EB - 2016

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Összességében elégedett vagy az EB-vel?

Igen
12
29%
Nem
30
71%

Szavazatok száma: 42
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.06.15. 12:50:54

Annyit tennék hozzá, hogy én ilyet még nem éltem át soha, buszok és villamosok megállítva, teljes fesztivál hangulat a városban, mindenhol dudáló autók és temérdek magyar. Csodálatos éjszaka volt, azt leszámítva, hogy 3kor arra keltem, hogy a kádban fekszem teljes ruházatban 8)

És én ma dolgozom. Szerencsére sokan vagyunk, úgyhgoy inkább a többiek, de bent vagyok és hősiesen tettetem.

Jó lenne, ha ezután jönne két X, bátrabban nem merek jósolni.
Kép
roby122
Entrenador del Barça

2016.06.15. 11:42:46

A vezető gól után szerintem olyan extázisban voltak, hogy talán nem is volt észrevehető a piros lap.
Engem igazából nem is érdekelt. Csak az számított, hogy tartsuk meg az 1 gólos előnyt.
Mentek előre, hajtottak, senki nem beszélt/beszél a kiállításról. Csak a győzelem érdekelte a srácokat és ez a lényeg.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.15. 11:13:00

S.Agüero írta:
tegnap este írtam, de kiváncsi vagyok a véleményetekre, ti tényleg elhiszitek, hogy kádár nem tudta h emberelőnyben játszunk? létezik ilyen? :D
Simán, nem látta a piros lapot, utána meg nem azt számolgatta, hogy hányan vannak. :mrgreen:
na jó bakker, de vhogy nehezen hiszemy hogy 35 percig nem volt szó róla a pályán. "nyugi, emberelőnyben vagyunk, lassítsunk" vagy bármi ilyen. :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2016.06.15. 10:53:21

tegnap este írtam, de kiváncsi vagyok a véleményetekre, ti tényleg elhiszitek, hogy kádár nem tudta h emberelőnyben játszunk? létezik ilyen? :D
Simán, nem látta a piros lapot, utána meg nem azt számolgatta, hogy hányan vannak. :mrgreen:
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.15. 10:44:43

LG írta:Még egyszer mondom, nem tudom, hogy ő ilyen erősek-e, vagy a portugálok gyengén (nem játéktudásban, hanem, nyers fizikai erőben), de nagyon durván pattogtak le róluk. Futópárbajokat is többnyire nyerték, pedig azt nem hiszem, hogy a portugálok lassúak lennének.
nah ez bobnak lehetne egy tanulmány, hogy hogy kell egy válogatottat felépíteni. abszolút látszik a szisztematikusság az izlandiaknák, lagerbeck óriási munkát végzett. iszonyat nagy darab palik, hihetelten fizikummal, de mellette valami brutálisan gyorsak. a bedobások meg a pontrúgásaik életveszélyesek. tegnap persze simán kinyalhattak volna, mert lássuk be nagyjából 5-0 lett volna a reális eredmény. sokkal nehezebb dió lesz mint a hulla gyenge ausztria. nem szalait bántva, de neki esélye se lesz sigurdson meg arnason között birkózni. ha storcknak van egy kis esze német vagy nikolics fog kezdeni, nekik a tempójukkal sok több esélyük lesz elől.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Tobias88
Entrenador del Barça

2016.06.15. 10:12:03

Óránkként nem árt megnézni a 2 videót a miheztartás végett.

http://www.m4sport.hu/2016/06/14/bravur ... kok-ellen/#" target="_blank

Hajdu B kommentálása is epic :lol: :cry:

Izlandiak huhogása vagy nem tudom mije eléggé durva, kíváncsi leszek a stadionban milyen lesz. Portugál meccs előtt úgy érzem kell majd a méz, mert már most elment kicsit a hangom a tv előtt ülve is :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tobias88 2016.06.15. 10:52:45-kor.
94:39 6 - 1
Tromort77

2016.06.15. 10:08:24

Olyan jó érzés ma magyarnak lenni, nem tudom abbahagyni a mosolygást. Történjék bármi ezen az EB-n, ezt a foci élményt soha nem fogom elfelejteni. Hihetetlen volt. Büszke vagyok erre a csapatra és ahogyan játszottak. Így kell fejlődni. Még most is nehéz értelmes szavakat találni.

