És én ma dolgozom. Szerencsére sokan vagyunk, úgyhgoy inkább a többiek, de bent vagyok és hősiesen tettetem.
Jó lenne, ha ezután jönne két X, bátrabban nem merek jósolni.
na jó bakker, de vhogy nehezen hiszemy hogy 35 percig nem volt szó róla a pályán. "nyugi, emberelőnyben vagyunk, lassítsunk" vagy bármi ilyen.S.Agüero írta:Simán, nem látta a piros lapot, utána meg nem azt számolgatta, hogy hányan vannak.tegnap este írtam, de kiváncsi vagyok a véleményetekre, ti tényleg elhiszitek, hogy kádár nem tudta h emberelőnyben játszunk? létezik ilyen?![]()
Simán, nem látta a piros lapot, utána meg nem azt számolgatta, hogy hányan vannak.tegnap este írtam, de kiváncsi vagyok a véleményetekre, ti tényleg elhiszitek, hogy kádár nem tudta h emberelőnyben játszunk? létezik ilyen?![]()
nah ez bobnak lehetne egy tanulmány, hogy hogy kell egy válogatottat felépíteni. abszolút látszik a szisztematikusság az izlandiaknák, lagerbeck óriási munkát végzett. iszonyat nagy darab palik, hihetelten fizikummal, de mellette valami brutálisan gyorsak. a bedobások meg a pontrúgásaik életveszélyesek. tegnap persze simán kinyalhattak volna, mert lássuk be nagyjából 5-0 lett volna a reális eredmény. sokkal nehezebb dió lesz mint a hulla gyenge ausztria. nem szalait bántva, de neki esélye se lesz sigurdson meg arnason között birkózni. ha storcknak van egy kis esze német vagy nikolics fog kezdeni, nekik a tempójukkal sok több esélyük lesz elől.LG írta:Még egyszer mondom, nem tudom, hogy ő ilyen erősek-e, vagy a portugálok gyengén (nem játéktudásban, hanem, nyers fizikai erőben), de nagyon durván pattogtak le róluk. Futópárbajokat is többnyire nyerték, pedig azt nem hiszem, hogy a portugálok lassúak lennének.
Igen, meg az összes többinek is. Szerintem megmutatta minden csapat, hogy nem érdemtelenül van itt, a favoritok szenvednek a győzelmekért, a kicsik tisztesen helyt állnak, a szurkolás remek.BarcafanTomee írta:Csak ott a helye a Magyar válogatottnak az EB-n.![]()
![]()
Sokaknál fontosabb, hogy CR ne nyerjen, minthogy nekünk jó legyen, ami elég vicces.eimenis1212 írta:egyértelmű. Nem is értem h páran miért szeretnének látni egy jó izlandi eredményt ma. Nekünk nem a portugálokra kell figyelni, hanem ausztria és ízland a mi ellenfelünk. Ott pedig nekünk az lenne a jó ha minél kevesebb pontot szereznének a portugálok ellenferninho írta:Ki hogy számol, mi lenne nekünk a legjobb?
Talán a Portugál győzelemmel járnánk a legjobban, 3. meccsen kétlem, hogy sok esélyünk lenne ellenük, ha mindenképp nyerniük kéne, de egy Xet lehozhatunk, ha nekik is elég lenne.
egyértelmű. Nem is értem h páran miért szeretnének látni egy jó izlandi eredményt ma. Nekünk nem a portugálokra kell figyelni, hanem ausztria és ízland a mi ellenfelünk. Ott pedig nekünk az lenne a jó ha minél kevesebb pontot szereznének a portugálok ellenferninho írta:Ki hogy számol, mi lenne nekünk a legjobb?
Talán a Portugál győzelemmel járnánk a legjobban, 3. meccsen kétlem, hogy sok esélyünk lenne ellenük, ha mindenképp nyerniük kéne, de egy Xet lehozhatunk, ha nekik is elég lenne.
Sokáig nem bírtak ők sem.visca el barca írta:portugálok iszonyat durva tempóval fociznak
Én pont a védelmet említettem volna meg, mint aminek a hibái felett nem lehet elsiklani a győzelem ellenére. Kicsit sok volt a 16-os előterében elszórt labda. Az hogy komolyabb helyzet és nagyobb baj nem lett belőle az osztrákoknak is köszönhető. Guzmics teljesítményét nem kisebbítve, de én benne folyamatosan látom a baki lehetőségét.LG írta:Még annyit hozzá tennék, hogy a játékunkon is látszik a fejlődés. A selejtezőben inkább csak a szív vitte a csapatot, a norvégok ellen már jól is játszottunk, de most még egyet léptünk előre. A védekezés nagyon szervezett volt, 1-2 hiba ugyan becsúszott, de 1 komolyabb lehetősége volt csak az osztrákoknak az egész meccsen, még az első félidőben. Helyenként remek támadásokat vezettünk, néha talán nem a legjobb megoldást választottuk, pl. lövés helyett lehetett volna passzolni, vagy nem a legjobb helyzetben lévő játékosnak adtuk a labdát, de ez tényleg csak szőrszálhasogatás.
1-1re jók is.visca el barca írta:portugálok iszonyat durva tempóval fociznak