2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Mint elefánt a porcelánboltban.visca el barca írta:sok jó játékos nulla csapat. mint az angolok vagy a belgák... pogbat amugy megkérdezném, hogy mi volt a terve ott a 2. percben...
0:2 az már valóban nagy előny lenne, de reméljük ez nem isw fog bekövetkezni. A franciáknak itt tovább kell menni és tovább is fognak.Benne van a francia gól is a meccsbe, de az írek is simán elmehetnek egy kontrából, és azzal szerintem el is dőlne.
Én nem érzem rajta se, hogy gond lenne, két tizi gólt kaptak idáig, amit mindkettőt úgy hoztak össze, hogy a csatár kifelé ment a kaputól.....Mai meccsen voltak bizonytalanságok, de sokkal inkább Ecra-Sagna ellógásai okoznak gondot mintsem belül Koscielny-Rami.Szerintem Rami is kevés erre a szintre.
Benne van a francia gól is a meccsbe, de az írek is simán elmehetnek egy kontrából, és azzal szerintem el is dőlne.Bob_Marley írta:Szerintem megvoltak a lehetőségek, s jól fel is érnek a kapuhoz, de az írek ott jól védekeznek. Nincs ezzel semmi gond, eddig is ezzel operáltak a franciák, menni előre, csinálni és bemegy. Eddig is mindig bement, most is a labdákat megszerzik, felépítik a támadásokat a végén meg van egy ellenfél is, akik néha ketten vetődnek a labda elé. Ezért jó a meccs, mert mindkét csapat tudatosan játszik. Én továbbra sem aggódok, mert a játék megvan, a gól hiányzik, de jönni fog az.
Szerintem Rami is kevés erre a szintre. A franciák szerintem nem játszanak jól, alig van lehetőségük, az íreknek viszont a gól óta volt 3 komoly lehetősége.Bob_Marley írta:Lloris viszont szerencsére klasszis kapus. A védelem belül rendben van az Evra-Sagna, nem az igazi, a tizi is ebből lett hogy Sagnat kijátszották. A kp védekezés viszont nagyon jó, Kanté rohadt sokat melózik és Matuidi is. Nem hiszem hogy nagyon megfirkálták volna eddig őket, habár volt lehetőségük a románoknak meg a svájciaknak is, de eget rengető azért nem. De attól függetlenül a szélső védekezés jobb kéne legyen. Én a mai miatt sem aggódok, jól játszanak és az írek is egyébként.LG írta:Bob! Te hangsúlyozod, hogy milyen fontos a védelem, márpedig a franciáknál elég gyatra ez a csapatrész. Már a csoportkörben is a románok, albánok, és Svájc is nem egy egyszer csinált segget belőlük, most az írek is már a gólon kívül eljutottak még egy komoly helyzetig. Ha ma tovább is mennek, mi lesz egy komolyabb támadóerővel rendelkező csapat ellen?
Lloris viszont szerencsére klasszis kapus. A védelem belül rendben van az Evra-Sagna, nem az igazi, a tizi is ebből lett hogy Sagnat kijátszották. A kp védekezés viszont nagyon jó, Kanté rohadt sokat melózik és Matuidi is. Nem hiszem hogy nagyon megfirkálták volna eddig őket, habár volt lehetőségük a románoknak meg a svájciaknak is, de eget rengető azért nem. De attól függetlenül a szélső védekezés jobb kéne legyen. Én a mai miatt sem aggódok, jól játszanak és az írek is egyébként.LG írta:Bob! Te hangsúlyozod, hogy milyen fontos a védelem, márpedig a franciáknál elég gyatra ez a csapatrész. Már a csoportkörben is a románok, albánok, és Svájc is nem egy egyszer csinált segget belőlük, most az írek is már a gólon kívül eljutottak még egy komoly helyzetig. Ha ma tovább is mennek, mi lesz egy komolyabb támadóerővel rendelkező csapat ellen?
Állítólag a Juve túl sokat kér érte, Perez meg rászólt Pogbára, hogy faragjon az árából...Bob_Marley írta:Édes Istenem Pogba...Ez még Evra baromságánál is gázabb volt. Második percben ilyen tizit összehozni......
Majd este 21:00-kor, előtte még a németek is játszanak, de még most a franciákat is végig kell szenvedni.Most pedig lássuk az idei EB győztest.ALLEZ
Meglássuk, sajnos francia-spanyol döntő nem lehet. Olaszok kemény dió lesz, de jól megy ellenük mostanában. Elmúlt 20 évben egyszer nyertek az olaszok a spanyolok ellen.Alcantara írta:Bob a németek nem nagyon tudnak amiatt pakolgatni, hogy a spanyolok hazaküldik őket. Véleményem szerint egy apró dolog miatt: az olasz antifoci invitálására már hamarabb kiköltöznek az idén a spanyolok a szállodából, mint a németek.Bob_Marley írta:Jah hogy a fritzeknek szurkolsz, akkor érthető miért nem szereted a franciákat.Nem baj úgyse fognak idén találkozni, mert a németek lassan pakolhatnak.
Spanyolok szépen hazaküldik őket szagolgatni.
