Juan Román Riquelme
Áron vagyok az Fc-arsenal.hu oldalról nem tom itt vagy e Xavi de ha igen akkor bocs a szarszelonáért!!
-
- Director del Fútbol
Megtépem magam, ha a Madridba megy! Az katasztrófa lenne, a kedvenc játékosom pont ott...
Az a gond h a Villarreal nem mehet a BLbe jovore. Sztem Riqnek mindenképpen el kéne igazolnia 1 igazi nagy csapatba, kéro akadna boven...monyuk a Realnak nem orulnék.
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
meg 25%Lyonel írta:Nekem is szimpi csapat a Villa, de majd jövöre, ha együtt marad a keret, talán többre lesznek képesek! Ha Riequelme menne a MU-ba, akkor valami pénzt kapna a Barcelona? Mert valami olyat hallottam, hogy még 8%-os részesedése van a csapatunknak, Riquelme játékjogából.

Tiziano Crudeli fan 

- Lyonel
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Nekem is szimpi csapat a Villa, de majd jövöre, ha együtt marad a keret, talán többre lesznek képesek! Ha Riequelme menne a MU-ba, akkor valami pénzt kapna a Barcelona? Mert valami olyat hallottam, hogy még 8%-os részesedése van a csapatunknak, Riquelme játékjogából.
Forca Barça! Vamos River! Vamos Argentina!
Ja..szegény csáko, soha nem hibázott 11-st, és most meg nagyá tette Lehmant
Pedig sztem a Villarreal megérdemelte volna a játék alapján a dontot, mondom ugy h inkább az Arsenallal szimpatizálok.

Pedig sztem a Villarreal megérdemelte volna a játék alapján a dontot, mondom ugy h inkább az Arsenallal szimpatizálok.
- Lyonel
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Amikor kihagyta a tizenegyest és vége volt a meccsnek, és bekapta mérgében a mezét, arra gondoltam, hogy az járhat esetleg a fejében, hogy a kiesés miatt magát hibáztatja, pedig azért sokat tett, hogy ne így legyen, de egyszerűen semmi nem jött össze a Villának ezen az estén semmi.
-
- Director del Fútbol
Sőt, a kihagyott tizenegyes után is lehetett hallani, hogy éltették.
-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Én egy kicsit éreztem hogy ki fogja hagyni. A lefújás után azonnal berohant az öltözőbe. Szegény. Azért [auto_cenzúra] lehet neki. De a szurkolók megtapsolták a csapatot. Meg is érdemelték.
-
- Director del Fútbol
Jó az ízlésed
, a tegnapitól függetlenül természetesen nekem is marad kedvencem a Nyúllal együtt.
A többit meg már leírtam a BL-topicban.

A többit meg már leírtam a BL-topicban.
- Enrique21
- Capitá del Barça
Jaj,de mocskosul bánt a tegnapi tizi...
Nagyon sajnáltam Riq-et!Sajnos mostanába látszik rajta(mármint a játékán),hogy nincs formában és én ennek tudom be a kihagyot büntetöt.
Mert egy bombaformában lévő Riq izomból bevarrja valamelyik felsöbe!
Ez van,és én nekem még mindig ő Nr.1.(ha fikáztok,ha nem!)
Ma pedig remélem kárpotól a csapat!
MINDENT BELE!!!!!
Visca el Barca!!!!
Nagyon sajnáltam Riq-et!Sajnos mostanába látszik rajta(mármint a játékán),hogy nincs formában és én ennek tudom be a kihagyot büntetöt.
Mert egy bombaformában lévő Riq izomból bevarrja valamelyik felsöbe!
Ez van,és én nekem még mindig ő Nr.1.(ha fikáztok,ha nem!)
Ma pedig remélem kárpotól a csapat!
MINDENT BELE!!!!!
Visca el Barca!!!!
-
- Eurobarca Staff
hát nem tom nemhiszem h szétkapkodják emlékezzetek csak vissza tavaly előtt az Uefa kupában is elődöntősök voltak a későbbi győztes Valencia ellen és ha jól emléxem igen szoros volt talán csak egy gól volt vagy még annyi sem
- Lyonel
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Nem biztos, hogy szétkapkodják, sőt, inkább erősödnek, mivel Pirest, Materazzit és még egy csatárt akarnak venni. Szóval nem egy idényes csapatról van szó (remélem).
-
- Director del Fútbol
Szerintem nem fog elmenni egyelőre a Villarrealból. Jól érzi ott magát, esetleg akkor léphetne le, ha úgy végződne a szezon, hogy nem indulhatnak nemzetközi kupában. De ahogy olvasgattam, hogy kiket akarnak igazolni, jövőre szerintem még jobbak lesznek. Ennek persze az is feltétele, hogy ne engedjék szétszéledni ezt a gárdát. Gondolom, ez az egyik fő cél.
- Attya
- Jugador d'estrella
Én is attól félek, hogy szétszedik ezt a csapatot!!! De ha Riquelme úgy dönt, hogy elmegy, akkor remélem nem az intert választja, mert az a csapat 1 igazi vesztes brigád!!!Boixos írta:tartok tőle, h a sorozat végén szétkapják a villarealt, függetlenül attól, h hol végeznek. úgyanúgy, mint két éve a monacót, akik azóta sehol sincsenek. nagyon nem szeretném, ha riq mondjuk egy inter jellegű temetőben végezné.