2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Neeem....csak olyan ócska gépem van, hogy 20 perc amig bejön egy oldalZonaBarca írta:Pedig nekem bejön..próbáld meg,h nem a linkre kattintasz hanem beírod!!Vagy esetlega tűzfalad nem engedné??!
Azt hogy kell?barcafan írta:nincs keved feltölteni![]()
![]()
köszi
Én is láttam ám játszani a Riverben. Meg van egy pár River Plate-es bajnoki videóm, amin Maxi is játszik. Szerintem jól tolta a szöszi. Ugy futott mint a rakéta, és cselezni is tud!Saviola007 írta:Én mondjuk láttam elöző csapatában és jól játszott. Azt azért figyelembe kell venni hogy az a kb 40 perc amit ebben a szezonban játszott az kb anyit ér mint tojnak a pofon. Nem csoda hogy nem nyomja jól. Sokkal jobb a srác és sajnálom szegényt jobban járt volna ha engedi és kölcsön adják. Úgy vélem kéne neki egy közép vagy kis csapat pl. a Getafe vagy hasonló ahol sokat nyomhatná a kezdőben.
Erre jó volt de a másik két csatár nem biztos hogy megfordult volna és vitte volna a szöglet feléantiimperialista írta: Na ne viccelj! Én egyáltalán nem vagyok elfogult Maxival szemben (nyugodtan keress vissza a hozzászólásaim között), mivel teljesen feleslegesnek tartottam a leigazolását. Ráadásul, amikor őt megvették, akkor kedvencemet, Saviolát vissza lehetett volna hozni, ráadásul ingyen. Meg Pibitot jobb játékosnak is tartom Maxinál.
Ettől függetlenül tartom, amit mondtam: előnyben, ennyire a meccs végén jó az ellenfél 16-osa környékén tartani a labdát. Ha jobban megfigyelted volna, rájöhettél volna, hogy az egész csapat nem törekedett már a gólszerzésre, csak az volt a cél, hogy ne kapjanak. Ezt pedig jól szolgálta Maxi "szólója".
na ez az!Én sem azt mondom de legalább ne fogjuk arra hogy így kellett csinálni, ha elkeveredik a kapu elől, holott bevihette volna!Meg 5 perc alapján nem lehet levonni hogy jól játszott-e, mert volt nála 2szer a labda és abból egyszer megtartotta!Sorín írta: Ez nem csak a Milan ellen volt így. Talán azért is nem bíznak még benne, mert...mert ha úgy nézzük még nem igazán szokott össze a csapat a szösziséggel (amennyit együtt játszottak).......vagy rosszul látom?.........
...hehe...
Jó, edzésen más. Mert ha ott bénázik egy sort legfeljebb seggberúgják, aztán meg jól kiröhögik.......de élesben......
Na ne viccelj! Én egyáltalán nem vagyok elfogult Maxival szemben (nyugodtan keress vissza a hozzászólásaim között), mivel teljesen feleslegesnek tartottam a leigazolását. Ráadásul, amikor őt megvették, akkor kedvencemet, Saviolát vissza lehetett volna hozni, ráadásul ingyen. Meg Pibitot jobb játékosnak is tartom Maxinál.balazsfoci írta:Neeee!Én drukkolok Maxinak, de ennyire ne legyünk elfogúltak!Többet érdemelne, de azért azt ne már hogy előnynél azt kell tenni amit ő csinált!Olyan volt mintha menekült volna a kapu elől!Előnynél is meg kell próbálni gólt szerezni!Még magyarországon is így tanítják :lolantiimperialista írta:Szerintem is jól csinálta a Milan ellen a végén, hogy tartotta a labdát, még ha helyzet helyett ki is keveredett a kapu előteréből. Előnyben ezt kell csinálni.
A Milan ellen nem csinált semmi érdemlegeset, de nem is lehetett 5 perc alatt!Bár ki tudja!Nem nagyon mernek neki passzolni azt észre vettem
Neeee!Én drukkolok Maxinak, de ennyire ne legyünk elfogúltak!Többet érdemelne, de azért azt ne már hogy előnynél azt kell tenni amit ő csinált!Olyan volt mintha menekült volna a kapu elől!Előnynél is meg kell próbálni gólt szerezni!Még magyarországon is így tanítják :lolantiimperialista írta:Szerintem is jól csinálta a Milan ellen a végén, hogy tartotta a labdát, még ha helyzet helyett ki is keveredett a kapu előteréből. Előnyben ezt kell csinálni.
Van benne valami! Etoonak is pihennie kell, de én Puyolt is pihentetném!Attya írta:Az lenne a legjobb ha ő kezdene vasárnap a Sevilla ellen Eto'o helyett!!! "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" pihenni Eto'o-nak is 1 kicsit!!!! Maxi + talán +érdemelné már, hogy végigjátszon 1 mérkőzést!!! A bajnokság már +van itt már nem kell bizonyítani a csapatnak, Hajrá Barca!!!!
De csak akkor ha nyáron jön egy másik középcsatár, mert ha nem, akkor Maxi veszi át Larsson helyét!redlions írta:Kölcsön kellene adni! Meg kellene, hogy szokja az európai focit! Nem szeretném, ha úgy járnánk vele mint Riquelmével....