![]()
Na, ha valami, akkor talán ez az antifoci, de lehet még így is az antifocira nézve sértő kijelentésLG írta:Igen, ebből szempontból megérdemelték a horvátok a kiesést, de a portugálok még jobban antifociztak, tehát ők még inkább kiesést érdemeltek volna ez alapján.Tromort77 írta:Kockázat nélkül nem lehet nyerni. Még egy adok kapokból is jobb kijönni vesztesen, mint így. A meccs végén jöttek rá, hogy a büntetők nem lesznek jók majd fejvesztve támadni kezdtek és persze, hogy gólt kaptak. A meccs elejétől fogva játszhatták volna a játékukat, úgyis, hogy hátul megfelelő számú embert hagynak. Így meg is érdemlik, hogy kiestek. Én szurkoltam nekik de ilyen mentalitással nem lehet. Ez nem védekező foci volt, ez maga volt az anti foci. Van különbség, ha valaki beáll és csak az ellenfél hibáit akarja kihasználni meg eközött. Ez szimplán töketlenkedés volt mindkét részről.
Bob a németek nem nagyon tudnak amiatt pakolgatni, hogy a spanyolok hazaküldik őket. Véleményem szerint egy apró dolog miatt: az olasz antifoci invitálására már hamarabb kiköltöznek az idén a spanyolok a szállodából, mint a németek.Bob_Marley írta:Jah hogy a fritzeknek szurkolsz, akkor érthető miért nem szereted a franciákat.Nem baj úgyse fognak idén találkozni, mert a németek lassan pakolhatnak.
Spanyolok szépen hazaküldik őket szagolgatni.
![]()
Igen, ebből szempontból megérdemelték a horvátok a kiesést, de a portugálok még jobban antifociztak, tehát ők még inkább kiesést érdemeltek volna ez alapján.Tromort77 írta:Kockázat nélkül nem lehet nyerni. Még egy adok kapokból is jobb kijönni vesztesen, mint így. A meccs végén jöttek rá, hogy a büntetők nem lesznek jók majd fejvesztve támadni kezdtek és persze, hogy gólt kaptak. A meccs elejétől fogva játszhatták volna a játékukat, úgyis, hogy hátul megfelelő számú embert hagynak. Így meg is érdemlik, hogy kiestek. Én szurkoltam nekik de ilyen mentalitással nem lehet. Ez nem védekező foci volt, ez maga volt az anti foci. Van különbség, ha valaki beáll és csak az ellenfél hibáit akarja kihasználni meg eközött. Ez szimplán töketlenkedés volt mindkét részről.
Ez a horvát válogatott 90 perc alatt lesimázta volna ezt a portugált, de foci nélkül nem lehet nyerni. Annyi igazság van benne, hogy ha már 110 percig ezt csinálták, akkor 120-ig kellett volna. Mellesleg kellet hozzá Strinic baromi nagy hibája. Nekem kicsit hajazott a vb-s Kolumbia-Brazília meccsre, ahol a név miatt telegatyával mentek ki a kolumbiaiak, simán elkaphatták volna a brazilokat, ehelyett hagyták magukat elverni, következő körben a németek meg is mutatták, hogy mennyit ér az a válogatott. Annyi a baj, hogy a portugálok ennyit tudnak, a horvátok meg nem.palesz77 írta:Persze ebben is van igazság, de az a tegnapi meccs az 1 a 100-ból eset volt komolyan. A horvátoknak 10 perc alatt volt kb 5 olyan helyzetük, amiből ha csak 2-t lőnek be, már az is kicsit gáz, a portugál gólnál meg Nani úgy eltörte a labdát lövés előtt, hogy az EB egyik legnagyobb passza lett belőle. Benne van persze a gól ilyenkor, de ha csak egy kicsit van szerencséje a horvátoknak, már rég megnyerik a meccset. Ha meg az elejétől kezdve játszottak volna így, állítom hosszabbításra se kerül sor. Ők cseszték el maguknak azt a meccset.Bob_Marley írta:Tegnap estihez még annyit, hogy nem értek egyet azzal hogy jobban ki kellett volna nyílnia a horvát csapatnak, megtették, abból kapták a gólt hogy agyon kontrázták őket.....Megvoltak a lehetőségeik így is, de a portugálok erőssége a futás, mi is erre fáztunk rá, hogy gólt lőttünk és mentünk előre, rögtön kaptuk is a gyorsan elvégzett szabadot, gyors kontrát.
Persze ebben is van igazság, de az a tegnapi meccs az 1 a 100-ból eset volt komolyan. A horvátoknak 10 perc alatt volt kb 5 olyan helyzetük, amiből ha csak 2-t lőnek be, már az is kicsit gáz, a portugál gólnál meg Nani úgy eltörte a labdát lövés előtt, hogy az EB egyik legnagyobb passza lett belőle. Benne van persze a gól ilyenkor, de ha csak egy kicsit van szerencséje a horvátoknak, már rég megnyerik a meccset. Ha meg az elejétől kezdve játszottak volna így, állítom hosszabbításra se kerül sor. Ők cseszték el maguknak azt a meccset.Bob_Marley írta:Tegnap estihez még annyit, hogy nem értek egyet azzal hogy jobban ki kellett volna nyílnia a horvát csapatnak, megtették, abból kapták a gólt hogy agyon kontrázták őket.....Megvoltak a lehetőségeik így is, de a portugálok erőssége a futás, mi is erre fáztunk rá, hogy gólt lőttünk és mentünk előre, rögtön kaptuk is a gyorsan elvégzett szabadot, gyors kontrát.