Priskin Tamás: „Borzasztóan örültem [Szalai] Ádi góljának, nagyon kijárt már neki ez a találat, rengeteget dolgozott érte. A legfontosabb, hogy megvan a három pont.” =D>

Kijött a kezdő és mondtam haveroknak, hogy nyugi, most Szalai gólt fog lőni, nagy számok törvénye alapján. Aztán félidőben megint mondtam.... és tessék. Szalai az isten. :D

Izland... Nekik is jár a taps és a sikoly, ekkora országként így játszani. Nem semmi, megfogunk mi is szenvedni velük. De remélem nyerünk. Van egy izlandi haverom, az egész ország ünnepel mint akik megnyerték az EB-t. Meg is érdemlik, de remélem ellenünk nem fognak így örömködni.
noname
Llegenda del Barça

2016.06.15. 00:34:46

Kb 20an ültünk össze nézni a meccset. Erre senki se számított. A tisztes helytállást elvártuk, de a megérdemelt és még viszonylag sima győzelem után a reakció kb ez volt: Fiúk, kevés lesz a sör! :D

Hatalmasat küzdött a csapat. Szalai is kb akkor lőtte a gólt, amikor már mindenki a cseréért könyörgött. Meg lett ünnepelve tisztességesen. A májamat dicséri h viszonylag helyesen megy a gépelés! :twisted:
A Fifa egy szégyen
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.15. 00:29:32

BarcafanTomee írta:Csak ott a helye a Magyar válogatottnak az EB-n. :wink: 8) =D>
Igen, meg az összes többinek is. Szerintem megmutatta minden csapat, hogy nem érdemtelenül van itt, a favoritok szenvednek a győzelmekért, a kicsik tisztesen helyt állnak, a szurkolás remek.

Ha már szurkolás, a mieink ebben is kitettek magukért, de az izlandiak is keményen nyomták, azt hiszem ebben is méltó ellenfeleink lesznek, meg pályán is. Még egyszer mondom, nem tudom, hogy ő ilyen erősek-e, vagy a portugálok gyengén (nem játéktudásban, hanem, nyers fizikai erőben), de nagyon durván pattogtak le róluk. Futópárbajokat is többnyire nyerték, pedig azt nem hiszem, hogy a portugálok lassúak lennének.

Úgy gondolom, lehet esélyünk ellenük, de erősebbek, mint az osztrákok.
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2016.06.14. 23:59:06

Csak ott a helye a Magyar válogatottnak az EB-n. :wink: 8) =D>
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.14. 23:44:12

Hát igen, ez a győzelem nagyon sokat jelent a magyar embereknek, meg is értem az eufóriát. Ami engem illet, az egészségi állapotom miatt csak visszafogottan tudok szurkolni és ünnepelni, de ettől még persze nagyon örülük a győzelemnek.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.06.14. 23:29:01

Én is most értem haza, ami a városban van az hihetetlen. Bakker még a gyrost is féláron adta az egyik kiscsaj. :D Azt se tudom merre hány óra, emberek egymás nyakában, csodálatos.

1-1 nekünk parádés eredmény, Izland azért erőben nagyon ott van és a beívelésekre borzasztóan kell figyelni, de nem érdekel ki volt az ellenfél hogy játszottak, remek volt ma a középpálya és ilyen szervezett és nem elhanyagolható nyugodt játékot nem is tudom láttam-e a válogatottól. Nyilván nem mi vagyunk az esélyesek vagy bármi, de bakker ami foci és meglehet tanulni azt megtanultuk és kitettük a pályára. Ez kell Izland ellen is s maximálisan lehet emelt fővel lejönni eredménytől függetlenül.

