Bajnoki Mérkőzések 05/06
- Enrique21
- Capitá del Barça
Hát télleg megcsinálhatnánk már,h összefogva együtt kimenjünk 1 meccsre!
Kikéne tüzni majd egy távolabbi idöpontot,h mindenki tudjon gyüjteni zsét!
Tölem mehetünk egy kiscsapat ellen is!(arra valószinübb h kapnánk jegyet)
Kikéne tüzni majd egy távolabbi idöpontot,h mindenki tudjon gyüjteni zsét!
Tölem mehetünk egy kiscsapat ellen is!(arra valószinübb h kapnánk jegyet)
a buszjegy kb 20-30 ezer, a többi igény kérdése..
- Subinho
- Director del Fútbol
NEM, MINDENKÉPP A NOU CAMPBA AKAROK MENNI!!! IDÉN SZTEM MÁR NINCS REALITÁSA, DE JÖVŐRE IGEN!!! SZEPTEMBERBEN FORMÁBA LENDÜL A CSAPAT ÉS OKTÓBER KÖRÜL, MERT KÉSŐBB HIDEG VAN, VAGY TAVASSZAL... MIBE LENNE KB.???G-Jay írta:MOndjuk egy bl döntőre?Subinho írta:egyébként ez a szezon már elment, de jövőre valami jó kis meccsre szervezhetnénk utat... busszal, többen nem hinném, hogy olyan sokba jönne ki... bár azt nem tudom, hogy jegy milyen árban mozog...![]()
De a bajnoki cím megünneplésére sem lenne rossz kimenni!
Jo ötlet amugy szerintem!
Utóbbi meccseken Giuly bizonyítja, hogy több lehetőséget érdemelne
amúgy szerintem Larsson nem 100%os erőnlétileg
amúgy szerintem Larsson nem 100%os erőnlétileg
-
- Director del Fútbol
Remélem Xavi ma kap fél órát!!!!
És azt is nagyon remélem,hogy Larsson kezd Giuly helyett.
Már sokadszor kezd zsinórban Giuly,nem értem miért!
Larsson nagyon jó volt tavasszal,ma végre kezdhetne!
És azt is nagyon remélem,hogy Larsson kezd Giuly helyett.
Már sokadszor kezd zsinórban Giuly,nem értem miért!
Larsson nagyon jó volt tavasszal,ma végre kezdhetne!
- Subinho
- Director del Fútbol
egyébként ez a szezon már elment, de jövőre valami jó kis meccsre szervezhetnénk utat... busszal, többen nem hinném, hogy olyan sokba jönne ki... bár azt nem tudom, hogy jegy milyen árban mozog...
- Charlie
- Öreg Harcos
Szépen nyerjük meg ma,mert következő fordulóban hentes Espanyol,nem kéne pár repedt csont,meg duzzadt boka a Bl döntő előtt a sztárjainknak,egyáltalán bűármelyiküknek.
C.
C.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Charlie 2006.05.03. 14:50:11-kor.
- Subinho
- Director del Fútbol
persze szeretném én is minél hamarabb eldönteni, ezzel csak azt akartam mondani, ha nem nyerünk sincs ok a pánikra, mert ez a bajnokság már megvan, csak a dátum a kérdéses!!!!!
egyébként ha a sevilla meccset nem halasztották volna el, már most meglenne a liga!
egyébként ha a sevilla meccset nem halasztották volna el, már most meglenne a liga!

- noname
- Llegenda del Barça
Ne mondj ilyeneket!Subinho írta:igen... akkor lehetünk bajnokok, de az X is elég, hogy megmaradjon az előny, főleg, hogy mi még 3szor, a valenkia meg csak 2ször játszik...
ha most 1 pont, a valencia meg 3, akkor 6 pont lesz az ut. 2 fordulóra és ha utol is érnek, majd 20-án nyomunk egy laza x-et és megvan a liga!!! ennyi, don't panic!!!!
NEM VICCES

