2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én fejben látom nála a legnagyobb gondot, mert ugyan játékidő kéne neki, hogy ez a mentális gát átszakadjon, de az impotens játék meg nálunk nem fér bele, olyan hosszan, egy csapat aki 3 fronton versenyez nem teheti azt meg, hogy 10 meccsen keresztül azon bukjon pontokat, vagy éppen azon menjen el egy kupa, hogy azt várjuk mikor sikerül már neki végre szintet lépni. Ezért nem is értettem a Munir-Paco cserét, mert habár papíron jól mutatott, de Munirnál már látszott, hogy kezd a csapatba illeszkedni egyre jobban és a góllövés is ment neki, erre itt vagyunk november végén, és akit azért hoztunk, hogy gólokat lőjön kemény 0 találattal van.raffa írta:Ha lassan nem jön a gól és nem változtat az árnyékék szerepén akkor jövőre nézünk helyette mást szerintem....
Ha megnezed az ottani goljait, rengeteg szuletett ugy, hogy a 16-oson belul 3 vedo kozozt talalta meg a rest, es mozgott jo helyre. De ott a valogatott is, ott is csak jol lattam en jatszani, pedig az a foci hasonlit a mienkre. De a mostani meccsen is jol jatszott az elso 10 percben, labdaert is visszajott, elmozgott, nem tudom mi az istenn tortent vele utana..LG írta:A Valenciában lehet azért volt jobb, mert ott nem betömörülő védelemmel volt dolga, de itt meg általában azzal lesz, szóval ha ezzel nem boldogul az szívás, neki is, nekünk is.
Müller nagyon rossz példa, ő pont abban nagyon jó, hogy rengeteget mozog labda nélkül, igy tud annyiszor helyzetbe kerülni, vagy éppen másokat helyzetbe hozni. Ebben az évben nincs jó formában, szóval most ez nem olyan látványos, de nem véletlen, hogy a Bayernban és a válogatottban is kulcsember. Mindkét csapat támadófocit játszik, az ellenfél beáll ellenük védekezni, és Müller stílusa nagyon jól jön ilyenkor.Feast4 írta:Szokatlan neki a játék meg a stilus.Lehet hogy fejben tudná mi kell csak ennyi játékperccek ennyire más stílussal szerintem átállni és meggszokni is marha nehéz.
Sokszor beszélgettünk, hogy mennyire kéne egy olyan csatár aki egy igazi palánk.Csak rúgni kell be neki a labdát és beveri.Hát ezek fényében nem biztos hogy ez nekünk jó út.Egy ilyen Müller típusú játékossal lehet működne akinek az orráról is bepattan de őszintén nem hiszem.Álló játékos nálunk nem él meg.
Ez most egy hülye példa de ha itt vagyok én betennének csatárnak tutira labdához se érnénk mert azt se tudnám hova mozogjak.Szerintem valami hasonló lehet nala is.
Nyilván nem hülye a játékhoz, egy olyan gyenge csapatban ennyi gólt véletlenül nem rúg senki.De hozzánk nem mindenki illik be mint ahogy a tőlünk távozó játékosok se illenek nagyon sokszor sehova.
Piqué ment a labdára, harcolt, Paco állt és nézte. Legalább egyszer próbált volna rámenni a lasztira! Eddig nagyon védtem, de 31 perc labdaérintés nélkül...palesz77 írta:Mondjuk Piquének nagy előnye, hogy rá fel lehet lőni a lasztikat, Pacora sajna nehéz.Subinho írta:Piqué megmutatta, hogy kellett volna 9-est játszani!!!
