Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nyilván nem fogja leültetni őket ez világos, de azért a körülményeket figyelembe véve lenne értelme... Amúgy pár éve volt olyan Classico ahol még Ronaldo is csak a padon kezdett mert a bajnokság addigra már eldőlt és jöttek az elödöntők.visca el barca írta:igen, valószinuleg pont a clasicon nem fognak játszaniNero. írta:3 nap simán elég kell, hogy legyen eddig se volt belőle probléma, bár mondjuk én simán kihagynám Suárezt és Messit is a kezdőböl mert a szerdai nap sokkal fontosabb lesz.
Mondjuk Messi az előzőn a padon kezdett. De akkor sérült volt.visca el barca írta:igen, valószinuleg pont a clasicon nem fognak játszaniNero. írta:3 nap simán elég kell, hogy legyen eddig se volt belőle probléma, bár mondjuk én simán kihagynám Suárezt és Messit is a kezdőböl mert a szerdai nap sokkal fontosabb lesz.
Csak azért,hogy le ne maradj a BL meccsről.....mi kedden játszunk!Nero. írta:3 nap simán elég kell, hogy legyen eddig se volt belőle probléma, bár mondjuk én simán kihagynám Suárezt és Messit is a kezdőböl mert a szerdai nap sokkal fontosabb lesz.
igen, valószinuleg pont a clasicon nem fognak játszaniNero. írta:3 nap simán elég kell, hogy legyen eddig se volt belőle probléma, bár mondjuk én simán kihagynám Suárezt és Messit is a kezdőböl mert a szerdai nap sokkal fontosabb lesz.
A brazilok az argentinok és az uruk is szerda hajnalban játszanak ( a mi időzónánk szerint). Ha még aznap hazaérnének- amit erősen kétlek- az időeltolódás miatt még szombaton is baromi fáradtak lesznek ami döntő tényező is lehet. Kiváncsi leszek...MessiNeymarSuarez írta: Ez jó kérdés, annyit tudok hogy Neymar kisárgázta magát ezért jöhet is vissza.
Messiék 29-én 01:30 körül játszanak egy meccset, utána szerintem jönnek is, a brazilok pedig kedden talán 02:45-től játszanak, és utána jönnek.
Remélhetőleg sérülés nélkül megússzuk, már csak az hiányozna ha kidőlne valamelyikük egy Real-Atleti előtt.
Ez jó kérdés, annyit tudok hogy Neymar kisárgázta magát ezért jöhet is vissza.Alfa írta:A dél-amerikai különítmény pontosan mikor tér vissza ? A főoldali cikkben az van írva , hogy a keddi edzés után a teljes keret megemlékezik Cruyffról , de mivel az argentinok és a brazilok is játszanak szerdán így nyilván nem edzhetnek kedden.
Az elég húzós , hogy ha csak csütörtökön érnek haza a srácok. Nem marad túl sok idejük pihenni...
És az is látszik, hogy mi okból lehet egy Ramos a válogatott CSK-jaAz viszont tisztán látszik, hogy Piqué miért nem lesz soha az első számú kapitánya a csapatnak - remélhetőleg -, elég erőteljes fölénnyel vezet.
Nekem is szúrt a szemem hirtelen, de 2 késése van összesen, szóval nem olyan vészes az. Bár annyinak se kéne lennie nyilván.. Az viszont tisztán látszik, hogy Piqué miért nem lesz soha az első számú kapitánya a csapatnak - remélhetőleg -, elég erőteljes fölénnyel vezet.Alonso0190 írta:Mondjuk Arda egy kicsit összeszedhetné magát... Mert az egy dolog, hogy idáig nem sokat tett a csapatjátékához de első évében nem példamutató, hogy ennyi büntije van már.
Már vége sajna az élő résznek - nem mutattak semmi extrát, csak cicázást -, átváltott a videó egy régi edzésre, ez még Ardáék debütálása előtti "meccs".Tromort77 írta:Köszönöm!
-37-nél ki a gólszerző? Sandro nem, hogy sérült? Sandro van kiírva pedig azt olvastam róla, hogy sérült mert korábbal belesérült abba, hogy edzésen a földbe rúgott.
Szerk: pedig az Sandro.
Köszönöm!