Luis Enrique

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Kit választanál LE utódjának?

Sampaoli
53
56%
Unzue
5
5%
Koeman
10
11%
Blanc
0
0 szavazat
Allegri
9
9%
Tuchel
2
2%
Sarri
1
1%
Eusebio
0
0 szavazat
Óscar Garcia
1
1%
Más
14
15%

Szavazatok száma: 95
Legendinho
Jugador del Barça

2017.02.21. 12:43:43

visca el barca írta:bielsa kilőve, nyáron megy a lillebe
Ennek mondjuk én csak örülni tudok. :roll:
Bartomeu, OUT NOW!
visca el barca
Presidente del Barça

2017.02.21. 12:09:51

bielsa kilőve, nyáron megy a lillebe
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Waleba10
Jugador d'estrella

2017.02.21. 09:24:32

egy kieső jelölt csapatot felhozott a top 10, és kb neki is nagyrészt köszönhető hogy a celta most ott tart ahol, ez tényleg beszédes... a roma meg lutri, azt hagyjuk is inkább, ha jól tudom az első komolyabb csapat amit irányitott, az jó volt egy kis tapasztalat szerzésre, semmi más.... aztán meg jött hozzánk, első szezonjában tripla, összerakta az MSN-t, megoldotta Xavi pótlását, másodikban egy dupla, idén egy 5sel intéztük el a sevillat a szuperkupában, és szerintem az ősz sem volt rossz, volt egy alaves meg egy city elleni vállalhatatlan nulla meccs, meg a reál elleni meccset elszórakoztuk, de azon kivül vállalható volt szerintem, idén is a január egész jó volt, a matrac elleni odavágón az első félidőben parádéztunk kb, ott már elhittem hogy talán idén még lehet valami, aztán a második félidő óta, nullával egyenlő a játékunk, volt ott még egy alaves elleni 6-0, de ha azt nem nézzük, Cillessen mentette meg a seggünket a matrac ellen, MAtS hogy ne legyen 8 a vége a psg elleni meccsen csak 4, és leganesi 3 pontot is nagyrészt csak neki köszönhetjük..... valamit jó lenne ha kitalálna meg össze kapná a brigádot, mert nagyon csúnya is lehet a vége, és akkor mindenki csak erre fog majd emlékezni, és nem a szépre meg a jóra...
Sergi 94:38 Roberto
Res
Jugador d'estrella

2017.02.21. 08:25:23

Bevallom amikor idejött nekem nagyon nem volt szimpatikus. Aztán egyre jobban megkedveltem az intelligens megnyilvánulásai miatt és persze az első szezon sikeressége is hozzátett ehhez.
Egyetértek abban, hogy szimpatikus, mint ember, és profi módon kommunikál a külvilág felé. Ezzel együtt úgy látom, hogy minél gyorsabban mennie kellene, mert most ez a csapat érdeke. Egy új (szigorú, ambiciózus) edző összeránthatná ezt a csapatot, akár különösebb igazolások nélkül is. Láttunk már hasonlót máshol is. Egyszerűen emberi tulajdonság, hogy meg akarunk felelni az új főnöknek, az sokszor magától működik az elején.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.02.21. 08:14:09

knor írta:Húzza ki mindenki a fejét a homoknól. Ez a hatodik fél éve ebből két fél év volt nézhető, ez elég nektek?
-Első évében a tavasz volt ok.
-második év az ősz volt ok.
-idén kb. 5 meccs
Hát szerintem monhatjuk, hogy kevés. Pláne ilyen kerettel.
Egy kicsivel jobb a madrid és már a bajnokság is kuka.

A celta és a Róma is jobb mióta eljött. Azért az beszédes.
Azért a 2016-os tavasz sem volt akármilyen, a lejtmenetet leszámítva eléggé féltek tőlünk a csapatok, nem véletlen.

