Álmok színháza avagy Barça Igazolások 2006 Nyár

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
doki
Entrenador del Barça

2006.05.22. 14:52:53

Igen,ő jó lenne,mert olcsóbb(szerintem),mint forlan,és jobb is (sokkal) :D
FTorres9
Jugador del Barça

2006.05.22. 14:47:49

A channel4.com szerint Recoba távozni fog az intertől(vagyis a 2-es angol tudásommal ezt vettem ki belőle :D ) és sztem ő tökéletes lenne Larsson pótlására!!! Neki nagyonnagy ballába van és sokkal nagyobb karriert befuthatott volna ha nem az inter mezét viselte volna! Régebben is érdeklődtunk már iránta ha jól emlékszem, még akkor amikor cannavaro is az internél volt és kb. olyan 30 millio euros ajánlatott tettünk a két játékosért de ez nem valosult meg. De ez nem számít én Recobát akarom Larsson helyett!!! :D :D
doki
Entrenador del Barça

2006.05.22. 14:46:26

antiimperialista írta:Nyugodjatok meg, én szeretem Forlánt, úgyhogy biztosan nem fogja a Barca leigazolni, tekintve, hogy az utóbbi két évben csak olyanokat vett a klub, akiket utálok, vagy közömbösek számomra. Így borítékolható, hogy Diego nem ide jön. Bízom benne, hogy Rajminho és G-Jay megoldják Larsson pótlását :lol: :lol: :lol:

Most sem értem, miért kellene 15 milliót (vagy akár egyetlen centet is) kiadni, amikor még a klub tulajdona Saviola.

Reyes meg... Egy ekkora gyökér nehogy már a Barcában játsszon! Bár, ha az utóbbi két év igazolási politikáját nézem, és azt, hogy utálom, elképzelhető, hogy itt köt ki 8) . Komolyra fordítva a szót, nem hiszem, hogy egyáltalán el akarna jönni Londonból.
Reyes-nek örülnék,de tényleg nincs realitása. :cry: Saviolával kapcsolatban remélem megválltozik a helyzet,bár ez is csak remény.
Subinho
Director del Fútbol

2006.05.22. 14:36:16

Charlie írta:A sport azt írja hogy nagy valószínűséggel a védelembe a Chivu/Gallas/Zambrotta trióból kerül majd valaki.

A csatársorba pedig Forlán/Diego Milito/Crespo/Trezeguet/Ibrahimovics a legesélyesebb.

Védők közül bármelyiknek nagyon örülnék,hát a csatárok közül meg nehéz a választás...

Vélemények?

Teszem hozzá halkan,ezek a dolgok amiket kibogarásztam a cikkből,egyáltalán nem biztos hogy így is vannak :) =CiKK=
C.
csatársorba forlannal nem lennénk beljebb, mint maxival... a MU-ban kb. ugyanennyit csinált...
trezeguet nem kell, mert nem lenne hol játszania!!! ibrahimocics meg egy vicc!!! ezt sztem csak poénnak szánták!!! komolyan nem értem mit esznek abban a nagyképű f*szon!!! ide ne jöjjön! menjen a margitba, oda való!!! a csapatba legjobban del piero illene bele. visszajön lasztiért, sokat van játékban, technikás, jól szervez és jók a szabijai!!! nem kell elől ácsorgó, vagy nagyképűsködő sztárocska!!!
a védő chivu/gallas/zambrotta trióból meg max gallas cserevédőnek. a többire nincs szükség!!! vannak nekünk balhátvédjeink!!! és minek változtass a győztes csapaton???
elvégre idén a barca megnyerte amit csak lehetett!!! tehát csak a távozó larssont kell pótolni, de hasonló kvalitású playaval, nem forlanokkal! és a védelembe vki, mert oleguer nem vmi táncoslábú sprinter...
loki13
Barça B
Kapcsolat:

2006.05.22. 14:34:47

Szerintem mostmár van esély Chivura
Csatárra nem kellene pénzt költeni ott van Saviola lehet hogy most nem rúg annyigólt mint a barcaban de sztem ha leigazolná a barca lelkileg is sokat jelentene neki . és rugosná a gúlokat
Richi
Jugador d'estrella

2006.05.22. 14:19:59

nemhiszem h ha csatár kellene akkor az forlán lenne sztem nem lenne egy jó vétel tökéletes ő ott ahol van, reyesben inkább benne lennék!!most olvasom h király gabit az arsenal akarja 8)
Grege
Capitá del Barça

2006.05.22. 14:17:21

Eurosport azt írja, h még a héten létrejöhet az alku a Villareallal... És hogy könnyen belevehetjük az üzletbe Riquelme 25%-ának tulajdonát.

Ja, és a mi a legdurvább, ugyanennek a cikknek az alján Schuster azt mondja, hogyha ő lenne a Real edzője, biztire megszerezné, vagy legalábbis igyekezne, Kakat és !!!!!!!!!!!!MESSIT!!!!!!!!!!!!!!!!!.......no comment...

http://www.eurosport.com/football/la-li ... 9955.shtml
antiimperialista
Director del Fútbol

2006.05.22. 14:02:38

Nyugodjatok meg, én szeretem Forlánt, úgyhogy biztosan nem fogja a Barca leigazolni, tekintve, hogy az utóbbi két évben csak olyanokat vett a klub, akiket utálok, vagy közömbösek számomra. Így borítékolható, hogy Diego nem ide jön. Bízom benne, hogy Rajminho és G-Jay megoldják Larsson pótlását :lol: :lol: :lol:

Most sem értem, miért kellene 15 milliót (vagy akár egyetlen centet is) kiadni, amikor még a klub tulajdona Saviola.

Reyes meg... Egy ekkora gyökér nehogy már a Barcában játsszon! Bár, ha az utóbbi két év igazolási politikáját nézem, és azt, hogy utálom, elképzelhető, hogy itt köt ki 8) . Komolyra fordítva a szót, nem hiszem, hogy egyáltalán el akarna jönni Londonból.
Brian 20

2006.05.22. 13:57:01

Forlan hát én tuti nem játszatnám. a villareál való neki maradjon ott.
Annyira játékost se kell venni. hátra talán valakit elég jól ment a csapatnak eddig
bigChris
Barça B

2006.05.22. 13:49:54

Inkább Reyes mint Forlán, de úgy emlékszem ő egyszer azt nyilatkozta, hogy szívesen igazolna a Real-ba.
Szóval ő se fog idejönni.
Rajmó
Capitá del Barça

2006.05.22. 13:34:41

Jajjj neee mkit csak Forlánt ne!! :( :cry: :( :(
Kis túlzással még én is jobb vok nála :wink: :lol: :lol:

Ti mit szólnátok Reyes-hez?? Az Arsenalban nem mindig kezdő és sztem reális esély lehetne arra h idehozzuk! Persze csak ha nem jön Forlan... :roll:
dickricsi
Capitá del Barça

2006.05.22. 13:31:47

Már a goal.com-on is írják:-(
Bárcsak vmi gebasz lenne ezzel és más után néznénk!

http://www.goal.com/en/articolo.aspx?ContenutoId=55538
dickricsi
Capitá del Barça

2006.05.22. 13:27:40

Mellesleg azért sem kéne rohanni az igazolásokkal, mert meg lehetne várni, hová fejlődik ez a bundaügy, hátha leeshetne egy-két játékos az említettek közül. Forlán-t amúgy sem kéne megvenni, de sztem addig senkit, amíg nem látható, hogy van-e realitása annak, hogy az olaszoktól vkiket (Zambrotta, Del Piero) elhozzunk...
dickricsi
Capitá del Barça

2006.05.22. 13:23:36

Jaj, ne.....! Ez akkora baromság lenne! Nála Ibra is megfelelőbb lenne, szinte minden szempontból, nem is beszélve Crespo-ról, Del Piero-ról, vagy Trezeguet-ről...
Charlie
Öreg Harcos

2006.05.22. 13:07:47

Marca szerint még ezen a héten leigazoljuk Forlánt 15millióért.