Én totál kivagyok, holnap megy a franc dolgozni véletlenül beteg leszek. :mrgreen: De szerintem az ország nagy része nem holnap fogja termelni a GDP-t. :D

Köszönöm Fiúk, életem legnagyobb fociélménye volt, de halál komolyan. És elsők vagyunk a csoportban, az mi? :D Háét komolyan nem hiszem el, thug life, yolo, swag, vebmonnyonle, öreg mindenki azt se tudom mi van. :mrgreen: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.14. 23:14:12

esküszöm kádár a legnagyobb troll :lol: azt mondta a meccs utáni interjúban, hogy nem is látta a kiállítást és csak meccs után tudta meg h emberelőnyben játszottunk :lol:
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.06.14. 22:45:10

Durva, hogy tudják Ronaldot így egyedül hagyni.Erre nekünk nagyon kell figyelni.

DE!

Ha csoportelsők lennénk akkor az E csoport második helyezettel játszunk, aki jóeséllyel Belgium vagy Svédország lesz, viszont ha másodikak leszünk akkor B csoport másodikkal, amelyik ha Anglia megnyeri a csoportot, akkor Wales-Szlovákia vagy Oroszország lesz.

Szóval legyünk csak udvariasak, és engedjük át az első helyet.... :lol:
ferninho
Madridista

2016.06.14. 22:38:46

eimenis1212 írta:
ferninho írta:Ki hogy számol, mi lenne nekünk a legjobb?
Talán a Portugál győzelemmel járnánk a legjobban, 3. meccsen kétlem, hogy sok esélyünk lenne ellenük, ha mindenképp nyerniük kéne, de egy Xet lehozhatunk, ha nekik is elég lenne.
egyértelmű. Nem is értem h páran miért szeretnének látni egy jó izlandi eredményt ma. Nekünk nem a portugálokra kell figyelni, hanem ausztria és ízland a mi ellenfelünk. Ott pedig nekünk az lenne a jó ha minél kevesebb pontot szereznének a portugálok ellen
Sokaknál fontosabb, hogy CR ne nyerjen, minthogy nekünk jó legyen, ami elég vicces. :mrgreen:
Nem tudom mi lenne a legjobb... majd lesz valahogy, ezután a meccs után csalódottan már nem jövünk haza az EBről és ez a lényeg.
A vicces, hogy a 2. Gólt se emberelőnyben szereztük, mert Fiola kint volt, tudták a fiúk, hogy emberelőnyben nem illik :D
madridista
eimenis1212
Jugador d'estrella

2016.06.14. 22:26:01

ferninho írta:Ki hogy számol, mi lenne nekünk a legjobb?
Talán a Portugál győzelemmel járnánk a legjobban, 3. meccsen kétlem, hogy sok esélyünk lenne ellenük, ha mindenképp nyerniük kéne, de egy Xet lehozhatunk, ha nekik is elég lenne.
egyértelmű. Nem is értem h páran miért szeretnének látni egy jó izlandi eredményt ma. Nekünk nem a portugálokra kell figyelni, hanem ausztria és ízland a mi ellenfelünk. Ott pedig nekünk az lenne a jó ha minél kevesebb pontot szereznének a portugálok ellen
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.14. 22:25:05

visca el barca írta:portugálok iszonyat durva tempóval fociznak :shock:
Sokáig nem bírtak ők sem.

Nekem Izland szimpatikus, igaz, bunkerfocit játszanak, de hát egy ilyen csapat ellen, mint a portugál, csak ez lehet az esélyük. A szurkolóik is jól nyomják. =D>

A játékvezető meg jó lenne, ha nem fújna be minden műesést a köcsögöknek. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2016.06.14. 22:26:28-kor.
jelwaz
Entrenador del Barça

2016.06.14. 22:18:33

Úgy tisztességes tőlem, ha megjegyzem, hogy ez férfimunka volt. Nagy teljesítmény, gartuláció a fiúknak! Nálam a meccs embere Kleinheisler. Bizonyos értelemben kifogástalan meccs volt, de szerintem fontos a rózsaszín ködön átnézni.

