Álmok színháza avagy Barça Igazolások 2006 Nyár
Szia Subinho,
Ott a pont, én is ugyanerre gondoltam. Hátra két ember+Henke pótlása esetleg Henry-val. (biztos nem lenne teljesen triviális a csapatba építeni és az egységet is megtartani, de hatalmas játékos)
Sajnos Olí nem tolta nagyon jól tegnap, dehát nem érdekes ez annyira az eredmény szempontjából, csak a jövőre nézve.
CAMPEONES!
Ott a pont, én is ugyanerre gondoltam. Hátra két ember+Henke pótlása esetleg Henry-val. (biztos nem lenne teljesen triviális a csapatba építeni és az egységet is megtartani, de hatalmas játékos)
Sajnos Olí nem tolta nagyon jól tegnap, dehát nem érdekes ez annyira az eredmény szempontjából, csak a jövőre nézve.
CAMPEONES!
- Subinho
- Director del Fútbol
igen, ez télleg igaz! nem kéne ide senki... DE!
Larsson elmegy, helyette mindenképp kell vki!
Puyol és Marquez mellé is, mert ha valamelyik sérült lett volna ki nyomta volna hátul??? Oleguer??? tegnap sem győzött meg. simán lefutották...
szóval igazából larsson helyett kéne vki, aki jó lenne henry, de akkor mi lesz a messi-giuly párossal???
és hátra egy csere védő, aki sztem a lyonból cris lenne, vagy egy jobb szélső védő és akkor oleguer csere hátvéd... de ezt nem fogja Reikard engedni... tegnap is látszott, nagyon jóban vannak... őt ölelgette először és sokáig...
ennek a csapatnak a magját meg kéne tartani és csak 1 vagy 2 embert venni!!!
Larsson elmegy, helyette mindenképp kell vki!
Puyol és Marquez mellé is, mert ha valamelyik sérült lett volna ki nyomta volna hátul??? Oleguer??? tegnap sem győzött meg. simán lefutották...
szóval igazából larsson helyett kéne vki, aki jó lenne henry, de akkor mi lesz a messi-giuly párossal???
és hátra egy csere védő, aki sztem a lyonból cris lenne, vagy egy jobb szélső védő és akkor oleguer csere hátvéd... de ezt nem fogja Reikard engedni... tegnap is látszott, nagyon jóban vannak... őt ölelgette először és sokáig...
ennek a csapatnak a magját meg kéne tartani és csak 1 vagy 2 embert venni!!!
- Nóbi
- Capitá del Barça
anri szerintem is jönni fog, de ami fontosabb: kell valaki hátra, mert ha puyol vagy marquez sérült, nincs aki pótoljaÁdám02 írta:nem nagyon de Hery azt nyilatkozta meccs elött hogy ott marad vagy oda megy aki megnyri a Bl !!!tehát minden bizonyyal idejön ami nem baj!!!Silvanus írta:Srácok, most őszintén - ha most össze kéne írnom, hogy hány név is hangzott el itt ebben a topikban az elmúlt pár hónapban, vagy akár csak az elmúlt pár hétben, akkor bizony egy elég szép, és hosszú lista jönne össze... nem érdekes?! Álmok... hogy kik jöhetnének még! Hmmm...
Ma a Barcelona a 2005-2006-os bajnokságot egy bajnoki címmel, és egy BL győzelemmel zárta!!!
Szerintetek, kell ide valaki...???
- Ádám02
- Entrenador del Barça
nem nagyon de Hery azt nyilatkozta meccs elött hogy ott marad vagy oda megy aki megnyri a Bl !!!tehát minden bizonyyal idejön ami nem baj!!!Silvanus írta:Srácok, most őszintén - ha most össze kéne írnom, hogy hány név is hangzott el itt ebben a topikban az elmúlt pár hónapban, vagy akár csak az elmúlt pár hétben, akkor bizony egy elég szép, és hosszú lista jönne össze... nem érdekes?! Álmok... hogy kik jöhetnének még! Hmmm...
Ma a Barcelona a 2005-2006-os bajnokságot egy bajnoki címmel, és egy BL győzelemmel zárta!!!
-
- Director del Fútbol
Srácok, most őszintén - ha most össze kéne írnom, hogy hány név is hangzott el itt ebben a topikban az elmúlt pár hónapban, vagy akár csak az elmúlt pár hétben, akkor bizony egy elég szép, és hosszú lista jönne össze... nem érdekes?! Álmok... hogy kik jöhetnének még! Hmmm...

