Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Reyes-nek örülnék,de tényleg nincs realitása.antiimperialista írta:Nyugodjatok meg, én szeretem Forlánt, úgyhogy biztosan nem fogja a Barca leigazolni, tekintve, hogy az utóbbi két évben csak olyanokat vett a klub, akiket utálok, vagy közömbösek számomra. Így borítékolható, hogy Diego nem ide jön. Bízom benne, hogy Rajminho és G-Jay megoldják Larsson pótlását![]()
![]()
![]()
Most sem értem, miért kellene 15 milliót (vagy akár egyetlen centet is) kiadni, amikor még a klub tulajdona Saviola.
Reyes meg... Egy ekkora gyökér nehogy már a Barcában játsszon! Bár, ha az utóbbi két év igazolási politikáját nézem, és azt, hogy utálom, elképzelhető, hogy itt köt ki. Komolyra fordítva a szót, nem hiszem, hogy egyáltalán el akarna jönni Londonból.
csatársorba forlannal nem lennénk beljebb, mint maxival... a MU-ban kb. ugyanennyit csinált...Charlie írta:A sport azt írja hogy nagy valószínűséggel a védelembe a Chivu/Gallas/Zambrotta trióból kerül majd valaki.
A csatársorba pedig Forlán/Diego Milito/Crespo/Trezeguet/Ibrahimovics a legesélyesebb.
Védők közül bármelyiknek nagyon örülnék,hát a csatárok közül meg nehéz a választás...
Vélemények?
Teszem hozzá halkan,ezek a dolgok amiket kibogarásztam a cikkből,egyáltalán nem biztos hogy így is vannak=CiKK=
C.
Charlie írta:A sport azt írja hogy nagy valószínűséggel a védelembe a Chivu/Gallas/Zambrotta trióból kerül majd valaki.
A csatársorba pedig Forlán/Diego Milito/Crespo/Trezeguet/Ibrahimovics a legesélyesebb.
Védők közül bármelyiknek nagyon örülnék,hát a csatárok közül meg nehéz a választás...
Vélemények?
Teszem hozzá halkan,ezek a dolgok amiket kibogarásztam a cikkből,egyáltalán nem biztos hogy így is vannak=CiKK=
C.