Teljesen egyetértek Dárdaival abban, hogy azért kicsit le is néztek minket az osztrákok (ő bajuk). Meg hogy a kiállítás nem ért kiállítást, ez viszont egy picit zavar (mert szerintem tudtunk volna anélkül is nyerni). Ráadásul a lehető legrosszabbkor kapták, igazából már ott eldőlt szerintem. Az első Dzsudzsák lövésig el se jutottunk a 16-osig (41. perc?)-persze a türelem is fontos. Illetve 3 embert látok, akinek nemzetközi szintű agya van a játékhoz: Király, Nagy Ádám és Kleinheisler. Abban is egyetértek Dárdaival, hogy ezek az automatizmus tűrések kellenek hozzá. Hatalmas respect Storcknak.
LG írta:Még annyit hozzá tennék, hogy a játékunkon is látszik a fejlődés. A selejtezőben inkább csak a szív vitte a csapatot, a norvégok ellen már jól is játszottunk, de most még egyet léptünk előre. A védekezés nagyon szervezett volt, 1-2 hiba ugyan becsúszott, de 1 komolyabb lehetősége volt csak az osztrákoknak az egész meccsen, még az első félidőben. Helyenként remek támadásokat vezettünk, néha talán nem a legjobb megoldást választottuk, pl. lövés helyett lehetett volna passzolni, vagy nem a legjobb helyzetben lévő játékosnak adtuk a labdát, de ez tényleg csak szőrszálhasogatás.
Én pont a védelmet említettem volna meg, mint aminek a hibái felett nem lehet elsiklani a győzelem ellenére. Kicsit sok volt a 16-os előterében elszórt labda. Az hogy komolyabb helyzet és nagyobb baj nem lett belőle az osztrákoknak is köszönhető. Guzmics teljesítményét nem kisebbítve, de én benne folyamatosan látom a baki lehetőségét.
ferninho
Madridista

2016.06.14. 22:16:59

Ki hogy számol, mi lenne nekünk a legjobb?
madridista
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.14. 22:16:35

Ami nekem feltűnt ezen a meccsen, hogy az izlandiak elég jó erőben vannak, a portugálok simán lepattognak róluk.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.06.14. 22:08:21

visca el barca írta:portugálok iszonyat durva tempóval fociznak :shock:
1-1re jók is.
Amúgy easy, Fioláék végigpihenték a meccset, készülnek, Ronaldo meg eleve már remegve jött ki a meccsre, látva védőink teljesítményét. 8)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Tobias88
Entrenador del Barça

2016.06.14. 21:59:53

Fantasztikus győzelem. Ha nagyon bele akarunk kötni valamibe az a 65%os passz pontosság, ami irtózatosan kevés. Főleg a meccs végén lehetett volna vagy 5-6 kontra is, de létszámfölényben sem tudtunk pontosan passzolni. (na meg talán Szalai-t sem véletlenül cserélte le Stork a gólja után)

Ezen kellene javítani valahogy a második és harmadik meccsen, főleg hogy azokat már élőben nézem hálaég :D :twisted:
94:39 6 - 1
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.14. 21:33:04

portugálok iszonyat durva tempóval fociznak :shock:
Kép
fanbarca
Entrenador del Barça

2016.06.14. 21:28:52

Leírhatatlan, óriási...
Mindenki nagyon jó volt, csapatként hoztunk nagyot. Kleinheisler, Nagy, Király és KÁDÁR zseniális. Tomi mehet vígan a Premier Leaguebe.
més que un club
Alcantara
Director del Fútbol

2016.06.14. 21:24:30

Gyerekek!

Nagyon részeg vagyok, a sörfesztivál nulladik napján néztem végig. Végig hittem bennük már a meccs előtt is hetekkel. Szavak nincsenek rá mennyire örülök ennek.
Stieberre borzasztóan haragszom: 0:1-et tettem a mixen.

1986 óta várok erre a napra.!!!

A L-E-G -N-A-G-Y-O-B-B-A-K-! =D>
Lezárt