"Més Cuen un Club"
- noname
- Llegenda del Barça
Tudom...Én arra értettem ezt h nem csak Henry az egyetlen, akit érdemes lenne megszerezni!fcjoc írta:Szerintem már a védelemről beszéltünk 1-2 szót..noname írta:De azért a védelmet sem kell hanyagolni!cps46 írta:Szerintem is Henry az egyetlen, akit érdemes lenne megszerezni, de én annak örülnék, ha minden maradna a régiben.:D:D
A Fifa egy szégyen
Szerintem már a védelemről beszéltünk 1-2 szót..noname írta:De azért a védelmet sem kell hanyagolni!cps46 írta:Szerintem is Henry az egyetlen, akit érdemes lenne megszerezni, de én annak örülnék, ha minden maradna a régiben.

- noname
- Llegenda del Barça
De azért a védelmet sem kell hanyagolni!cps46 írta:Szerintem is Henry az egyetlen, akit érdemes lenne megszerezni, de én annak örülnék, ha minden maradna a régiben.

A Fifa egy szégyen
Etoo maga nzilatkozta h nagyon orulne Henry érkezésének, ugy h szerintem nincs mirol bexélni. Ahogy Deco és Dinho is elférnek 1utt, ugy ok is. Kell és kéx, jonni fog 

-
- Director del Fútbol
Henry-nak én is nagyon örülnék, ahogy szerintem nagyon sokan, de nem tudhatjuk, hogy többet nyerünk-e vele, mint amennyit veszítünk!?... Tudom furán hangzik, de mind tudjuk, hogy Eto'o túl nagyképű, túl büszke ahhoz, hogy padozzon, így hamar megbomolhat a mostani nagyszerű csapategység... Nem tudom mi lesz, de ami tény: Henry túl drága, és túl nagy sztár a padozáshoz, Rijkaard pedig nem fog változtatni az eddig már jól bevált, és működő 4-3-3-as felálláson, azaz Henry, és Eto'o egyszerre nem igen lehetnének a pályán... hacsak nem menne szélre Eto'o, de azt sem hinném... 

"Més Cuen un Club"
Ha csatár kell 1 játékos johet szoba, az Henry, minden mást el lehet felejteni. 30
meccsen 27 golt lot, tavaly is ugy lott 25-t h rengeteget volt sérult, meg amugy is állandoan ontja a golokat, pedig nem is az a tipikus befejezo csatár, kiváloan cseley, gyors, robbanékony nincs a viágon párja.
Adriano is hatalmas játékos, csak sajnos neki valoban hullámzo a teljesítménye Henryval ellentétben.

Adriano is hatalmas játékos, csak sajnos neki valoban hullámzo a teljesítménye Henryval ellentétben.
- dóry
- Barça B
én is off bocsi...Szakacs írta:na en is kicsit offolok(sajnos egesz nap ezt tettem, mar elnezest a modiktol) szoval en is romaniaban elek, es en is tudok rola 1-2 dolgot, de a tudasa az megkerdojelezhetetlen sztem...noname írta:Például én sem szeretem. Romániában élek, tehát tudok egyet s mást róla. Ő a romániai Becham.(rengeteget keres, nagy médiasztár, de sztem fele annyit sem érdemel, mint amennyije van, de itt mégis istenítik).Szakacs írta:de sokan nem szeretik ot, kulonbozo okok miatt.. na mind1.

gyergyószentmiklóós ? az Békés testvérvárosa..

