Kicsit már fáradt vagyokbarca52 írta:hogy állsz a cikkel, Iván? szeretnék olvasni ezen a korai órán

Kicsit már fáradt vagyokbarca52 írta:hogy állsz a cikkel, Iván? szeretnék olvasni ezen a korai órán
Nagyon kérlek te engem ne becézgess, legközelebb pedig gondolkodj kicsit mielőtt szidsz valakit!Lionel86 írta:Mi a bajod Ivánka???![]()
?????
Amúgy meg senki vel semmi bajom!!!!
Főleg nem egy barcásssal!!!!!!!
Figyelj ide! Te vegyél vissza a stílusodból sürgősen, vagy te mész el másik fórumra! És olvasd el a szabályzatot mielőtt bármit csinálsz. Egyrészt ilyen stílusban ne írjál senkinek, másrészt pedig ne építs piramist!Lionel86 írta:szeintem hagy őt békén vagy menj egy másik fórumba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nyugalom van!!! De kicsit értelek is. Aki olvasta Grosics Gyuszibácsi könyvét az tudja miről beszél nekünk Chris!!!!Chris írta:dav777 írta:Mindenki aki fikázza eto-t VEGYEN VISSZA MAGÁBÓLrossz napja volt ma, de nagyon akart!!!! Máskor meg ő az isten? TI NEM IS VAGYTOK BARCA DRUKKEREK!!!!!!! Majd ha már ő lesz a kerékkötő, talán lehet fikázni, de egy kicsit azért többet tett le az asztalra annál!!!!!
nyugi van![]()
nem bántjuk annál jobban, mint amit megérdemel, ha nincs valdes miatta vesztettünk volna két pontot. ennyi a lényeg
Adja az ég, hogy igazad legyen!!Lionel86 írta: Amúgy meg gólkirály lesz és még az sem kizárt hogy arany cipős: Három meccs abból kettőn mester hármas a másikon meg rúg egyet azt viszlát!!!!!
Lionel86 írta:Ezt azért így nem kellet vo,na szerintem!!! De amikor ő rúgdosta gólokat a bajnokságban akkor miért nem írtad ezt? Tudod mi vagy te egy magyar ember aki olyan pesszimista hogy nem igaz. Nem lehet mindig 3 góllal nyerni. Nem igaz? Hát akkor!!! Eto sokat tett már ezért a klubbért úgyhogy szeintem hagy őt békén vagy menj egy másik fórumba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Lionel86 írta:úúúúúúúúúúúúúúúChris írta:hihetetlenül sz.a.r volt ma eto'o, ha igy folytatja ismét nem lesz gólkirály.
ma nagyon kilógott ebből a barcából, még a labdákat se tudta átvenni.
simán lőhetett volna két gólt. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ki vagyok akadva rá![]()
![]()
Az csak egy dolog hogy mostanába nem megy neki, de ő is ember és nem robot neki is lehetnek rossz napjai. Szerintem!!!!!!
Amúgy meg gólkirály lesz és még az sem kizárt hogy arany cipős: Három meccs abból kettőn mester hármas a másikon meg rúg egyet azt viszlát!!!!!
Ezt azért így nem kellet vo,na szerintem!!! De amikor ő rúgdosta gólokat a bajnokságban akkor miért nem írtad ezt? Tudod mi vagy te egy magyar ember aki olyan pesszimista hogy nem igaz. Nem lehet mindig 3 góllal nyerni. Nem igaz? Hát akkor!!! Eto sokat tett már ezért a klubbért úgyhogy szeintem hagy őt békén vagy menj egy másik fórumba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Lionel86 írta:úúúúúúúúúúúúúúúChris írta:hihetetlenül sz.a.r volt ma eto'o, ha igy folytatja ismét nem lesz gólkirály.
![]()
még szerencse, hogy ez csapatjátékChris írta:dav777 írta:Mindenki aki fikázza eto-t VEGYEN VISSZA MAGÁBÓLrossz napja volt ma, de nagyon akart!!!! Máskor meg ő az isten? TI NEM IS VAGYTOK BARCA DRUKKEREK!!!!!!! Majd ha már ő lesz a kerékkötő, talán lehet fikázni, de egy kicsit azért többet tett le az asztalra annál!!!!!
nyugi van![]()
nem bántjuk annál jobban, mint amit megérdemel, ha nincs valdes miatta vesztettünk volna két pontot. ennyi a lényeg
dav777 írta:Mindenki aki fikázza eto-t VEGYEN VISSZA MAGÁBÓLrossz napja volt ma, de nagyon akart!!!! Máskor meg ő az isten? TI NEM IS VAGYTOK BARCA DRUKKEREK!!!!!!! Majd ha már ő lesz a kerékkötő, talán lehet fikázni, de egy kicsit azért többet tett le az asztalra annál!!!!!
úúúúúúúúúúúúúúúChris írta:hihetetlenül sz.a.r volt ma eto'o, ha igy folytatja ismét nem lesz gólkirály.
![]()
Mintha csak én írtam volna eztChris írta:hihetetlenül sz.a.r volt ma eto'o, ha igy folytatja ismét nem lesz gólkirály.
![]()
Szerintem ezt hagyd abba,senkit nem érdekel,hogyan fikázod Eto'o-t,neki is lehet rossz napja,ha szidni akarod,akkor menj át másik fórumra,itt nem vagyunk rád kíváncsiak.barca52 írta:Eto'o egy béna [auto_cenzúra] volt ma...régen 4 helyzetből minimum 2-t berúgott, a milan ellen két ziccert is kihagyott, ma meg...megint meg fogják előzni...ő mondja, hogy koncentrálni kell, ha kicsit jobban összpontosítana ma is kettőt rúgott volna...
na most már bekussolok