forigabi írta:Ajjj jaj... Nagyon sok mindenkivel nem értek egyet.
Daniel Alves hihetetlen jó megoldás lenne a jobb hátvéd pozícióra. Nemcsak fiatal,de nagyon ügyes is.Mint láthatjuk, Belletti öreg is meg nem is mindig van a helyzet magaslatán, Gabri távozásával pedig Oleguernek kell lennie a másik jobb hátvédnek, így viszon középre maradna "csak" Marquez és Puyol. Bal oldalon Gio megállja a helyét, de ha jól tudom Silvinho távozásával ide fog kelleni a bal lábas védő. Aki középen és szükség szerint a bal oldalon is megállja a helyét. Különböző lapok szerint sajnos Gallasról biztos lemaradunk, Dani Alvesért pedig a Liverpoollal folytatunk ádáz küzdelmet. A bal oldalra állítólag még Del Hornoért küzdünk a Reallal. biztosan elhagyja a Chelsea -t. Fiatal spanyol és nagyon tehetséges, méltó utódja lehet majd Gio-nak.
Csatár poszton meghát nagy lehet a vita. Kérdés hogy klasszis játékos jöjjön aki Eto'ot akár ki is szoríthatja, vagy egy kispados aki nem is háborodna fel rajta hogy ott van. Ilyennek jó lehet D.Milito, Forlan, Ruud Van, vagy Morientes de egyik sem hiszem hogy jó megoldás lenne. Ibra meg Treze bár nem annyira szimpatikus játékosok biztosan jó megoldás lennének. Bár a magam részéről Fernando Torres a király. Aki fiatal, nagyon tehetséges, spanyol és biztos távozó. Őérte kellene inkább megküzdenünk, hosszú távon is remek megoldás.
A másik dilemma szerintem a jobb középpályás posztja. Ezquerro aki igaz játszik bal oldalt is (inkább azt) nem mondhatni, hogy Barca szintű játékos. Jobb oldalra van egy Messink aki hihetetlen nagy tehetség nagyon ügyes, de eredendően bal középpályás, Giuly pedig szerintem öreg is már, és bármennyire is alázatos, szimpatikus mégsem nevezhető klasszisnak. Az ő helyére minden követ megmozgatnék Joaquinért aki klasszis, fiatal, spanyol és biztos távozó a Betistől. Így lehetne jobban rotálni, mert minőségi cseréink lehetnének...
Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Tudom hogy kicsit spanyol centrikus vagyok, de ha jobban belegondolunk ennek így is kell lennie...
na itt a véleményem: VANNAK jó ötletek, mint torres, de se chelseas, se dani alves nem kell ide. Messi meg életében nem volt bal középpályás és nagyon jó ott ahol van
A másik, hogy ha valahol nincs dilemma, akkor az a középpályán van.
Deco, Xavi, Iniesta, Motta, Edmilson... stb. + még vannak jó kp sek a b-ben is

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila