Bajnoki Mérkőzések 05/06
Engem is beírhatsz ha még győzöd számolni! 

Pardon! Már az 5. Maxi pártoló is megvanMardel írta:Megjött a negyedik Maxi pártoló!!!..Minek játszassunk egy olyan csatárt,aki 100,hogy el fog menni év végén a klubbtól!!(pláne ha már megvan az első hely)..Sztem Rijkaard is így gondolkodik!!!Maxi kezdeni FOG!!!!
![]()
üdv

- Mardel
- Jugador d'estrella
Megjött a negyedik Maxi pártoló!!!
..Minek játszassunk egy olyan csatárt,aki 100,hogy el fog menni év végén a klubbtól!!(pláne ha már megvan az első hely)..Sztem Rijkaard is így gondolkodik!!!Maxi kezdeni FOG!!!!
üdv

üdv
Andres Iniesta FAN

Visça el Barça

Visça el Barça
-
- Entrenador del Barça
Az utóbbi időben csereként is inkább Maxi lépett pályára, úgyhogy rá szavazok.roni009 írta:Sztem Maxi lenne a jó megoldás, de sztem Rijkaard Ezquerrot fogja jáccatni.
De ne legyen igazam.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
Sztem Maxi lenne a jó megoldás, de sztem Rijkaard Ezquerrot fogja jáccatni.Enrique írta:Maxi vagy Ezquerro? Lehet dönteni, nálam egyértelmű.Iván a főoldalon írta:Támadók: Ezquerro, Maxi, Eto'o, Giuly.
De ne legyen igazam.

- Ronal.10
- Entrenador del Barça
Brazilok nyerik a vb-t remélem... nekem megvan a Barca tavai ünneplése 1 orás. 600mb.. de nem töltöm fel
amugy Dinho összes csele megvan felveszem mindig a mecseket és kiváégom a cseleket.( Aláirásomban is..) 

- visca el barca
- Presidente del Barça
nyerje a vb-t togo...nehogy már jó nyaratok legyen!BaRcADINHO10 írta:a brazilok nyerjék csak a vb-t és akkor nekem is felhőtlen lesz a nyár.Lyonel írta:Ha megnyeri a két kupát a Barça és az argentinok nyerik a vb-t, akkor felhőtlen nyaram lesz.
(bocs de reggel van még

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Győzünk és a bajnokság már akkor eldőlni látszik mert nem hinném hogy a végéig csak vereség és döntetlen lenne!! 

- BaRcADINHO10
- Jugador d'estrella
a brazilok nyerjék csak a vb-t és akkor nekem is felhőtlen lesz a nyár.Lyonel írta:Ha megnyeri a két kupát a Barça és az argentinok nyerik a vb-t, akkor felhőtlen nyaram lesz.
Dezsö Laci vs Makka powaaa
Ha nem lennék, hiányoznék magamnak!
Ha nem lennék, hiányoznék magamnak!
SINCE 1899 írta:Sevilla ellen ha nyerünk,már csak egy x is elég a cadiz ellen,és a bajnokság megnyerése bebiztositva!!
Fordítva is megfelelne

(Sevilla X, Cadiz ellen pedig győzelem)
- SINCE 1899
- Jugador d'estrella
-
- Director del Fútbol
Hát valóra válhat,de ehhez ugyanolyan eredményt kellene elérnünk most hétvégén,mint a Valencia-nak!Silvanus írta:Jövő héten, hazai pályán, egy aránylag gyenguska csapat ellen, parádés játékkal úgy, hogy már a BL döntőjében vagyunk, és a mindenki által szeretett Xavi visszatér...
EGY ÁLOM!!! Amely hamarosan valóra válhat...
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Naná, hogy van. De nem töltöm fel, mert találtam neten is.csababarca írta:nincs valakinek arról vid-je,amit etoo a tavalyi bajnoki ünnepléskor művelt?

http://www.fcb-videos.com/saison0405.html - oldal alja.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
nincs valakinek arról vid-je,amit etoo a tavalyi bajnoki ünnepléskor művelt
?

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- SINCE 1899
- Jugador d'estrella
-
- Director del Fútbol
Jövő héten, hazai pályán, egy aránylag gyenguska csapat ellen, parádés játékkal úgy, hogy már a BL döntőjében vagyunk, és a mindenki által szeretett Xavi visszatér...

"Més Cuen un Club"
-
- Director del Fútbol
Hát lehet hülyén gondolkozok,de én azt szeretném,ha csak jövő héten lenne meg a bajnoki cím!
3 ok miatt!
1.Nagyon jó lenne,ha Xavi pont akkor térne vissza,amikor bajnokok leszünk!
2.Sokkal jobb lenne a Nou Campban!
3.Most vasárnap nem lenne felhőtlen az ünneplés,mert 3 nappal később Bl-elődöntő,jövő hétvégén meg ha minden jól megy,csak azzal kéne foglalkozni,hogy 3 héttel később BL döntő!
3 ok miatt!
1.Nagyon jó lenne,ha Xavi pont akkor térne vissza,amikor bajnokok leszünk!
2.Sokkal jobb lenne a Nou Campban!
3.Most vasárnap nem lenne felhőtlen az ünneplés,mert 3 nappal később Bl-elődöntő,jövő hétvégén meg ha minden jól megy,csak azzal kéne foglalkozni,hogy 3 héttel később BL döntő!

-
- Jugador del Barça
detto ugyan ez jutott eszembe nekem is bár armstrong nem hajtott se a gólkirályi címre se az aranycipőre:DBodi írta:Hát nekem most hirtelen a tegnapi Dallas meccs jut eszembe,ahol már semmi tét nem volt,viszont szegény Armstrong amit csinált a bokájával...![]()
Tök fölöslegesen kidőlt a rájátszásra!
Ez persze másik sportág meg minden,de sztem is pihentetni kellene a sztárokat!
Eto'o már úgyse tudja befogni Tonit,a gólkirályi cím meg már úgyis megvan!