Elfáradt sajnos már ez tény, viszont az kifejezetten pozitív hogy mindent nyíltan magára vállal, és védi a játékosokat, pedig azért őket is elő lehetne venni. Nem egy Mourinho-típus, aki a csapatorvosra, szertárosra, és minden másra fogja a sikertelenséget.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2017.02.21. 08:02:02

knor írta:A celta és a Róma is jobb mióta eljött. Azért az beszédes.
A 12/13-as szezonban 1 ponton múlt, hogy kiessenek, utána 13/14-ben Luchoval a 9. helyen végeztek. Nehogy már az bukás legyen, mert utána fejlődtek még tovább.. :roll:

off: duplákra figyelj a jövőben jobban oda.
Nero. írta:Egyébként állítólag átállunk a 4-2-3-1re, hát szerintem is itt az ideje változtatni.
Ha ez igaz, akkor viszont Rafinha többet fog játszani szerintem, PSG ellen is vele volt ez a felállás a második félidőben. De ha ez úgy fog kinézni, hogy Busi és Gomes a hátsó kettő, az csodás lesz.. :D Nem mintha egy szimpla formációváltoztatás megoldana bármit is, de remélhetőleg Lucho is valami új tervvel készül, ha ezt tényleg meglépi.
knor
Jugador del Barça

2017.02.21. 06:45:54

Húzza ki mindenki a fejét a homoknól. Ez a hatodik fél éve ebből két fél év volt nézhető, ez elég nektek?
-Első évében a tavasz volt ok.
-második év az ősz volt ok.
-idén kb. 5 meccs
Hát szerintem monhatjuk, hogy kevés. Pláne ilyen kerettel.
Egy kicsivel jobb a madrid és már a bajnokság is kuka.

A celta és a Róma is jobb mióta eljött. Azért az beszédes.
crixus
Entrenador del Barça

2017.02.21. 03:00:02

Nero. írta:Szerintem az előző két szezonját nem kell magyarázni, mindketto onmagáért beszél. Idén még mindig várnék mert lehet egy bajnokság + kupa kombó ami megint fantasztikus lenne. Egyenlőre nem áll jól a szénánk de ha most megverjük az Atleticot a Real pedig pontot veszít a Valencia vagy a Villarreal otthonában (esetleg mindkettő) akkor máris 50-50.
Ez a PSG elleni nagyon csúnya volt, de kaptunk már négyet korábban is és kapni is fogunk az életben még sokszor. Több mint 50 éve van BL, eddig 5ször tudtunk nyerni. Bármennyire is az a legszebb és a legfontosabb nem lehet elvárni egyik évben sem. Már a szezon elején azt mondtam hogy idén szinte már biztosan nem mi vagy a Real nyerjük. Mi kiszálltunk de attól se kell félni hogy a blancók behúzzák.

Egyébként állítólag átállunk a 4-2-3-1re, hát szerintem is itt az ideje változtatni.

Pique nyilatkozata ma: "We would all die for Luis Enrique." Szerintem ez nagyon sok mindent elmond. Sokan amugy azt is elfelejtik hogy játékosként is mennyire küzdött a klubért. Volt akkora szíve mint Puyolnak.
Ezzel alapvetően egyetértek, én is majdnem így gondolom.
A bajnokság szempontjából döntő hetünk van, értékelni utána lehet. Mert azért azt valljuk be, ha elbukunk a Calderon-ban, akkor egy 6-7 pontos hátrány, egy lejátszott meccsel többel az már gyakorlatilag a bajnokság végét jelentené a számunkra. 14 meccsen egy 9-10 pontos előnyt nem tudnánk behozni az idei Madrid kárára. De ha nyerjük is az Atleti elleni derbit és a Real csak 2 ponttól esik el, még az sem jelentene 50-50% esélyt. Pláne, hogy a klasszikus Madridban lesz.

Amúgy nagyon kíváncsi leszek mennyire szedi magát össze a csapat a hétvégére. Nagyok fogadalmak, a "hűségeskük", de ha a pályán ennek nincs látszata, akkor csak üres beszédről van szó. Ha Lucho fel tudja rázni ezt a csapatot és 15-ből 14 bajnokit behúzunk, az utolsó fordulóig versenyben maradva, akkor azt mondom marasztaljuk az edzőnket még egy évre, DE csak ha ő is akarja.

szerk.: Azt még elfelejtettem, hogy nálam a BL nem a legfontosabb trófea. A bajnoki cím a legfontosabb. A BL egy lutri és akkor még enyhén fogalmaztam, mert nem feltétlenül hiszek ennek a sportágnak a tisztaságában és a sorsolásokon lehet szerintem a legegyszerűbben csalni, manipulálni, pláne, hogy minden forduló után van egy. Ezen felül egy olyan pocsék meccs, mint nekünk a múlt heti elég ahhoz, hogy tönkrevágjon egy egész szezont. A bajnoksághoz viszont egyenletes teljesítmény kell augusztustól májusig. Kevesebb a szerencse-faktor és nálam nagyobb teljesítményt is igényel. Pláne a spanyoloknál. Ha a bajnoki cím megvan, akkor az adott szezon már nem lehet rossz. Kieshetünk a BL-ből 0-100-ra is.
Nero.
Llegenda del Barça

