Kösz. Én döntetlenre tippeltem(asszem).CFirpo3 írta:1-0 ra nyert az espanyol.

Kösz. Én döntetlenre tippeltem(asszem).CFirpo3 írta:1-0 ra nyert az espanyol.
Egyébként mennyi is az eredmény?CFirpo3 írta:Nem! Úgy izgalmasabb, hogyha tudod, hogy mit tippeltél.Varga írta: a meccs után úgyis meg tudod addig meg nem mind1?
a meccs után úgyis meg tudod addig meg nem mind1?Diego10 írta:ha jól emlékszem pont telibe lőttem eddig.
Tavaly felvetettem ezt az oddsos dolgot Ivánnak, de akkor még nem változtatták meg a szabályokat. Nem tudom, hogy az én agyamból pattant-e ki a dolog először, de örülök ennek a verziónak.MQuC írta:ui.: És örülök, hogy bejött ez az oddsos dolog. lehet, hogy ezzel izgalmasabb lesz, mindenesetre biztos, hogy életszerűbb.
Ajánlom a Portable Firefox-ot. Nem kell installálni sem.azola írta:Sziasztok!
Akinek csak IE-je van az már nem is játszhat????
A munkahelyi gépem nem enged letölteni mást.
azola
Köszi, akkor megpróbálom azzal, hátha...! IE-t használok de néha azzal is jó volt.Enrique írta:Rakj fel egy Firefoxot, ha azzal sem jó, akkor a gépeddel van a gond. (bár azt nem tudom elképzelni.)fUtBoLiStA írta:Basszus nekem nem jelenik meg semmi ott, ahol a letöltéseknek, a tippjátéknak kellene lenni...Már régebben is fenn állt ez a probléma! Valaki nem tud segíteni, hogy mi lehet a baj?
Mert így nem tudok játszani majd a tippjátékban...
Rakj fel egy Firefoxot, ha azzal sem jó, akkor a gépeddel van a gond. (bár azt nem tudom elképzelni.)fUtBoLiStA írta:Basszus nekem nem jelenik meg semmi ott, ahol a letöltéseknek, a tippjátéknak kellene lenni...Már régebben is fenn állt ez a probléma! Valaki nem tud segíteni, hogy mi lehet a baj?
Mert így nem tudok játszani majd a tippjátékban...
ez lehet akkor a megoldás. én is Firefox-ot használok.haze71 írta:Bakker! Firefox-al tökéletesen működik. Az IE egy nagy [auto_cenzúra]! (bár eddig azzal is ment)cps46 írta:Ma reggel tippeltem, simán ment minden. Csak az infó kedvéért: Firefox-ot használtam.
Bakker! Firefox-al tökéletesen működik. Az IE egy nagy [auto_cenzúra]! (bár eddig azzal is ment)cps46 írta:Ma reggel tippeltem, simán ment minden. Csak az infó kedvéért: Firefox-ot használtam.