on
Mutut én sem szeretem.. bár ahogy mondtátok (vagyis valaki mondta) a játéktudása megkérdőjelezhetetlen... de nem illene a Barcába.. szerintem.
Zsákmányállat máját mosod egy névtelen patakban, körülötted olajfoltok mézeskalácsszív alakban. És úgy nézed az arcod benne, mint régen a céllövöldében az a lány, akinek lőttél egyet finom utalásféleképpen...
Gumicukor Powa'
Gumicukor Powa'
- noname
- Llegenda del Barça
Ha ingyen jönne, engem sem zavarna, de és mindenképp azon a véleményen vagyok h nála olcsóbban legalább olyan jó játékost lehetne szerezni.
Mindamellett h én Mutut nem kedvelem és soha nem is fogom, azt el kell ismernem, h mióta kirúgták a Cselszitől, megváltozott.(legalábbis úgy tűnik)
Mindamellett h én Mutut nem kedvelem és soha nem is fogom, azt el kell ismernem, h mióta kirúgták a Cselszitől, megváltozott.(legalábbis úgy tűnik)
A Fifa egy szégyen
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
na en is kicsit offolok(sajnos egesz nap ezt tettem, mar elnezest a modiktol) szoval en is romaniaban elek, es en is tudok rola 1-2 dolgot, de a tudasa az megkerdojelezhetetlen sztem...noname írta:Például én sem szeretem. Romániában élek, tehát tudok egyet s mást róla. Ő a romániai Becham.(rengeteget keres, nagy médiasztár, de sztem fele annyit sem érdemel, mint amennyije van, de itt mégis istenítik).Szakacs írta:de sokan nem szeretik ot, kulonbozo okok miatt.. na mind1.
Tiziano Crudeli fan 

- noname
- Llegenda del Barça
Például én sem szeretem. Romániában élek, tehát tudok egyet s mást róla. Ő a romániai Becham.(rengeteget keres, nagy médiasztár, de sztem fele annyit sem érdemel, mint amennyije van, de itt mégis istenítik).Szakacs írta:de sokan nem szeretik ot, kulonbozo okok miatt.. na mind1.
A Fifa egy szégyen
-
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Adriano nagyon is hangulatfuggo, ha vmi nem megy nala rendesen, akkor az meglatszik teljesen a jatekan, es qrvara kedvtelenul tud jatszani, meg neha ibrhimovicot megszegyenito onzoseggel tud focizni, mint anno a Parmaban. Nem a barcaba valo jatekos.
Az olaszok pedig nem arrol hiresek hogy csak ugy megbocsatanak egy-ket dolgot. Amugy a tegnap hallottam, h Mutu azt nyilatkozta, hogy ha kizarjak a juvet a serie a-bol, jon a Dinamo Bukaresthez. Ugy hogy barmi megtortenhet.
Forca Barca, nem tudok enni, olyan gyomoridegem van... remelem megeri estig koplalnom
Az olaszok pedig nem arrol hiresek hogy csak ugy megbocsatanak egy-ket dolgot. Amugy a tegnap hallottam, h Mutu azt nyilatkozta, hogy ha kizarjak a juvet a serie a-bol, jon a Dinamo Bukaresthez. Ugy hogy barmi megtortenhet.
Forca Barca, nem tudok enni, olyan gyomoridegem van... remelem megeri estig koplalnom

- noname
- Llegenda del Barça
Én nem hiszem h a Juvét ki fogják zárni(nem merik megtenni), de ha mégis, akkor tényleg le éehetne csapni néhány játékosra, viszont ezen sztem kát gondolkozni, mert biztos h büntetés lesz, de kizárás nem...
Egyébként ha már a fiatal tehetségekről van szó, akkor nem tudja valaki h Krkics hány golt lőtt az U17es válogatottban a VBn?
Egyébként ha már a fiatal tehetségekről van szó, akkor nem tudja valaki h Krkics hány golt lőtt az U17es válogatottban a VBn?
A Fifa egy szégyen
-
- Barça C
Ha nekem kéne igazolni megvenném Daniel Alvest..ő meg Oli megoldanák a jobboldalt
Bal oldalra Chivu-t és ha kell(sérülés eltiltás) ő be tud szállni középre is..
Larsson helyére Lucho Gonzalezt egyértelműen
Csatár posztra én nem veenék senkit de ha kell és nem jön Henry akkor vagy Torrest vagy Cissét próbálnám meg....
más sztem nem is kell...mert van elég fiatal tehetség a Barcába...pl.Krkic,Dos Santos,Rodri,Damia.......
Estére jó szurkolást mindenkinek
Hajrá BARCA
Bal oldalra Chivu-t és ha kell(sérülés eltiltás) ő be tud szállni középre is..
Larsson helyére Lucho Gonzalezt egyértelműen

