Milyen Barca ereklyétek van?
- jelwaz
- Entrenador del Barça
Akkor lenne egy ötletem! Mi lenne ha kollektíven mindenki írna egy e-mailt a Barcának, hogy szeretnénk ha megoldanák a rendelések értehetetlen helyzetét! Valaki írna egy szöveget (gondolom spanyolul vagy katalánul aki tud; én tok spanyolul de nem ennyire) és azt mindenki egy adott napon elküldené (akár adott órában). Így ha beérkezik, akkor egyszerre nagyon sok lesz és már csak nem tojnak ennyi ember fejére! Olyasmi mint egy peticíó, csak így nem olyan ellenséges! És mondjuk legyen az egy kis idővel később, hogy mindenki összeszedhesse a Barcás, nem Eurobarcás haverjait! Mit gondoltok? Ha nem azért akkor is csinálni kéne valamit végülis mi is Uniósok vagyunk, ami azért csak könnyítheti a dolgot, szerintem!
-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Detto ugyanez volt. Írtam egy mailt hogy egy nagy barca-fan vagyok és nem tudnák megoldani hogy ide küldjék. 1 hétgcsabi írta:Én sem értem, hogy a Barca hivatalos honlapjáról miért nem lehet rendelni. Persze Vanatuból, meg ezer soha nem hallott országból lehet, Európából meg nem. Egyszer írtam nekik egy emilt, kérdeztem mi ennek az oka, de választ nem kaptam. Sad

2004-05-ös szezonból hazai Xavi mez, bögre, sálból kettő, törülköző, megannyi kép, videó. A mez történetéhez hozzátartozik, hogy 2004-ben voltam Barcelonában, természetesen egy egész nap a Nou Camp-ban, utána ajándékbolt. Haveromnak csináltattam névre szólót, én meg kértem egy Xavi mezt. Egy mezre a felirat elkészítése kb. 2 perc, először kész a haveré, majd az enyém. Nézem-nézem, valami nem frankó. Hát persze, majd kiszúrta a szemem, az eladó gyerek Puyol 5-ös számát tette fel a 6-os helyett. Ilyen idióta mit keres a szentély boltjában? Persze azonnal elvette a rossz 5-ös Xavi mezt, kidobta a kukába - megjegyzem akkor 83 Euro-s árral - majd csinált egy jót! Érdekes volt. Más!
Én sem értem, hogy a Barca hivatalos honlapjáról miért nem lehet rendelni. Persze Vanatuból, meg ezer soha nem hallott országból lehet, Európából meg nem. Egyszer írtam nekik egy emilt, kérdeztem mi ennek az oka, de választ nem kaptam.
Én sem értem, hogy a Barca hivatalos honlapjáról miért nem lehet rendelni. Persze Vanatuból, meg ezer soha nem hallott országból lehet, Európából meg nem. Egyszer írtam nekik egy emilt, kérdeztem mi ennek az oka, de választ nem kaptam.

Visca el BARCA!
-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ez igaz. Én is most rendeltem thaiföldről. 10 euró volt úgy hogy feliratot is csinált rá. Valószínűleg kilóra lophatják a gyárból ha az is megéri nekik ha csak 10 euróért árulják. Mindenkinek ajánlom. És teljesen eredeti.
Az Ebay-en lehet úgy rendelni mezeket is, hogy viszonylag olcsón jöttök ki a dologból. Egyik haverom vett 5-6 euróért egy teljesen faja eredeti Messis mezt vmelyik távkeleti országból, persze ehhez hozzáadódik a postaköltség is, ami általában többe kerül, mint maga a mez
. Egyszerű levélként bárhonnan elküldik Magyarországra. Ha jól emlékszem 20-30 euróból(lehet valamivel több) kijön mindennel együtt a tranzakció.
A másik haverom is ott rendelte meg a szintén eredeti Reyeses mezét 1 euróért (+posta), igaz az hibás volt (a gallérja ferdén volt megvarrva), de ezt is leírták a hirdetésben.
Én még várok az új kollekcióra, nekem nagyon tetszenek a tervek(elsősorban a hazai sávos)
, ezzel a csíkos mezzel nem vagyok kibékülve túlságosan.

