Álmok színháza avagy Barça Igazolások 2006 Nyár

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Andris
Adminisztrátor

2006.05.24. 13:10:32

Subinho írta:honnan veszitek, h sylvinho elmegy? tuti nem és így a bal oldal jövőre megoldva!
alves nem rossz, de sztem belletti is van olyan jó! akkor minek???
messi csak azért bal támadó, mert bal lábas??? ronaldinho meg jobb! pont ez a lényeg, hogy tudjanak jól behúzni, kapura veszélyesek legyenek. nem csak beívelgetni kell nekik...
morientest szívesen látnám itt, mert tapasztalt játékos és crespo ugyanígy!!! de ilyen pauleták, midok, suazok, meg wagner loveok, nem kellenek ide!!! minek!!! ibrahimovicsot meg ide ne merjék hozni, mert ekkora beképzelt f*szt még nem hordott a hátán a föld!!! trezeguet meg egyszerűen nem fér be! vagy eto'o-t elkülditek???
torres vagy fabiano viszont jöhetne, mert fiatalok ugyan, de jók...
jaja, nem kell egy juvés csatár se. rontanák a csapat képét. :wink:

sylvinho meg nem hinné h bárhova is megy
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2006.05.24. 13:07:54

forigabi írta:Ajjj jaj... Nagyon sok mindenkivel nem értek egyet.
Daniel Alves hihetetlen jó megoldás lenne a jobb hátvéd pozícióra. Nemcsak fiatal,de nagyon ügyes is.Mint láthatjuk, Belletti öreg is meg nem is mindig van a helyzet magaslatán, Gabri távozásával pedig Oleguernek kell lennie a másik jobb hátvédnek, így viszon középre maradna "csak" Marquez és Puyol. Bal oldalon Gio megállja a helyét, de ha jól tudom Silvinho távozásával ide fog kelleni a bal lábas védő. Aki középen és szükség szerint a bal oldalon is megállja a helyét. Különböző lapok szerint sajnos Gallasról biztos lemaradunk, Dani Alvesért pedig a Liverpoollal folytatunk ádáz küzdelmet. A bal oldalra állítólag még Del Hornoért küzdünk a Reallal. biztosan elhagyja a Chelsea -t. Fiatal spanyol és nagyon tehetséges, méltó utódja lehet majd Gio-nak.

Csatár poszton meghát nagy lehet a vita. Kérdés hogy klasszis játékos jöjjön aki Eto'ot akár ki is szoríthatja, vagy egy kispados aki nem is háborodna fel rajta hogy ott van. Ilyennek jó lehet D.Milito, Forlan, Ruud Van, vagy Morientes de egyik sem hiszem hogy jó megoldás lenne. Ibra meg Treze bár nem annyira szimpatikus játékosok biztosan jó megoldás lennének. Bár a magam részéről Fernando Torres a király. Aki fiatal, nagyon tehetséges, spanyol és biztos távozó. Őérte kellene inkább megküzdenünk, hosszú távon is remek megoldás.

A másik dilemma szerintem a jobb középpályás posztja. Ezquerro aki igaz játszik bal oldalt is (inkább azt) nem mondhatni, hogy Barca szintű játékos. Jobb oldalra van egy Messink aki hihetetlen nagy tehetség nagyon ügyes, de eredendően bal középpályás, Giuly pedig szerintem öreg is már, és bármennyire is alázatos, szimpatikus mégsem nevezhető klasszisnak. Az ő helyére minden követ megmozgatnék Joaquinért aki klasszis, fiatal, spanyol és biztos távozó a Betistől. Így lehetne jobban rotálni, mert minőségi cseréink lehetnének...

Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Tudom hogy kicsit spanyol centrikus vagyok, de ha jobban belegondolunk ennek így is kell lennie...
na itt a véleményem: VANNAK jó ötletek, mint torres, de se chelseas, se dani alves nem kell ide. Messi meg életében nem volt bal középpályás és nagyon jó ott ahol van
A másik, hogy ha valahol nincs dilemma, akkor az a középpályán van.
Deco, Xavi, Iniesta, Motta, Edmilson... stb. + még vannak jó kp sek a b-ben is :P
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Subinho
Director del Fútbol

2006.05.24. 12:47:42

honnan veszitek, h sylvinho elmegy? tuti nem és így a bal oldal jövőre megoldva!
alves nem rossz, de sztem belletti is van olyan jó! akkor minek???
messi csak azért bal támadó, mert bal lábas??? ronaldinho meg jobb! pont ez a lényeg, hogy tudjanak jól behúzni, kapura veszélyesek legyenek. nem csak beívelgetni kell nekik...
morientest szívesen látnám itt, mert tapasztalt játékos és crespo ugyanígy!!! de ilyen pauleták, midok, suazok, meg wagner loveok, nem kellenek ide!!! minek!!! ibrahimovicsot meg ide ne merjék hozni, mert ekkora beképzelt f*szt még nem hordott a hátán a föld!!! trezeguet meg egyszerűen nem fér be! vagy eto'o-t elkülditek???
torres vagy fabiano viszont jöhetne, mert fiatalok ugyan, de jók...
roonie
Jugador d'estrella

2006.05.24. 11:19:09

Szerintem csatárnak az lenne a legjobb, ha nem lenne olyan jó mint Eto, de azért elég jó lenne. Mindhárom támadóposztunkon bevethető legyen, így nagyon meg lehetne kavarni az ellenfeleket taktikailag, mert lenne 4 játékosunk 3 posztra, úgy, hogy mindegyik játszhat akárhol, így cserélgetnék a helyüket, meg még néha Rijkaard is beleszólna egy cserével és akkor megin új helyzet elé lenne állítva az ellenfél! Ezzel rengeteg lehetőség lenne elöl és csak hosszú idő multán tudnának igazán kiismerni az ellenfelek!
Meghát, igen! Jól kell hogy fejeljen, ez tényleg fontos lehet! Szerintem egy olyan nem öreg róka, de valami 26-28 év közötti tapasztaltabb csatár kéne!

Hát elég sok a kritérium, de remélem majd Rijkaardék jól döntenek.(biztos jól fognak:))
Lujo
Capitá del Barça

2006.05.24. 11:09:09

forigabi írta:Ajjj jaj... Nagyon sok mindenkivel nem értek egyet.
Daniel Alves hihetetlen jó megoldás lenne a jobb hátvéd pozícióra. Nemcsak fiatal,de nagyon ügyes is.Mint láthatjuk, Belletti öreg is meg nem is mindig van a helyzet magaslatán, Gabri távozásával pedig Oleguernek kell lennie a másik jobb hátvédnek, így viszon középre maradna "csak" Marquez és Puyol. Bal oldalon Gio megállja a helyét, de ha jól tudom Silvinho távozásával ide fog kelleni a bal lábas védő. Aki középen és szükség szerint a bal oldalon is megállja a helyét. Különböző lapok szerint sajnos Gallasról biztos lemaradunk, Dani Alvesért pedig a Liverpoollal folytatunk ádáz küzdelmet. A bal oldalra állítólag még Del Hornoért küzdünk a Reallal. biztosan elhagyja a Chelsea -t. Fiatal spanyol és nagyon tehetséges, méltó utódja lehet majd Gio-nak.

Csatár poszton meghát nagy lehet a vita. Kérdés hogy klasszis játékos jöjjön aki Eto'ot akár ki is szoríthatja, vagy egy kispados aki nem is háborodna fel rajta hogy ott van. Ilyennek jó lehet D.Milito, Forlan, Ruud Van, vagy Morientes de egyik sem hiszem hogy jó megoldás lenne. Ibra meg Treze bár nem annyira szimpatikus játékosok biztosan jó megoldás lennének. Bár a magam részéről Fernando Torres a király. Aki fiatal, nagyon tehetséges, spanyol és biztos távozó. Őérte kellene inkább megküzdenünk, hosszú távon is remek megoldás.

A másik dilemma szerintem a jobb középpályás posztja. Ezquerro aki igaz játszik bal oldalt is (inkább azt) nem mondhatni, hogy Barca szintű játékos. Jobb oldalra van egy Messink aki hihetetlen nagy tehetség nagyon ügyes, de eredendően bal középpályás, Giuly pedig szerintem öreg is már, és bármennyire is alázatos, szimpatikus mégsem nevezhető klasszisnak. Az ő helyére minden követ megmozgatnék Joaquinért aki klasszis, fiatal, spanyol és biztos távozó a Betistől. Így lehetne jobban rotálni, mert minőségi cseréink lehetnének...

Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Tudom hogy kicsit spanyol centrikus vagyok, de ha jobban belegondolunk ennek így is kell lennie...

Jó ötleteid vannak, Torres nekem is személyes kedvencem és Del Hornot is csípem és én is a mellett vagyok, hogy minél több legyen a csapatban a spanyol válogatott játékos. Del Horno baszk, így nincs messze a katalánoktól, Torres pedig szívesebben jönne hozzánk, mint a margithoz. Csakhát van egy Chelsea is a világon.
Viszont Messi soha nem volt balközép, pont jó ott, ahol van, oda meg Ludoval elegen vannak.
KépKépKép

A Barcelona múltbeli magyar csillagai.
visca el barca
Presidente del Barça

2006.05.24. 11:02:28

a crespo-gudj.-forlan vonalbol, a kozépsot partolnam, bár a hirekben nem nagyon olvastam h szo lenne rola....amikor jatszott elég jol tolta a cselziben...a masik ketto sem rossz, de olyan hullamzo teljesitmenyt nyujtank h ihaj..
amirol iszont nem látnám h beszélgetnétek: zambrotta...honapok ota mondom h megkéne venni. a vilag legjobb szelso vedoje, raadasul bal/jobb oldalon és kozeppályan is bevethető. frank uis szereti az univerzalis jatekosokat...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
raven
Jugador del Barça

2006.05.24. 11:01:02

A mai pletykarovatra:
Gudjohnsen ide sem férne be ahogy a Chelseabe sem fér.
Pauleta: Nehogy már egy 32 éves csatárra legyen szükségünk, aki még sosem játszott igazán nagy csapatban :shock: Ezt nem gondolhatja senki komolyan...
Campeones 2005-2006
Visca el Barca!!!!
Lujo
Capitá del Barça

2006.05.24. 10:59:11

Most jut eszembe, hogy egy olyan csatár lenne jó szerintem, aki a mellett, hogy technikás, jól is fejel, mert valljuk meg, hogy az a csapaunk gyengéje és ebben piszok jó volt Henke. Na meg persze ne jelentsen neki gondot, ha esetleg padoznia kell.
Ha már az ötleteknél tartunk, én is hadd dobálózzal kicsit csatár poszton: Santa Cruz (Bayern München), Diego Milito (Zaragoza) /bár ő már szóba került/, Diego Tristán (Depor), Luis Fabiano (Sevilla), Portillo, (Real Madrid), Vagner Love (CSKA Moszkva), Cissé (Liverpool), Kezman (Atletico), Torres (Atletico), Baros (Aston Villa), Frei (Rennes), Defoe (Tottenham), Mido (Tottenham), Luca Toni (Fiorentina), Suazo (Cagliari),
Hozzáteszem, ezek mind csak ötletek, az én fejemből pattantak ki. Azért kíváncsi volnék a véleményetekre. Olyan játékosokat próbáltam írni, akik eddig nem jöttek még szóba. Azért érdekes dolog eljátszani 1-2 névvel.
KépKépKép

topasz
Barça C

2006.05.24. 10:53:37

Én is Torres mellett lennék.
Dani Alves kérdésében is egyet értünk és még balra kell valaki, viszont szerintem ennyi elég is lenne!
Jobbra nem tudom minek ember: Eto, Ludo, Messi bőven elég!
Kubala
forigabi
Barça C

2006.05.24. 10:40:49

Ajjj jaj... Nagyon sok mindenkivel nem értek egyet.

