Álmok színháza avagy Barça Igazolások 2006 Nyár

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
fcjoc
Entrenador del Barça

2006.05.20. 09:55:16

PetI írta:Reméljük, tényleg eljön. A Juvéból Zambrotta meg Cannavaro jól jönne, velük csak erősödnénk és meg lenne oldva a védelem.
Bár szerintem a Juvét nem fogják kizárni, pedig ha tényleg beigazolódnak a vádak, megérdemelnék. :evil:
Cannavaro sztem nem kéne, de Zambrotta igen :wink:
(a multkor volt vmi dopping fullánkja Cannavaronak) :wink:
PetI
Hí­rhozó-cikkíró

2006.05.20. 08:33:07

Reméljük, tényleg eljön. A Juvéból Zambrotta meg Cannavaro jól jönne, velük csak erősödnénk és meg lenne oldva a védelem.
Bár szerintem a Juvét nem fogják kizárni, pedig ha tényleg beigazolódnak a vádak, megérdemelnék. :evil:
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.05.20. 08:15:06

G-Jay írta:Ha a Juventust télleg kizárják, akkor van egy jo kis tippem h ki az akit hozni kéne, aki tapasztalt, ám fantasztikus formában van, és talán a padozást is megszokhatta torinoban! Ugyan nem rajongok érte, de nem is utálom szal semleges, viszont elismerhető amit tud! Akiről beszélek pedig nem más mint:
DEL PIERO
Sztem ha a Juvét ki is zárják, Del Piero van akkora ikon, h maradjon még ugy is, sztem o a Juvébol vonul vissza. Saviolát télleg vissza lehetne hozni, csak Franknak errol más a véleménye, ugy h ott is el kell felejteni. Maxirol meg még mindig keveset tudunk, lehet most jot el az o ideje :?: :twisted:
kennyke
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2006.05.20. 05:55:24

szerintem nem kellene csak 1 vedo...maxi szerintem nagyon jo lenne etoo cserejenek, nem erdemes milliokat kidobni, ha van csatarunk, max valakit felhozni a b-bol...
Thomas_29
Barça C

2006.05.19. 22:52:33

a bundabotrányban érintett klubbokból tényleg lehet ne hozni minőségi játékosokat de várjuk ki a végét mert nem biztos hogy bárkit is kizárnak. A pénz büntetést/pont levonást valószínűbbnek tartom.
Én szívesen látnám a csapatnál podolski-t akiről még régebben voltak olyan pletykák, hogy a barcába igazol sőt meg is nézte a real sociedad elleni meccset ezenkívűl az idény végén 100%, hogy eligazol mivel jelenlegi klubbja a Köln kiesett a Bundesligából.
Az én pervez fantáziám még torres igazolását is eltudná képzelni... :twisted:
Ara sí, el millor equip d'Europa!
PetI
Hí­rhozó-cikkíró

2006.05.19. 20:50:41

Kár, hogy Henry nem jön, de jövőre lesz újra Messi (Maxi, Ezq). Kellene azért valaki a csatárposztra, aki megbízható (akkor meg minek vettük meg Lopezt). Saviola lenne a legkézenfekvőbb, de őt inkább eladják :x
Dani Alves nem hiszem, hogy kéne, jó, de ott van Oleguer, a győztesgólos Belletti :-) (Damiá). Kp védőnek kellene egy jól fejelő bekk, mert a Campbell gólnál Oli egy emelettel lentebb volt :roll: (mondjuk ez testmagasság kérdése is).

Szóval kpvédő, cserecsatár (Barça B-ből esetleg)

Amíg Henke meg nem sérült a Real ellen, elég sokszor volt kezdő, meg az utóbbi időben is, nehéz lesz pótolni :(
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.05.19. 20:11:52

Mikor Henke idejött, előtte ő is kezdő ember volt, annyi gólt lőtt amennyit nem akart... idejött és hozzászokott... majd ők is hozzászoknak:)

Az meg a másik, hogy akit idehoznánk az biztos kezdő ember a mostani csapatában, és teljesít... máskülönben mi értelme lenne szerződtetni????

Aki a bajnoki- és a BL címvédő csapatba akar játszani, az számoljon azzal hogy rotálni fogják:)
Argyelus
Barça B

2006.05.19. 20:06:04

Henry maradt az Arsenalban.
Nem értem miért mondjátok, hogy jöjjön Nisteroy vagy Forlán, ők nem képesek a padon ülni és ott kezdeni.
Nekünk vagy egy nagyon fiatal szélsőként is alkalmazható csatár kell, vagy egy 30 év körüli megbízható csatár, mint Henke volt.
Először is Henk Ten Cate-t kell pótolni, van infó, hogy ki lehet az utód?
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.05.19. 18:52:24

Én Forlanra szavazok! Persze csak akkor, ha van EU-s útlevele...

Aztán, ha nincs, akkor én örülnék egy Van Nistelrooynak is:) Aláírnánk vele egy 3 éves szerződést... olyan 8-10 mihályért ide is lehetne hozni sztem

Szoa:

1. Forlan(EU-s papírral)
2. Nistelrooy
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.05.19. 18:15:47

En azért 1 kicsit szomoru vok, mert nem jon Henry...eljátxottam a gondolattal, h de jo lenne, és tulságosan beleéletm már magam. Na mind1, meglehet ot is érteni...Hár akkor elég lex a jo cserecsatár, sztem lehetne 1 idosebb tapasztaltabb játékos, nem árt a rutin sosem. Ami meg azt illeti h gyorsabb védok kellenének, sztem Belletti és Sylvinho elég gyorsak, viszont a védekezésuk nem tul jo, és olyan kéne aki gyor is és jol is védekezik. Oleguer lassu, Gio meg nem 1 nagy szám.
Bár télleg a legfontosabb 1ben tarani a sikercsapatot, bár ez valszeg nem lex nehéz, ki akarna már innen elmenni :?: :lol:
Subinho
Director del Fútbol

2006.05.19. 12:35:50

Henk ten Cate, az FC Barcelona másodedzője lett a holland élvonalban szereplő Ajax Amsterdam új vezetőedzője.
Az 51 éves mester - aki korábban az MTK-nál is dolgozott - a hónap elején menesztett Danny Blindet váltja a kispadon és kétéves szerződést írt alá.

Tehát a csapat első igazolásának mindenképp egy másodedzőnek kell lennie! sajnálom henket, de megértem!!!

larsson helyére pedig igen nehéz lesz ilyen klasszist igazolni, ha henry marad... a szünetben olyan higgadtan jött be melegíteni, látszott rajta, hogy nem izgul, jó pár nagy meccsen túl van már. ekkora tapasztalatot nehéz lesz találni a piacon! komolyan jó lenne ha maradna még 1 évet legalább...
Pedro
Jugador d'estrella

2006.05.19. 09:12:26

Bizony, hogy marad...
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=113473

Ennek én személy szerint örülök, nem bontjuk meg a támadógépezetet, ami Messivel csak még erősebb lesz... viszont a vezetők most gondolkodhatnak azon, hogy egy valamivel kisebb kaliberű, akár a kispadozást is tűrő, de technikailag képzett (nem egy újabb Ezquerro és Maxi!!!) csatárt szerezzenek Larsson helyére, aki becserélés esetén lendületet tud vinni a játékba...

No de hát ki ne akarna jönni egy friss BL-győzteshez? 8) (Jaj de jó ezt leírni, még soha nem tehettem eddig meg... :lol: :lol: :lol: )
„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”

Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
Thomas_29
Barça C

2006.05.19. 08:32:30

Úgy néz ki Henry nem jön ugyanis 4 éves szerződést írt alá az Arsenal-al! :? :( :evil: :x

Arsenal captain Thierry Henry has pledged his future to Arsenal after accepting terms on a four-year contract.

Henry, 28, told The Sun: "I hope to stay for as long as I can keep running.
"I could not face leaving the fans. They are like my family."
Arsenal's battling display in Wednesday's Champions League final defeat to Barcelona made up Henry's mind.
Henry added: "My team showed me I didn't have to leave. They showed me they had heart.
"Everything was up in the air for a very long time. But at the end of the day, the team raised their game.
"Don't get me wrong. I love Barcelona.
"But on Wednesday night, Arsenal showed me they had heart.
"After we lost on Wednesday, I went over to our fans and clapped them and they clapped me.
"I hope to finalise all the details today."
Frantic negotiations involving Henry, his advisers and Gunners officials took place yesterday and they will continue today to finalise the contract.

forrás: http://www.tribalfootball.com/
Subinho
Director del Fútbol

2006.05.19. 08:29:58

az fc-arsenal.hu-n az van, henry marad!
egyébként jelenleg európa 2 legjobb csapata a barca és a sevilla, ezen kívül a sevilla a ligában is jó volt! ha játékost akarunk igazolni, az angol, német, olasz, holland liga nem jó, mert bommel példájából okulva nem fog tudni beilleszkedni a játékba. tehát spanyolból, esetleg a franciáktól, portugáloktól kéne igazolni. az a játékstílus jobban fekszik.
tehát adott egy UEFA kupa győztes csapat és egy 5x bajnok csapat. sztem innen, vagyis a sevillából és a lyonból kéne utánanézni 1-2 embernek. védelembe crist elviselném, kp.-ra bommel helyett juninhot, előre meg mondjuk fabianot, vagy a portóból McCarty sem lenne rossz. ezzel asszem rendben is lenne a csapat. és larsson, bommel, gabri elmehetnek. maxi meg kapjon több lehetősséget sztem!
Lujo
Capitá del Barça

2006.05.18. 21:25:19

Silvanus írta:Szerintem nagyon rosszul látjátok ezt a Valdes-Henry esetet. Henry-nak esze ágában sem volt direkt oda rúgni, egyszerűen a labdára ment, és azt akarta elpöckölni, de olyan gyengéden, hogy az Valdesnek nem is fájhatott!!! Itt leginkább Valdes játszott rá, gondolom egy sárgát akart kicsikarni Henry-nak, de nem volt semmi különös az egész...