Ezt mind aláírom amit mondasz de túl drága volt ahhoz hogy ilyen minimális próbálgatás után elküldjük a lelátóra aztán meg 350 játékoerccel visszapostázzuk Valenciába.crixus írta:Persze, hogy nem CSAK az ő hibája, de ilyen pocsék csatárteljesítményt én Ezquerro óta nem láttam nálunk. Nem csak a bemozgásaival van a baj, hanem a túl statikus játékával. Meccs közben is írtam már, hogy az nálunk nem megy, ha a középcsatár egy helyben ácsorog az egész meccs alatt és tátott szájjal várja a labdát. Suárez vagy Munír de még Sandro is sokkal többet váltottak ki az elmúlt szezonokban a szélekre, keverték, a védőket. De legalább igyekeztek, mozogtak, kérték a labdát. Paco ehhez képest egy nulla és nem a játékpercei miatt. Ráadásul ilyen szégyenteljes teljesítmény után inkább a lelátón lenne a helye, nemhogy még több játékpercet kapjon...Feast4 írta: Ne csináljunk már úgy mintha az ő hibája lett volna kizárólag!Sem Neymar sem Rafhina nem kavart sok vizet ma.Attól függetlenül hogy borzasztó meccsen van túl vegyük már eszre, hogy alig játszik és már a múltkor is látszott, hogy marhára görcsös.Nem tudom pl. a Granada ellen miért nem kezdett?Jatekperc kéne neki, mert ahogy írtatok is nem érzi a bemozgasokat pontatlan és lomha.Így semmi nem lesz belőle és rövid úton úgy járunk vele mint Vidallal.
Szerintem még inkább a stílusával van baj, nagyon statikus, keveset mozog, ami nálunk kifejezetten hátrány, emiatt szerintem jelentősen nem is fog javulni. De sokszor fogalmazódott meg itt a fórumon, hogy megnéznének egy ilyen típusú csatárt, most legalább látjuk, hogy nem ez kell ide, és jobban megbecsüljük Suarezt.Andris írta:Biztato mozdulata sincs. Egesz egyszeruen nagyon rossz, nem uti meg a minimum szintet se. Es szerintem a kepessegeivel van a gond, nem a formajaval.
Persze, hogy nem CSAK az ő hibája, de ilyen pocsék csatárteljesítményt én Ezquerro óta nem láttam nálunk. Nem csak a bemozgásaival van a baj, hanem a túl statikus játékával. Meccs közben is írtam már, hogy az nálunk nem megy, ha a középcsatár egy helyben ácsorog az egész meccs alatt és tátott szájjal várja a labdát. Suárez vagy Munír de még Sandro is sokkal többet váltottak ki az elmúlt szezonokban a szélekre, keverték, a védőket. De legalább igyekeztek, mozogtak, kérték a labdát. Paco ehhez képest egy nulla és nem a játékpercei miatt. Ráadásul ilyen szégyenteljes teljesítmény után inkább a lelátón lenne a helye, nemhogy még több játékpercet kapjon...Feast4 írta: Ne csináljunk már úgy mintha az ő hibája lett volna kizárólag!Sem Neymar sem Rafhina nem kavart sok vizet ma.Attól függetlenül hogy borzasztó meccsen van túl vegyük már eszre, hogy alig játszik és már a múltkor is látszott, hogy marhára görcsös.Nem tudom pl. a Granada ellen miért nem kezdett?Jatekperc kéne neki, mert ahogy írtatok is nem érzi a bemozgasokat pontatlan és lomha.Így semmi nem lesz belőle és rövid úton úgy járunk vele mint Vidallal.
Ne csináljunk már úgy mintha az ő hibája lett volna kizárólag!Sem Neymar sem Rafhina nem kavart sok vizet ma.Attól függetlenül hogy borzasztó meccsen van túl vegyük már eszre, hogy alig játszik és már a múltkor is látszott, hogy marhára görcsös.Nem tudom pl. a Granada ellen miért nem kezdett?Jatekperc kéne neki, mert ahogy írtatok is nem érzi a bemozgasokat pontatlan és lomha.Így semmi nem lesz belőle és rövid úton úgy járunk vele mint Vidallal.Yokozuna írta:Kinek az ötlete volt ezt az embert idehozni? Na annak kéne sürgősen menni a Barcelonától!
Kiutáltunk Eto"ot, Ibrát, Pedrot a csapatból, és most itt tartunk!