balazsfoci írta:antiimperialista írta:Szerintem is jól csinálta a Milan ellen a végén, hogy tartotta a labdát, még ha helyzet helyett ki is keveredett a kapu előteréből. Előnyben ezt kell csinálni.
Neeee!Én drukkolok Maxinak, de ennyire ne legyünk elfogúltak!Többet érdemelne, de azért azt ne már hogy előnynél azt kell tenni amit ő csinált!Olyan volt mintha menekült volna a kapu elől!Előnynél is meg kell próbálni gólt szerezni!Még magyarországon is így tanítják :lol
A Milan ellen nem csinált semmi érdemlegeset, de nem is lehetett 5 perc alatt!Bár ki tudja!Nem nagyon mernek neki passzolni azt észre vettem
Na ne viccelj! Én egyáltalán nem vagyok elfogult Maxival szemben (nyugodtan keress vissza a hozzászólásaim között), mivel teljesen feleslegesnek tartottam a leigazolását. Ráadásul, amikor őt megvették, akkor kedvencemet, Saviolát vissza lehetett volna hozni, ráadásul ingyen. Meg Pibitot jobb játékosnak is tartom Maxinál.
Ettől függetlenül tartom, amit mondtam: előnyben, ennyire a meccs végén jó az ellenfél 16-osa környékén tartani a labdát. Ha jobban megfigyelted volna, rájöhettél volna, hogy az egész csapat nem törekedett már a gólszerzésre, csak az volt a cél, hogy ne kapjanak. Ezt pedig jól szolgálta Maxi "szólója".