Henry az egyik legsportszerűbb sportoló a világon!!!
Bizony teljesen igazad van Silcanus. Ráadásul mind tudjuk, hogy VV bizony szeret színészkedni. Én azt mondom, hogy egy igazi csatárnak így kell a labdáért harcolnia.
KépKépKép

A Barcelona múltbeli magyar csillagai.
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2006.05.18. 21:23:01

na igen Henry tenyleg nagyon gyors, es fantasztikus jatekos... ha az Arsenal a pl-ben minden mecset ugy nyomta volna mint ellenunk tegnap akkor nem a
Chelsea lenne a bajnok...Sztem a vedoink jok ahogy vannak, habar kiegyeznek meg egy Chivu, Gallas vagy Carvalho szintu vedovel...Egy tipp Alex a PSV bol :), de en meg mindig azthiszem h most dream teamunk van a tegnap utan
:)
Tiziano Crudeli fan :!:
HAnonymus
Entrenador del Barça

2006.05.18. 21:18:38

Szerintem azért tűnt ez fel mert:

1) Kumma gyors csapattal játszottunk, Henrynak a nagyanyja is percen belül futja a négyszázat. :lol:

2) 3 emberünk védekezet... Alapesetben, ha nem MUSZÁJ úgy mennünk előre mint a meszes akkor nem fordulhatnak elő olyan meredek helyzetek mint most...

Nem tudom hogy honnan szerezhetnénk jobb vagy gyorsabb védőket... Lehet hogy igazatok van de most kb 50-60 olyan meccsünk lesz ahol nem kell majd ezzel foglalkozni.
Enrique21
Capitá del Barça

2006.05.18. 21:11:59

cruyff írta:Azért 1 dolog feltűnt: nagyon lassú a védelmünk! Henry, (de nem csak ő) Ljunberg, Ebue stb.. átszaladtak a védelmünkön és szinte állva hagyták Oleguert, Marquezt, sőt még sokszor Puyolt is! Kellenek védők! :idea:
Ez nekem régebben feltünt 8)
Na de egyelöre még örüljünk a sikernek,és ne bántsuk öket :wink:
cruyff
Entrenador del Barça

2006.05.18. 21:05:28

Azért 1 dolog feltűnt: nagyon lassú a védelmünk! Henry, (de nem csak ő) Ljunberg, Ebue stb.. átszaladtak a védelmünkön és szinte állva hagyták Oleguert, Marquezt, sőt még sokszor Puyolt is! Kellenek védők! :idea:
VISCA EL BARCA!
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.05.18. 21:01:37

Nekem is mindegy. Ha nem jön az se baj. Végülis nélküle is európa legjobbja vagyunk
Enrique21
Capitá del Barça

2006.05.18. 21:00:14

Én már úgy vagyok vele ha jön jó,ha nem akkor meg kit érdekel? :D
Ha nem jönne senki,és egybe maradunk akkor is elégedet leszek.
Na jó 1 védő télleg nem ártana 8)
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2006.05.18. 20:53:53

LG írta:Henry pénteken dont 8) Bár valszeg már rég eldontotte h jon hozzánk, de most hivatlosan is bejelenti :!:
ezt honnan veszed ? :)
Tiziano Crudeli fan :!:
totobike
Jugador del Barça

2006.05.18. 17:53:23

Riddick666 írta:Alves-t mindenféleképpen meg kell szerezni, mert nagyon jó játékos, vagy legalábbis az elmúlt hetekben nagy formában van.
Én még deco-t is lecserélném, mert nagyon sokszor eladja a labdát, lelassítja a támadásokat, meg gólt is csak megpattanó lövésből szerez.
Saviola meg tökéletes csatár csere lenne, úgyhogy sztem vissza kéne hozni.
Hát sztem Deco a Barca egyik ha nem leghasznosabb játékosa gondolom arra gondolsz hogy a döntőbe nem játszott vmi jól de gondolj bele hogy neki nem ez az a poszt ahol a portoban játszott és nagyon is fontos ha most még őt is elkezdjük fikázni akkor a Ronniet is simán lehetne ő elrúgja az összes szabadrúgást a ... akkor neki is vannak rossz meccseit.
Lezárt