Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Detto ugyanez volt. Írtam egy mailt hogy egy nagy barca-fan vagyok és nem tudnák megoldani hogy ide küldjék. 1 hétgcsabi írta:Én sem értem, hogy a Barca hivatalos honlapjáról miért nem lehet rendelni. Persze Vanatuból, meg ezer soha nem hallott országból lehet, Európából meg nem. Egyszer írtam nekik egy emilt, kérdeztem mi ennek az oka, de választ nem kaptam. Sad
Az élmény: Felbecsülhetetlen.cps46 írta:Nekem novemberben hozta a mezem Barcelonából egy haverom:piki23 írta:Ja igen az elöbb kihagytam a labdát.egyébként egy mez kinn 70 euro körül van.
mez (hazai): 69 euro
szám (9): 6 euro
felirat (ETO'O): 8 euro
----------------------------
összesen 83 euro volt.
Nekem novemberben hozta a mezem Barcelonából egy haverom:piki23 írta:Ja igen az elöbb kihagytam a labdát.egyébként egy mez kinn 70 euro körül van.
raven írta:Sziasztok.
Igyekeztem mindent megszerezni amit Mo.-n lehet.
Felirat nélküli mez, centenáriumi.
Nagyméretű törölköző.
Téli sapka.
Baseballsapka.
Melegítőfelső.
Téli, kötött sál.
Még egy karkötőt is csináltattam a barátnőmmel![]()
A tanárom hozott nekem egy tollat a Camp Nouból.
Nincs: táska
téli kesztyű
öngyújtó
Ezeket láttam még Magyarországon, amik nekem nincsenek.
Akinek eszébe jutott még valami, amit kis hazánkban lehet kapni, és nincs ezek között az kérem írjon:D
ha az ww.fcbarcelona.com -ra gondolsz akkor sztem ne is próbáld én úgy tom h M.o-ra vmiért nem szállítanak...S T U P I D S H A R K írta:VISZONT MOST TALÁLTAM A HIVATALOS OLDALON IS ILYEN LEHETŐSÉGET OTT CSAK NEM CSINÁLJÁK EZT
itt egy kép.ez segítRonal.10 írta:Nem is lehet olyat csinálni hogy az legyen rajta amit akraok..név..szám... vagy hol kell azt?
piki23 írta:Hi!
Én régota vadásztam Ronaldinho mezre és végre most nyáron lett is de egy egész szép kis tortura után(kb másfél évig tartott).ugyanis:
Mo-on nem lehet kapni a lionsportban is csak felirat nélkülit,rendelni se tudsz mert a DHL csak ausztriáig hozza ki,utána elkezdtem kamionosokkal dumálni hogyha arra járnak hozzanak már,naná hogy egyse tudott.Igy jutottam el oda hogy nem volt más választásom kimentem.Ha már ott voltam beszereztem egysmást:
roni mez hozzá rövidgatyo,sál,szgéphez egér,naptár, melegitö also felsö,bögre,sapka és egy öngyujto.Azt hiszem ennyi.
Egyébként szeretnék most nyáron is menni de már inkább szeptemberben hogy esetleg egy meccsre is ki tudjak menni.
Üdv Piki
UI:Egyébként ha a Lionsportban veszel egy sima mezt és kimész a budaörsi Tescoba ott van egy pantherprint nevü cég akik nyomnak a hátára feliratot.ugynugy fog kinézni ha viszel magaddal egy képet hogy hogyan is nézzen ki de az nem lesz ugye eredeti.
Ronal.10 írta:S T U P I D S H A R K
Légyszi mond meg azt az oldal cimet nekem is kéne egy jo kis mez:) Hány forint egy mez?( a LIONSportba nincsen Ronaldinhos mez...)
Ronal.10 írta:S T U P I D S H A R K
Légyszi mond meg azt az oldal cimet nekem is kéne egy jo kis mez:) Hány forint egy mez?( a LIONSportba nincsen Ronaldinhos mez...)