Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
anri szerintem is jönni fog, de ami fontosabb: kell valaki hátra, mert ha puyol vagy marquez sérült, nincs aki pótoljaÁdám02 írta:nem nagyon de Hery azt nyilatkozta meccs elött hogy ott marad vagy oda megy aki megnyri a Bl !!!tehát minden bizonyyal idejön ami nem baj!!!Silvanus írta:Srácok, most őszintén - ha most össze kéne írnom, hogy hány név is hangzott el itt ebben a topikban az elmúlt pár hónapban, vagy akár csak az elmúlt pár hétben, akkor bizony egy elég szép, és hosszú lista jönne össze... nem érdekes?! Álmok... hogy kik jöhetnének még! Hmmm...
Ma a Barcelona a 2005-2006-os bajnokságot egy bajnoki címmel, és egy BL győzelemmel zárta!!!
Szerintetek, kell ide valaki...???
nem nagyon de Hery azt nyilatkozta meccs elött hogy ott marad vagy oda megy aki megnyri a Bl !!!tehát minden bizonyyal idejön ami nem baj!!!Silvanus írta:Srácok, most őszintén - ha most össze kéne írnom, hogy hány név is hangzott el itt ebben a topikban az elmúlt pár hónapban, vagy akár csak az elmúlt pár hétben, akkor bizony egy elég szép, és hosszú lista jönne össze... nem érdekes?! Álmok... hogy kik jöhetnének még! Hmmm...
Ma a Barcelona a 2005-2006-os bajnokságot egy bajnoki címmel, és egy BL győzelemmel zárta!!!
Szerintetek, kell ide valaki...???
Tudom...Én arra értettem ezt h nem csak Henry az egyetlen, akit érdemes lenne megszerezni!fcjoc írta:Szerintem már a védelemről beszéltünk 1-2 szót..noname írta:De azért a védelmet sem kell hanyagolni!cps46 írta:Szerintem is Henry az egyetlen, akit érdemes lenne megszerezni, de én annak örülnék, ha minden maradna a régiben.:D:D
Szerintem már a védelemről beszéltünk 1-2 szót..noname írta:De azért a védelmet sem kell hanyagolni!cps46 írta:Szerintem is Henry az egyetlen, akit érdemes lenne megszerezni, de én annak örülnék, ha minden maradna a régiben.
De azért a védelmet sem kell hanyagolni!cps46 írta:Szerintem is Henry az egyetlen, akit érdemes lenne megszerezni, de én annak örülnék, ha minden maradna a régiben.
én is off bocsi...Szakacs írta:na en is kicsit offolok(sajnos egesz nap ezt tettem, mar elnezest a modiktol) szoval en is romaniaban elek, es en is tudok rola 1-2 dolgot, de a tudasa az megkerdojelezhetetlen sztem...noname írta:Például én sem szeretem. Romániában élek, tehát tudok egyet s mást róla. Ő a romániai Becham.(rengeteget keres, nagy médiasztár, de sztem fele annyit sem érdemel, mint amennyije van, de itt mégis istenítik).Szakacs írta:de sokan nem szeretik ot, kulonbozo okok miatt.. na mind1.
na en is kicsit offolok(sajnos egesz nap ezt tettem, mar elnezest a modiktol) szoval en is romaniaban elek, es en is tudok rola 1-2 dolgot, de a tudasa az megkerdojelezhetetlen sztem...noname írta:Például én sem szeretem. Romániában élek, tehát tudok egyet s mást róla. Ő a romániai Becham.(rengeteget keres, nagy médiasztár, de sztem fele annyit sem érdemel, mint amennyije van, de itt mégis istenítik).Szakacs írta:de sokan nem szeretik ot, kulonbozo okok miatt.. na mind1.
Például én sem szeretem. Romániában élek, tehát tudok egyet s mást róla. Ő a romániai Becham.(rengeteget keres, nagy médiasztár, de sztem fele annyit sem érdemel, mint amennyije van, de itt mégis istenítik).Szakacs írta:de sokan nem szeretik ot, kulonbozo okok miatt.. na mind1.