2017.02.21. 00:57:03

Szerintem az előző két szezonját nem kell magyarázni, mindketto onmagáért beszél. Idén még mindig várnék mert lehet egy bajnokság + kupa kombó ami megint fantasztikus lenne. Egyenlőre nem áll jól a szénánk de ha most megverjük az Atleticot a Real pedig pontot veszít a Valencia vagy a Villarreal otthonában (esetleg mindkettő) akkor máris 50-50.
Ez a PSG elleni nagyon csúnya volt, de kaptunk már négyet korábban is és kapni is fogunk az életben még sokszor. Több mint 50 éve van BL, eddig 5ször tudtunk nyerni. Bármennyire is az a legszebb és a legfontosabb nem lehet elvárni egyik évben sem. Már a szezon elején azt mondtam hogy idén szinte már biztosan nem mi vagy a Real nyerjük. Mi kiszálltunk de attól se kell félni hogy a blancók behúzzák.

Egyébként állítólag átállunk a 4-2-3-1re, hát szerintem is itt az ideje változtatni.

Pique nyilatkozata ma: "We would all die for Luis Enrique." Szerintem ez nagyon sok mindent elmond. Sokan amugy azt is elfelejtik hogy játékosként is mennyire küzdött a klubért. Volt akkora szíve mint Puyolnak.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
palesz77

2017.02.20. 23:36:16

Ezt alátámasztandó:
Pep alatt 247 meccsen 1-szer kaptunk 4 gólt, az Atma elleni 4-3 során. Luchoval 162 meccsen már 4-szer is.

Mondjuk ezek a statok tényleg nem érnek sokat, Cruyff azok alapján hozzájuk képest gyenge edző volt..
LG
Az Év fórumozója 2016

2017.02.20. 23:22:20

Most nem LE-t akarom lehúzni, de a linkelt statisztika ellenére is azt mondom, a Pep csapat jóval dominánsabb volt. Gyengébb időszakokban is mi irányítottuk a meccseket, rajtunk múlott minden, általában azon múlott a siker, hogy be tudjuk-e lőni a helyzetinket, amiből hol több volt, hol kevesebb, de azért akadt mindig.

LE-vel meg azért nem egyszer voltunk lefocizva, nem egyszer kaptunk nagy verést, nem egyszer volt olyan pocsék játékunk, amilyent Rijkaard utolsó szezonja óta nem nagyon láthattunk. Ettől még az Enrique csapat is korszakos, de nálam továbbra is a Pep csapat a modern éra legdominánsabb Barcája, sőt, csapata.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.02.20. 22:47:02

És akkor ezzel fel van mentve az idei szezonban?
Középsuliban szerzek egy 5t szeptemberben, és még áprilisban arra verem a mellem, miközben már tele vagyok 2-3 jegyekkel?

Idén a bajnokságban 23 meccsen 15-6-2 a mérleg.
Ez nem olyan veretes.
Hozzájön egy eltaktikázott City elleni meccs nyert helyzetből, meg a PSG elleni blama.

Azt meg sem említem, hogy általában a játék sem klappol, nézhetetlen a meccseink nagy része.

Én értem hogy kedveled, szereted, okés, nincs ezzel gond.
De nem először jösz ezzel az adattal, hogy Pepnél jobb számokat hoz, főleg olyankor nyomatod ezeket mikor negatív kritika van felé. De ez nem mentesíti, semmi alól.
Szép volt amit elért az első év második felében, és másodikban is az atma elleni érthetetlen kiesés az ami fájhat, meg a real elleni otthoni veresé, az a két szezon majdnem tökéletes volt így is.
Szerintem akkor kevesen bántották, szidták. Biztos voltak akiknek akkor sem tetszettek a dolgai, én is biztos szidtam Matyiszerelme miatt.
De az idei szezon, amibe beletartozik a totális félrement nyári átigazolási szezon, az a jelen, és az alapján kell most kritizálni.
Szerintem jogos a kritika nagy része ebben a szezonban, de ha szerinted minden okés, és királyok vagyunk, akkor elfogadom ezt is.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Normandia
Director del Fútbol