Lujo
Capitá del Barça

2006.05.24. 10:26:35

Deco 20 írta:
Cornelius2 írta:Crespo jó lenne Larsson helyére,sztem itt újból bebizonyít6ná amit sokan tudunk....én nagyon örülnék ha jönne!!!!!!!!Bár Forlan is jó megoldásnak tűnik,csak hát drasztikusan hullámzó a teljesítménye,az elmúlt idénye pocsék volt,bár tudjuk mire képes...szóval inkább Morientes.Remélem 1Juvés se teszi be a lábát a Noucampba,komoly védő pedig.............?Gallas.....?Hm...............
Morientes tuti nem jön, annál jobban szereti a Realt, bár, jól kibabráltak vele
A Mór miatt én sem bánkódnék, fricska lenne a madridnak :). De egyre inkább azt gondolom, hogy Forlan jó megoldás lenne, hisz az angol bajnokság nekünk nem mérvadó, hisz mi nem ott játszunk. A spanyolban meg eddig szerintem jól nyomta. Ki tudja, ha Romannal ilyen teljesítményre volt képes, akkor Ronnieval együtt mit tudna. A padozás meg nem hiszem, hogy gondod jelentene neki. Én anno Deconak nem örültem. Aztán az egyik legstabilabb, legjobb játékosunk lett belőle, mert Frank megtalálta a helyét. Ki tudja, Forlannál is bejöhetne a dolog.
KépKépKép

Jan
Barça C

2006.05.24. 10:19:18

Mivel ilyenkor csak úgy dobálóznak a nevekkel, enhéz megítélni mi a kacsa mi nem. Forlan jó, de nem eléggel. Gúnárt hadjuk is. Morientesre nem adnék gránátvörös-kék mezt. Ennyit a szóbaj jött csatárokról. Ami nehéz dió: ha a juvét szétbombáznák. Akkor ugy rengeteg klub egyből lecsapna a nagy nevekre, de szerintem aki megállná a helyét(és persze egy kicsit visszavenne az arcából) az Ibrahimovics. Ez csatárügyileg.
Zambrottaát mint univerzális játékost pedig szívesen látná szerintem mindenki.
A védelem: a kívánság listán szereplő chivu, vagy gallas rendben vannak, mondjuk én inkább akkor chivu.

Viszont azt mondom és ami fontos h sokan szeretnének ilyenkor nagy neveket stb(ugy mekkora király lett vona Henry ha jön), de akkor se kell pánikba esni ha nem hozunk senki, mert ugye ne felejtsük, ott a mi kicsi Messink aki lassan felépűl. És azért mind Messi, Ronnie, Giuly, MAxi, Ezque(ő t visszaadhatnánk a bilbaonak) Eto csatárként bevethető játékosok.

De ha jön is vaki akkor az csak minőségi legyen...

Jan
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.05.24. 09:52:12

Deco 20 írta:
Cornelius2 írta:Crespo jó lenne Larsson helyére,sztem itt újból bebizonyít6ná amit sokan tudunk....én nagyon örülnék ha jönne!!!!!!!!Bár Forlan is jó megoldásnak tűnik,csak hát drasztikusan hullámzó a teljesítménye,az elmúlt idénye pocsék volt,bár tudjuk mire képes...szóval inkább Morientes.Remélem 1Juvés se teszi be a lábát a Noucampba,komoly védő pedig.............?Gallas.....?Hm...............
Morientes tuti nem jön, annál jobban szereti a Realt, bár, jól kibabráltak vele
Motientes 5 darab golt rugott a Poolban idén :shock: :lol: :lol: :lol: Meg amugy is 1 szemétláda, aki utálja a Barcát, remélem ott a poolban a padon megrohadni.
Subinho
Director del Fútbol

2006.05.24. 09:49:05

gudjonsen szinpatikus ember, de ezquero is az... kb. ugyanaz a kategória...
nem epizódszereplőt keresünk, hanem vkit aki larssont pótolhatja!!!
forlan ügyes, meg azért nem senki, de nem larsson kategória...
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.05.24. 09:47:15

Enrique21 írta:Mi ez a Crespo téma? :shock:
Volt róla szó,vagy csak mint egy megoldás felmerült bennetek?
Mert ezt én se bánnám! :lol:
Na meg Messi se 8)
Régebben volt rola szo...hát Forlánnál biztos sokkal jobb.
dickricsi
Capitá del Barça

2006.05.23. 22:35:26

Sztem is vicces ez az egymás győzködése, meg érvelés a „jelöltjeink” mellett. Ha a kérdés úgy merülne fel, hogy Eidur v. Forlán, akkor én egyértelműen az előbbire voksolnék. A kérdés persze nem ez, hanem az, hogy Henkét akarjuk-e, tudjuk-e pótolni, vagy beletörődve a távozásába, tudunk-e találni egy az ideálishoz közelítő megoldást, aki/amely lehet bizonyos dolgokban gyengébb Nála, de az is lehet, hogy bizonyos dolgokban jobb lesz, de az biztos, hogy más. Ne feledjük: nem őt akarjuk pótolni, (nem hiszem hogy tudjuk) hanem a helyére keresünk vkit. Remélem egy-két hét max. és meglátjuk.
Andris
Adminisztrátor