Mindjárt sírva fakadok.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2006.05.22. 12:23:35

Hát védelembe egyértelműen Chivu sztem,de a másik kettőnek is örülnék!
Csatárok közül pedig vagy a Milito,vagy Crespo! :)
Lujo
Capitá del Barça

2006.05.22. 12:21:57

Charlie írta:A sport azt írja hogy nagy valószínűséggel a védelembe a Chivu/Gallas/Zambrotta trióból kerül majd valaki.

A csatársorba pedig Forlán/Diego Milito/Crespo/Trezeguet/Ibrahimovics a legesélyesebb.

Védők közül bármelyiknek nagyon örülnék,hát a csatárok közül meg nehéz a választás...

Vélemények?

Teszem hozzá halkan,ezek a dolgok amiket kibogarásztam a cikkből,egyáltalán nem biztos hogy így is vannak :) =CiKK=
C.

Ez egy egész reális listának tűnik, nem olyan mint amit itt páran összeállítottak (Terry, Lampard). Azt hiszem, akik azt az eszement listát összerakták, hamar tudnának a CSAPATunkból RM-ot csinálni :). Egyre inkább azt gondolom, hogy összesen 2 játékosra van szükségünk. Egy balhátvéd/belső védőre, aki Chivu volna, de akkor sem esnék kétségbe, ha Zambrotta jönne, bár szerintem ő inkább a Milant fogja választani. Előre viszont egyértelműen Diego Militot favorizálnám a fent említettek közül. Bár belátom, hogy Crespo is remek focista, de neki nagyon magas fizuja van a Chelseanél. Azért még gondolkozom, kik jöhetnének szóba.
KépKépKép

A Barcelona múltbeli magyar csillagai.
bigChris
Barça B

2006.05.22. 12:13:12

Én még a United-nél eltöltött éveiből emlékszem Forlánra, és az alapján kijelenthető: Forlán számára nincs kihagyhatalan ziccer! :twisted:
Ő egyszerűen nem Barca szintű játékos, még negyedik számú csatárnak se hoznám ide.
pedro9
Barça C

2006.05.22. 11:53:42

A védők közül leginkább Gallas-t a csatárok közül pedig legszivesebben Crespo-t látnám a csapatban.
Charlie
Öreg Harcos

2006.05.22. 11:47:15

A sport azt írja hogy nagy valószínűséggel a védelembe a Chivu/Gallas/Zambrotta trióból kerül majd valaki.

Vélemények?

C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Charlie
Öreg Harcos

2006.05.22. 11:12:13

Henry kit nem ver meg 1 az 1-ben? :) Átgázolt Olegueren,Puyolt is elfektette,Marquezt is!Pedig nem nevezhetők ügyetlen védőknek egyikük sem.Oleguer magára talált az idény 2.felére,és nagyon jól játszott bajnokságba + Bl-ben is,ahogy én láttam.A döntőben nem csak Oleguer rosszabb teléjesítményét szabad kiemelni,mellette és körülötte se játszottak jól a társai.Akadnak kivételek persze,és nekik köszönhetően nyertük meg a trófeát.

Erősítésekhez annyit,már elmondtuk 100szor,ha nem 1000szer,kell valaki a védelembe mindenképp,ha egy olyan játékos érkezne,aki bevethető széleken + középen,akkor megválhatunk egy balhátvédünktől.Csatárposztra mindenképp kell valaki,akár 1 idősebb rutinos ember,aki cserepadról beszállva jórészt tudna lendíteni a csapaton.Nevet nem tudok mondani,mert már annyi elhangzott,meg mindenki mást szeretne,de választ fogunk rá kapni hamarosan hogy ki lesz az.Trezeguet,Ibrahimovics,Farfan,Crespo neve is felmerült az utóbbi napokban.
C.
Lezárt