolog?Igény tuti lenne rá így is...Chrisbarca írta:Úgy nem lehetne megcsinálni, hogy nincs nyeremény, csak simán játék?Enrique írta:
EB-s tippjáték most sajnos úgy néz ki, nem lesz.
Mert gondolom ez hátráltatja legfőképp a dolgot.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
-
- Jugador del Barça
Úgy nem lehetne megcsinálni, hogy nincs nyeremény, csak simán játék?Enrique írta:
Mert gondolom ez hátráltatja legfőképp a dolgot.
Én is gratulálok mindenkinek! Tök mázli volt hogy az utolsó fordulóban nem lettem negyedik. Hosszú egy szezon volt.
De kárEnrique írta:Az ajándékok ügyében Iván mindenkivel felveszi majd a kapcsolatot.