2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
És győzött a foci, amit az angolok műveltek?visca el barca írta:szerencsére ez a gusztustalan antifoci ma is elnyerte méltó jutalmát... vicc h ez a nyomorék wales még ezek ellenére is tovább fog menni a csoportból..
A gólján kívül szerintem a legrosszabbak között volt, már ha nem mindenki az volt. Én két olyan lövésre emlékszem tőle, ami csak magasan ülő nézőkre volt veszélyes, meg arra, hogy ha labdát kapott, akkor vagy megindulhatott Wales, vagy hátraszorították, úgyhogy Hart és védők figyelhettek.palesz77 írta:Sturridge csak megcsinálja..Legjobb angol csatár jelenleg szerintem, ezt is magának hozta össze kb teljesen..
ámen. guzmó összecsomagolja bélt és jók is leszünkrecrea írta:Feleslegesen tüzeled magad, majd mi kifújjuk az orrukat a 16 közöttvisca el barca írta:szerencsére ez a gusztustalan antifoci ma is elnyerte méltó jutalmát... vicc h ez a nyomorék wales még ezek ellenére is tovább fog menni a csoportból..
Feleslegesen tüzeled magad, majd mi kifújjuk az orrukat a 16 közöttvisca el barca írta:szerencsére ez a gusztustalan antifoci ma is elnyerte méltó jutalmát... vicc h ez a nyomorék wales még ezek ellenére is tovább fog menni a csoportból..
3-ból 2 sikeres, nem tudom mi a gond..visca el barca írta: majd palesz kikeresi nekem () hány sikeres cselt mutatott be, sztem valahol nulla és nulla között lesz...
de nem? se cselezni, se beadni semmit nem tud. vagy berúgta laposan: első walesi kirgúta, vagy leszegett fejjel berúgta a homályba, vagy nekiállt "cselezni". majd palesz kikeresi nekem (MQuCsabi írta:Ugyan ezen elmélkedtem, fantasztikus, hogy semmi ötlet nincs bennük, Walkernél többszőr felsírt a labda, mikor megpróbálta lekezelni.veb írta:én még ezen a walker, rose szélső duón vagyok kiakadva. két ilyen totálisan fogalmatlan síkhülye szélsőt rég nem láttam. sajnálom a spurs szurkolokat h egész évben ezt a két palit kell nézniük
Ugyan ezen elmélkedtem, fantasztikus, hogy semmi ötlet nincs bennük, Walkernél többszőr felsírt a labda, mikor megpróbálta lekezelni.veb írta:én még ezen a walker, rose szélső duón vagyok kiakadva. két ilyen totálisan fogalmatlan síkhülye szélsőt rég nem láttam. sajnálom a spurs szurkolokat h egész évben ezt a két palit kell nézniük
Egyáltalán nem..Barcaforever írta:Én nem nézem őket, de biztos, h Rooney a legjobb megoldás irányító posztra?
Én nem nézem őket, de biztos, h Rooney a legjobb megoldás irányító posztra? Vagy mit játszik egyáltalán? Nem is értem komolyan...MQuCsabi írta:Nem is értem, miért csatár jön be. Nincs játékuk abszlút, erre bemegy minden csatár, hogy megöljék egymást.![]()
Vetekedett Harttal Williams... :DPetr írta:Ez az ember hihetetlen, mindig ott van, ahol kell :D.
Nem volt az, ahogy ez sem, de értelmesen megrúgja, kaput talál, lehet bármi... Ugye nem a sorfalba kell belerúgdosni, mert abból elég ritkán lesz gól.visca el barca írta:az a vicc, hogy kozacik is benyelte, pedig az a gól sem volt védhetetlenferninho írta:Látszott Hart nézésén a szabad előtt, hogy mit akar ez a szerencsétlen olyan messziről.... Be is nyelte...