Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pardon! Már az 5. Maxi pártoló is megvanMardel írta:Megjött a negyedik Maxi pártoló!!!..Minek játszassunk egy olyan csatárt,aki 100,hogy el fog menni év végén a klubbtól!!(pláne ha már megvan az első hely)..Sztem Rijkaard is így gondolkodik!!!Maxi kezdeni FOG!!!!
![]()
üdv
Az utóbbi időben csereként is inkább Maxi lépett pályára, úgyhogy rá szavazok.roni009 írta:Sztem Maxi lenne a jó megoldás, de sztem Rijkaard Ezquerrot fogja jáccatni.
De ne legyen igazam.
Sztem Maxi lenne a jó megoldás, de sztem Rijkaard Ezquerrot fogja jáccatni.Enrique írta:Maxi vagy Ezquerro? Lehet dönteni, nálam egyértelmű.Iván a főoldalon írta:Támadók: Ezquerro, Maxi, Eto'o, Giuly.
nyerje a vb-t togo...nehogy már jó nyaratok legyen!BaRcADINHO10 írta:a brazilok nyerjék csak a vb-t és akkor nekem is felhőtlen lesz a nyár.Lyonel írta:Ha megnyeri a két kupát a Barça és az argentinok nyerik a vb-t, akkor felhőtlen nyaram lesz.
a brazilok nyerjék csak a vb-t és akkor nekem is felhőtlen lesz a nyár.Lyonel írta:Ha megnyeri a két kupát a Barça és az argentinok nyerik a vb-t, akkor felhőtlen nyaram lesz.
SINCE 1899 írta:Sevilla ellen ha nyerünk,már csak egy x is elég a cadiz ellen,és a bajnokság megnyerése bebiztositva!!
Hát valóra válhat,de ehhez ugyanolyan eredményt kellene elérnünk most hétvégén,mint a Valencia-nak!Silvanus írta:Jövő héten, hazai pályán, egy aránylag gyenguska csapat ellen, parádés játékkal úgy, hogy már a BL döntőjében vagyunk, és a mindenki által szeretett Xavi visszatér...
EGY ÁLOM!!! Amely hamarosan valóra válhat...
Naná, hogy van. De nem töltöm fel, mert találtam neten is.csababarca írta:nincs valakinek arról vid-je,amit etoo a tavalyi bajnoki ünnepléskor művelt?
detto ugyan ez jutott eszembe nekem is bár armstrong nem hajtott se a gólkirályi címre se az aranycipőre:DBodi írta:Hát nekem most hirtelen a tegnapi Dallas meccs jut eszembe,ahol már semmi tét nem volt,viszont szegény Armstrong amit csinált a bokájával...![]()
Tök fölöslegesen kidőlt a rájátszásra!
Ez persze másik sportág meg minden,de sztem is pihentetni kellene a sztárokat!
Eto'o már úgyse tudja befogni Tonit,a gólkirályi cím meg már úgyis megvan!