A Fifa egy szégyen
- noname
- Llegenda del Barça
Sztem már nem kell aggódni a bajnoki cím miatt! Nehogy má egy espanyol vagy egy celta megverjen minket.
Ez a bajnoki cím már megvan. Azt akár ki is lehet jelenteni h a BARCELONA ismét bajnok, mert még legalább egy meccset úgyis nyerünk, ráadásul ahhez a Valencia is mindenkit meg kell verjen, hogy utolérhessen minket.
A bajnokságban már nem kell hajtani, nehogy egy sérülés közbejöjjön, hanem inkább a BL-re kell figyelni, mert az Arsenal képes meglepetésekre.
Ez a bajnoki cím már megvan. Azt akár ki is lehet jelenteni h a BARCELONA ismét bajnok, mert még legalább egy meccset úgyis nyerünk, ráadásul ahhez a Valencia is mindenkit meg kell verjen, hogy utolérhessen minket.
A bajnokságban már nem kell hajtani, nehogy egy sérülés közbejöjjön, hanem inkább a BL-re kell figyelni, mert az Arsenal képes meglepetésekre.
A Fifa egy szégyen
- Subinho
- Director del Fútbol
igen... akkor lehetünk bajnokok, de az X is elég, hogy megmaradjon az előny, főleg, hogy mi még 3szor, a valenkia meg csak 2ször játszik...
ha most 1 pont, a valencia meg 3, akkor 6 pont lesz az ut. 2 fordulóra és ha utol is érnek, majd 20-án nyomunk egy laza x-et és megvan a liga!!! ennyi, don't panic!!!!
- Subinho
- Director del Fútbol
ugyanez a helyzet nekem is! fizetném a sport2-t, de a szolgáltatónk nem adja. majd augusztus körülre tervezik... akkor meg már bszhatom!!!
pedig nagyon megnézném a meccset!!! sztem biztosan nem lesz 1-3. a kelták nagyon hajtanak a 4. helyre (hogy aztán majd megint kiessenek a ligából a BL hajtás miatt), nekünk meg igazán egy X is elég lenne. nem kell agyon hajtani magunkat, főleg nehogy sérülés legyen!!! szóval sztem egy sima 1-1 inkább lehetséges. Ja! és Eto'o sztem nem fog gólt lőni és reikard a BL miatt ezért pihentetni fogja. ezért villa lesz a gólkirály, Eto'o megint lemarad, de ezen úgy felbssza magát, hogy az arsenalnak 2-őt rúg!!! és akkor mindenki happy!!!!!!!!!

pedig nagyon megnézném a meccset!!! sztem biztosan nem lesz 1-3. a kelták nagyon hajtanak a 4. helyre (hogy aztán majd megint kiessenek a ligából a BL hajtás miatt), nekünk meg igazán egy X is elég lenne. nem kell agyon hajtani magunkat, főleg nehogy sérülés legyen!!! szóval sztem egy sima 1-1 inkább lehetséges. Ja! és Eto'o sztem nem fog gólt lőni és reikard a BL miatt ezért pihentetni fogja. ezért villa lesz a gólkirály, Eto'o megint lemarad, de ezen úgy felbssza magát, hogy az arsenalnak 2-őt rúg!!! és akkor mindenki happy!!!!!!!!!

Mit nem adnék hogy Barca meccsre mehessek...
Huha hirtelen nem is jut eszembe semmi amit nem adnék
Huha hirtelen nem is jut eszembe semmi amit nem adnék

Campeones 2005-2006
Visca el Barca!!!!
Visca el Barca!!!!
Elegem van a Sport2-ből!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Most már szinte minden Barca meccset odaraknak az egyesen meg azt a nyamvadt Bayernt adják...
Én megvenném a Sport 2-t, külön is fizetnék érte, de a mi szolgáltatónknál ezt nem lehet....
Teljesen el vagyok keseredve.

Most már szinte minden Barca meccset odaraknak az egyesen meg azt a nyamvadt Bayernt adják...
Én megvenném a Sport 2-t, külön is fizetnék érte, de a mi szolgáltatónknál ezt nem lehet....
Teljesen el vagyok keseredve.

Campeones 2005-2006
Visca el Barca!!!!
Visca el Barca!!!!
- SINCE 1899
- Jugador d'estrella
Az nem lesz nehézAix írta:meg kell keresnem a stadiont; Bar ez utobbi talan konnyu feladat lesz

A metró oda fog vinni, onnan meg a tömeg magával fog sodorni a CAMP NOU-ig

Lehetetlen eltéveszteni, az élmény meg felbecsülhetetlen

Koszi, s figyelj, mert a sarga HBU poloban megyekEnrique írta:Nincs mit, és jó utat, integess majd a TV-ben!
Üdv