Csatár posztra én nem veenék senkit de ha kell és nem jön Henry akkor vagy Torrest vagy Cissét próbálnám meg....
más sztem nem is kell...mert van elég fiatal tehetség a Barcába...pl.Krkic,Dos Santos,Rodri,Damia.......
Estére jó szurkolást mindenkinek

Hajrá BARCA

- Subinho
- Director del Fútbol
adriano, ronaldo és eto'o más tészta.
ha adriano jó formában van, mint pl. tavaly, akkor a világ egyik legjobb befelyező csatára, de csak középen tud játszani, mint pl. Trezeguet. Eto'o sokat jön hátra mezőnybe, kimegy szélre, tehát ő inkább az "anri-vonalat" képviseli. így nem nagyon lehet őket 100% összehasonlítani...
Ronaldorol meg csak annyit, hogy ő mindkettő egyszerre. remek befejező csatár, gyors, technikás és remekül cselez... DE! amit az elmúlt évben nyújtott: KATASZTROFÁLIS!!! egy csele sem jön be, elbaxa a helyzeteket, lefutják, kedvtelen... nem csodálnám, ha 1-2 éven belül a nagy Ronaldo követné pl. Kluivertet, vagy Jardelt és semmit nem hallanánk róla. pedig egy ilyen playa megérdemelné, hogy úgy búcsúzzon, mint pl. zidane, vagy romario, nem pedig úgy, h elfelejtik a nevét és a mai tizenévesek azt sem tudják ki ő... pár éve amikor kimondta vki, h RONALDO, olyan volt, mintha Isten nevét mondták volna ki. ma meg... egyszerűen elvesztette azt a hírnevét, ami körül lengte!!! nagyon kevés játékos van, aki ekkora tiszteletet és hirnevet szerezhetett magának mint ő! még most is, amikor semmi nem jön be neki, sokan a világ legjobbjának tartják!!! pedig az már 5-6 éve volt...
ha adriano jó formában van, mint pl. tavaly, akkor a világ egyik legjobb befelyező csatára, de csak középen tud játszani, mint pl. Trezeguet. Eto'o sokat jön hátra mezőnybe, kimegy szélre, tehát ő inkább az "anri-vonalat" képviseli. így nem nagyon lehet őket 100% összehasonlítani...
Ronaldorol meg csak annyit, hogy ő mindkettő egyszerre. remek befejező csatár, gyors, technikás és remekül cselez... DE! amit az elmúlt évben nyújtott: KATASZTROFÁLIS!!! egy csele sem jön be, elbaxa a helyzeteket, lefutják, kedvtelen... nem csodálnám, ha 1-2 éven belül a nagy Ronaldo követné pl. Kluivertet, vagy Jardelt és semmit nem hallanánk róla. pedig egy ilyen playa megérdemelné, hogy úgy búcsúzzon, mint pl. zidane, vagy romario, nem pedig úgy, h elfelejtik a nevét és a mai tizenévesek azt sem tudják ki ő... pár éve amikor kimondta vki, h RONALDO, olyan volt, mintha Isten nevét mondták volna ki. ma meg... egyszerűen elvesztette azt a hírnevét, ami körül lengte!!! nagyon kevés játékos van, aki ekkora tiszteletet és hirnevet szerezhetett magának mint ő! még most is, amikor semmi nem jön be neki, sokan a világ legjobbjának tartják!!! pedig az már 5-6 éve volt...