A másik haverom is ott rendelte meg a szintén eredeti Reyeses mezét 1 euróért (+posta), igaz az hibás volt (a gallérja ferdén volt megvarrva), de ezt is leírták a hirdetésben.
Én még várok az új kollekcióra, nekem nagyon tetszenek a tervek(elsősorban a hazai sávos)

- Charlie
- Öreg Harcos
Az élmény: Felbecsülhetetlen.cps46 írta:Nekem novemberben hozta a mezem Barcelonából egy haverom:piki23 írta:Ja igen az elöbb kihagytam a labdát.egyébként egy mez kinn 70 euro körül van.
mez (hazai): 69 euro
szám (9): 6 euro
felirat (ETO'O): 8 euro
----------------------------
összesen 83 euro volt.
C.
-
- Entrenador del Barça
Nekem novemberben hozta a mezem Barcelonából egy haverom:piki23 írta:Ja igen az elöbb kihagytam a labdát.egyébként egy mez kinn 70 euro körül van.
mez (hazai): 69 euro
szám (9): 6 euro
felirat (ETO'O): 8 euro
----------------------------
összesen 83 euro volt.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
cipotok van e?
nekem van barca nike shoesom..nagyon tuti, remelem nem lehet otthon kapni, mert egy rosszeletut se akarok latni az en barca cipomben.
ok?
nekem van barca nike shoesom..nagyon tuti, remelem nem lehet otthon kapni, mert egy rosszeletut se akarok latni az en barca cipomben.
ok?
raven írta:Sziasztok.
Igyekeztem mindent megszerezni amit Mo.-n lehet.
Felirat nélküli mez, centenáriumi.
Nagyméretű törölköző.
Téli sapka.
Baseballsapka.
Melegítőfelső.
Téli, kötött sál.
Még egy karkötőt is csináltattam a barátnőmmel![]()
A tanárom hozott nekem egy tollat a Camp Nouból.
Nincs: táska
téli kesztyű
öngyújtó
Ezeket láttam még Magyarországon, amik nekem nincsenek.
Akinek eszébe jutott még valami, amit kis hazánkban lehet kapni, és nincs ezek között az kérem írjon:D
pl:
-bögre vagy pohár,
-nike-labda
-és ien falra akasztható tabló féle

Sziasztok.
Nagyméretű törölköző.
Téli sapka.
Baseballsapka.
Melegítőfelső.
Téli, kötött sál.
Még egy karkötőt is csináltattam a barátnőmmel
téli kesztyű
öngyújtó
Akinek eszébe jutott még valami, amit kis hazánkban lehet kapni, és nincs ezek között az kérem írjon:D
Nagyméretű törölköző.
Téli sapka.
Baseballsapka.
Melegítőfelső.
Téli, kötött sál.
Még egy karkötőt is csináltattam a barátnőmmel

téli kesztyű
öngyújtó
Campeones 2005-2006
Visca el Barca!!!!
Visca el Barca!!!!
-
- Eurobarca Staff
ha az ww.fcbarcelona.com -ra gondolsz akkor sztem ne is próbáld én úgy tom h M.o-ra vmiért nem szállítanak...S T U P I D S H A R K írta:VISZONT MOST TALÁLTAM A HIVATALOS OLDALON IS ILYEN LEHETŐSÉGET OTT CSAK NEM CSINÁLJÁK EZT

http://www.ZALNER.eu" target="_blank
nekem van egy barcas videom
-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
FELHÍVOM MINDENKI FIGYELMÉT HOGY ARRÓL A DÁN OLDARÓL NE RENDELJEN! ÉN MÁSODSZORRA SE KAPTAM MEG, PEDIG MINDKÉTSZER RENDES KÁRTYA VOLT.EGYSZERŰEN NEM TÖRTÉNT SEMMI KÉT HÉT UTÁN VISSZAUTALTÁK A PÉNZT. VISZONT MOST TALÁLTAM A HIVATALOS OLDALON IS ILYEN LEHETŐSÉGET OTT CSAK NEM CSINÁLJÁK EZT 

- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Nekem van egy Barcas sálam, egy Barcas bögrém és van egy eredeti centenáriumi Barca shortom, és egy mezem ami Rivaldos (csak az a baj a shortal és a polóval, hogy még 2000ben kaptam, amikor kb 155cm voltam, mostemg fél méterrel nagyob...)
-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
itt egy kép.ez segítRonal.10 írta:Nem is lehet olyat csinálni hogy az legyen rajta amit akraok..név..szám... vagy hol kell azt?
Ěn csak 1 2005-06os mezzel,1tollal,meg 1kis záslzóval dicsekedhetem,eddig
Tavaly vettem öket a Nou Campba 

SEMPRE BARCA!
Hova tűnnek a szavak, amiket kiradírozunk?
Hova tűnnek a szavak, amiket kiradírozunk?
Ja igen az elöbb kihagytam a labdát.egyébként egy mez kinn 70 euro körül van.
piki23 írta:Hi!
Én régota vadásztam Ronaldinho mezre és végre most nyáron lett is de egy egész szép kis tortura után(kb másfél évig tartott).ugyanis:
Mo-on nem lehet kapni a lionsportban is csak felirat nélkülit,rendelni se tudsz mert a DHL csak ausztriáig hozza ki,utána elkezdtem kamionosokkal dumálni hogyha arra járnak hozzanak már,naná hogy egyse tudott.Igy jutottam el oda hogy nem volt más választásom kimentem.Ha már ott voltam beszereztem egysmást:
roni mez hozzá rövidgatyo,sál,szgéphez egér,naptár, melegitö also felsö,bögre,sapka és egy öngyujto.Azt hiszem ennyi.
Egyébként szeretnék most nyáron is menni de már inkább szeptemberben hogy esetleg egy meccsre is ki tudjak menni.
Üdv Piki
UI:Egyébként ha a Lionsportban veszel egy sima mezt és kimész a budaörsi Tescoba ott van egy pantherprint nevü cég akik nyomnak a hátára feliratot.ugynugy fog kinézni ha viszel magaddal egy képet hogy hogyan is nézzen ki de az nem lesz ugye eredeti.
Ronal.10 írta:S T U P I D S H A R K
Légyszi mond meg azt az oldal cimet nekem is kéne egy jo kis mez:) Hány forint egy mez?( a LIONSportba nincsen Ronaldinhos mez...)
Hi!
Én régota vadásztam Ronaldinho mezre és végre most nyáron lett is de egy egész szép kis tortura után(kb másfél évig tartott).ugyanis:
Mo-on nem lehet kapni a lionsportban is csak felirat nélkülit,rendelni se tudsz mert a DHL csak ausztriáig hozza ki,utána elkezdtem kamionosokkal dumálni hogyha arra járnak hozzanak már,naná hogy egyse tudott.Igy jutottam el oda hogy nem volt más választásom kimentem.Ha már ott voltam beszereztem egysmást:
roni mez hozzá rövidgatyo,sál,szgéphez egér,naptár, melegitö also felsö,bögre,sapka és egy öngyujto.Azt hiszem ennyi.
Egyébként szeretnék most nyáron is menni de már inkább szeptemberben hogy esetleg egy meccsre is ki tudjak menni.
Üdv Piki
UI:Egyébként ha a Lionsportban veszel egy sima mezt és kimész a budaörsi Tescoba ott van egy pantherprint nevü cég akik nyomnak a hátára feliratot.ugynugy fog kinézni ha viszel magaddal egy képet hogy hogyan is nézzen ki de az nem lesz ugye eredeti.
Üdv Piki
Ronal.10 írta:S T U P I D S H A R K
Légyszi mond meg azt az oldal cimet nekem is kéne egy jo kis mez:) Hány forint egy mez?( a LIONSportba nincsen Ronaldinhos mez...)