2006.05.23. 22:27:06

dickricsi írta:Sztem nem szürkült bele, egyszerűen csak alig kapott lehetőséget. Amikor láttam játszani, jól nyomta. Nekem a játéka jobban tetszik, mint Forláné. Róla inkább el tudom képzelni, hogy jól beleillene a csapatunkba. Csak ne siessünk Forlán leigazolásával, mert időnk azért még bőven van! Sajnos, vagy szerencsére mi csak egymást zsibbasszuk itt nevek tucatjaival, de hogy Frankiék fejében mi jár, arról sejtelmünk sem lehet…..
Reméljük őket igazolja majd az idő, bárki is lesz a választás.

Forca Barca!
Hát igen, Frankék azért valszeg jobban értenek hozzá, mint mi, és úgyis ők döntenek, de azért jó beszélgetni ról, neveket felhozni, győzködni a másikat... :D
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2006.05.23. 22:24:42

dickricsi írta:Sziasztok,

Én még Forlán beválásánál is jobban örülnék Gudjohnsen leigazolásának és beválásának. Nagyon szimpi a srác: intelligens, sokoldalú, több poszton bevethető és sztem olcsóbb is lenne….
Kevés chelsea meccset nézek, mert nem szeretem őket, de
nem vagyok meggyőzve Gudjonsen képességeiről.
Ne feledd, h elsősorban Henke helyére keresünk embert, na nem mintha
Forlan erre sokkal megfelelőbb lenne, de egy kevéssel...
Basszus, kár hogy már vége a bajnokságoknak, most megnézném néhány csapat csatárait kicsit jobban.
- József Attila
dickricsi
Capitá del Barça

2006.05.23. 22:24:19

Sztem nem szürkült bele, egyszerűen csak alig kapott lehetőséget. Amikor láttam játszani, jól nyomta. Nekem a játéka jobban tetszik, mint Forláné. Róla inkább el tudom képzelni, hogy jól beleillene a csapatunkba. Csak ne siessünk Forlán leigazolásával, mert időnk azért még bőven van! Sajnos, vagy szerencsére mi csak egymást zsibbasszuk itt nevek tucatjaival, de hogy Frankiék fejében mi jár, arról sejtelmünk sem lehet…..
Reméljük őket igazolja majd az idő, bárki is lesz a választás.

Forca Barca!
dickricsi
Capitá del Barça

2006.05.23. 22:12:00

Sziasztok,

Én még Forlán beválásánál is jobban örülnék Gudjohnsen leigazolásának és beválásának. Nagyon szimpi a srác: intelligens, sokoldalú, több poszton bevethető és sztem olcsóbb is lenne….
Andris
Adminisztrátor

2006.05.23. 21:41:56

G-Jay írta:Az ellen tenni nem tudunk hogy megveszik Forlánt! De adja isten h beváljon!

Jee!
Nálad az igazság :D
- József Attila
Enrique21
Capitá del Barça

2006.05.23. 21:34:18

Legyen akkor mindjárt egy Forlan-Maxi csere nem?
Áááá...
Andris
Adminisztrátor

2006.05.23. 21:31:41

Sir Maxwell írta:hát pedig sztem igencsak egy senki
és ezt nem is fogja megváltoztatni bennem
én figyeltem, mikor az mu-ban játszott
szánalom.
nem rugna 5 golnál többet.
maxit meg adjuk kölcsönbe, legalább fejlődjön, mert kumma jo volt a srác mikor idekerült, azota csak visszafejlődött szegény:(
Igen, tény h maxinak jobbat tenne egy kissebb csapat, ahol sokat tud játszani.
Forlanról meg nem akarom megváltoztatni a véleményed, de a senki egy kicsit erős jelző. Pedig én tényleg sírnék, ha Forlan jönne. De lehet, h majd jól játszik, ha bejön és egy kicsit megváltozik a véleményed. :)
- József Attila
Lezárt