2017.02.20. 20:06:49

visca el barca írta:
zeli39 írta:Bartomeu mondhat bármit jelenleg semmi befolyása a folyamatokra
eddig olvastam :D bocsi :D
Olyan értelemben tényleg nincs, hogy a "labda" a csapat kezében van. Ki lehet ebből mászni, de ahhoz rohadt nagy formajavulás kell. Amennyiben sorra játszuk a tegnapihoz hasonló meccseket, akkor nem sok választása lesz Bartonak meg Enrique-nek sem, mert a szúrkolók mondanak véleményt és cule-k. Egy mélyrepülésbe Barto is simán belebukhat.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Nero.
Llegenda del Barça

2017.02.20. 19:24:03

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
visca el barca
Presidente del Barça

2017.02.20. 18:53:52

zeli39 írta:Bartomeu mondhat bármit jelenleg semmi befolyása a folyamatokra
eddig olvastam :D bocsi :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2017.02.20. 17:29:20

S.Agüero írta:Nyilván nem fogja lenyilatkozni, hogy elküldjük év végén. :D
nyilván elég lett volna annyit mondani, hogy áprilisban leülünk vele és tárgyalunk. ha nem teszi hozzá, hogyő az elsődleges opció, gondolom enrique nem vág magán eret
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2017.02.20. 17:24:17

Nyilván nem fogja lenyilatkozni, hogy elküldjük év végén. :D
visca el barca
Presidente del Barça

2017.02.20. 17:07:11

Nem vesztettük el sem az önbizalmunkat, sem az edzőnkbe vetett bizalmunkat. Túl fogunk lépni a párizsi mérkőzésen, de mindannyian tudtuk, hogy nem lesz egyszerű. Emberek vagyunk, és az ilyen vereségek ránk is hatással vannak” – mondta Iniesta, aki pályafutása 400. bajnoki meccsén lépett pályára vasárnap a katalánok színeiben.

Bartomeu azzal egészítette ki a csapatkapitány szavait, hogy Enrique a 2014-es kinevezése óta a lehetséges tíz trófeából nyolcat megnyert az együttessel, és eddig a szurkolóknak sem volt panasza a munkájára.

„Áprilisban leülünk vele beszélgetni a jövőről, meglátjuk, akkor hogyan érez majd. Az elsődleges elképzelésünk az, hogy vele folytatjuk a munkát” – utalt az elnök arra, hogy a szakvezetőnek nyár elején lejár a szerződése.

:D
Kép
TripleH
Entrenador del Barça

2017.02.20. 16:56:46

Én tényleg örülök a megnyert trófeáknak, de az, hogy a 2016/17es kiírásban, gyakorlatilag a csapatnak olyan szinten nincs játéka, hogy fáj nézni annak nem. Amikor csatlakozott a kerethez, akkor is ezt a "rotálgatást" játszotta, csak akkor minőségibb lehetőségei voltak. Nem véletlen kapott ultimátumot a triplázós évben télen. Utána volt egy meghúzott tavasz, be is jött minden. Visszavonult Xavi és elment Alves, aztán kezdődtek a gondok, hogy van 7 kpásunk akik semmiféle koncepcióban nem játszanak és gyakorlatilag lassan többet játszik Matyi mint Umtiti, ez elég komoly gond, ha már nem Masch kell a védelemben, akkor ha annyira rotálni akar, legalább őt rakná be Busi helyére. De nem, játszott ott már Rakitic, Masch, AG, gyakorlatilag senkinek nincs fix posztja a kpn, azért így elég esélytelen egy amúgy is aklimatizálódni egy poszthoz, hogy egyik meccsen VKP vagy, utána balos kpás, utána kihagysz 2 meccset, beugrasz ini helyett, utána megint baloson. Ezt így nem lehet sokáig húzni és már több mint fél év alatt szerintem volt 5 meccsünk ami nem siralmas..
ntibi67
Capitá del Barça

2017.02.20. 16:48:49

Egyik kritikai jelzés Lucho irányában a fütyülés
De a komolyabb jelzés,hogy tegnap este mindössze 63000 néző volt a helyszínen.
Samper
Director del Fútbol

2017.02.20. 16:30:38

Azért szavaztam az azonnali felállításra, mert úgy látom, hogy LE, a játékosok egy része és lassan már a közönség között is feloldhatatlan feszültség alakult ki. LE makacssága miatt, amit az is mutat, hogy a tegnapi meccsel kapcsolatban már a közönséget is megrótta, az nem várható, hogy maga álljon fel. Ha pedig még hónapokig tart a kényszerű összezártság, az árt a csapatnak, árt mindenegyes játékosnak, sőt magának LE-nek is további edzői pályafutása szempontjából.

Ha sor kerülne egy ilyen szakításra, átmeneti megoldásra lenne szükség. Nem ismerem úgy a klub belső viszonyait, hogy egy megbékítő, regeneráló pár hónap sikeres levezénylésére Unzué, vagy pedig valamelyik utánpótlás - csapat edzője alkalmas-e. Semmiképpen se külső emberre gondolok. Akinek pedig majd felkínálják a hosszabb szerződtetést, ő is jobban tudja mérlegelni a lehetőségeit egy ilyen átmeneti helyzetben, mint ha változatlanul LE ül a kispadon.
Legendinho
Jugador del Barça

2017.02.20. 16:15:09

Szerintem az lenne a legjobb, ha év végén távozna LE. Idő közben max félmegoldásokat tudnánk eszközölni, az meg szerintem csak rontana a helyzeten. Vigye végig a szezont, utána pedig jöjjön Sampaoli, nem azért, mert most őt kell szeretni, hanem mert szerintem a többi közül, ő tudná legjobban feltüzelni a csapatot. Tulajdonképp, minimális változtatással is lehetne már a meglévő emberekkel is egy ütős csapatot csinálni, csak vért kellene velük itatni, hogy akarják a győzelmet... Jelenleg a középpálya, és a motiváció hiánya szerintem a legnagyobb gond. Sampaoli az mellett, hogy szép focit játszat, képes taktikát is kidolgozni, de szerintem a legfontosabb erénye, hogy fel tudja tüzelni a játékosait, és úgy küldi ki a pályára őket, hogy nincs lehetetlen. Ilyen kerettel, egy elfogadható taktikával, és ezzel a "szét kapok mindenkit és mindent" mentalitással újra felkerülhetnénk a térképre ...
Bartomeu, OUT NOW!
pepi1950
Barça C

2017.02.20. 15:12:49

Meg tudja valaki mondani nekem,hogy mi a fenének kelet ez a fene nagy rotáció.
Miért nem lehet a kezdő csapatot játszatni,mivel egy hét pihenő van a következő meccsig.
Sok játékosunk formán kívül játszi,nem kéne egy kicsit összecsiszolni őket.
Gomes,Rafi,Diny,Matyi,SR nem Barca szintü játékoso.SR a Citi elleni hibái után használhatatlan.
A kezdő csapatból Rakétát tönkretette az örökös cseréivel.
Nemtudom Gomesba mit lát mert én semmit.A tarcsiból felhozottak is érnek annyit ők jobban
hajtanának.Tegnap sem védelem sem középpálya így még egy kieső ellen is csak mákkal lehet nyerni,és még kel hozzá egy hibátlan kapus.Ha nem zavarják el ezt az idióta Enrikét,

még a Bl indulás is veszélybe kerülhet.El kéne már felejteni a házon belüli edzőt. Olyan ember kell akinek
elképzelése is van egy sztárokkal teletűzdelt csapatról.Mert ezt LE soha nem tudta kezelni.
Taktikája nincs.
palesz77

2017.02.20. 15:00:04

Az fórum 57%-a úgy tippelte, hogy szezon végén már megy, 27%, hogy jövőre, a többiek szerint később. Van egy sanda gyanúm, hogy most a többség fog nyerni.. :D Most meg itt az új.
Samper írta:Kéne egy új szavazás LE-ről, de nem arról, hogy mikor távozik, hanem arról, mikor távozzon.

-Most azonnal
-A szezon végén
-Kapjon 1 év szerződéshosszabbítást
-Kapjon több év szerződéshosszabbítást
Jó ötlet, kész is.
Samper
Director del Fútbol

2017.02.20. 14:56:00

Kéne egy új szavazás LE-ről, de nem arról, hogy mikor távozik, hanem arról, mikor távozzon.

-Most azonnal
-A szezon végén
-Kapjon 1 év szerződéshosszabbítást
-Kapjon több év szerződéshosszabbítást
Lezárt