Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ennek mondjuk én csak örülni tudok.visca el barca írta:bielsa kilőve, nyáron megy a lillebe
Azért a 2016-os tavasz sem volt akármilyen, a lejtmenetet leszámítva eléggé féltek tőlünk a csapatok, nem véletlen.knor írta:Húzza ki mindenki a fejét a homoknól. Ez a hatodik fél éve ebből két fél év volt nézhető, ez elég nektek?
-Első évében a tavasz volt ok.
-második év az ősz volt ok.
-idén kb. 5 meccs
Hát szerintem monhatjuk, hogy kevés. Pláne ilyen kerettel.
Egy kicsivel jobb a madrid és már a bajnokság is kuka.
A celta és a Róma is jobb mióta eljött. Azért az beszédes.
A 12/13-as szezonban 1 ponton múlt, hogy kiessenek, utána 13/14-ben Luchoval a 9. helyen végeztek. Nehogy már az bukás legyen, mert utána fejlődtek még tovább..knor írta:A celta és a Róma is jobb mióta eljött. Azért az beszédes.
Ha ez igaz, akkor viszont Rafinha többet fog játszani szerintem, PSG ellen is vele volt ez a felállás a második félidőben. De ha ez úgy fog kinézni, hogy Busi és Gomes a hátsó kettő, az csodás lesz..Nero. írta:Egyébként állítólag átállunk a 4-2-3-1re, hát szerintem is itt az ideje változtatni.
Ezzel alapvetően egyetértek, én is majdnem így gondolom.Nero. írta:Szerintem az előző két szezonját nem kell magyarázni, mindketto onmagáért beszél. Idén még mindig várnék mert lehet egy bajnokság + kupa kombó ami megint fantasztikus lenne. Egyenlőre nem áll jól a szénánk de ha most megverjük az Atleticot a Real pedig pontot veszít a Valencia vagy a Villarreal otthonában (esetleg mindkettő) akkor máris 50-50.
Ez a PSG elleni nagyon csúnya volt, de kaptunk már négyet korábban is és kapni is fogunk az életben még sokszor. Több mint 50 éve van BL, eddig 5ször tudtunk nyerni. Bármennyire is az a legszebb és a legfontosabb nem lehet elvárni egyik évben sem. Már a szezon elején azt mondtam hogy idén szinte már biztosan nem mi vagy a Real nyerjük. Mi kiszálltunk de attól se kell félni hogy a blancók behúzzák.
Egyébként állítólag átállunk a 4-2-3-1re, hát szerintem is itt az ideje változtatni.
Pique nyilatkozata ma: "We would all die for Luis Enrique." Szerintem ez nagyon sok mindent elmond. Sokan amugy azt is elfelejtik hogy játékosként is mennyire küzdött a klubért. Volt akkora szíve mint Puyolnak.
És akkor ezzel fel van mentve az idei szezonban?
Olyan értelemben tényleg nincs, hogy a "labda" a csapat kezében van. Ki lehet ebből mászni, de ahhoz rohadt nagy formajavulás kell. Amennyiben sorra játszuk a tegnapihoz hasonló meccseket, akkor nem sok választása lesz Bartonak meg Enrique-nek sem, mert a szúrkolók mondanak véleményt és cule-k. Egy mélyrepülésbe Barto is simán belebukhat.visca el barca írta:eddig olvastamzeli39 írta:Bartomeu mondhat bármit jelenleg semmi befolyása a folyamatokrabocsi
eddig olvastamzeli39 írta:Bartomeu mondhat bármit jelenleg semmi befolyása a folyamatokra
nyilván elég lett volna annyit mondani, hogy áprilisban leülünk vele és tárgyalunk. ha nem teszi hozzá, hogyő az elsődleges opció, gondolom enrique nem vág magán eretS.Agüero írta:Nyilván nem fogja lenyilatkozni, hogy elküldjük év végén.
Jó ötlet, kész is.Samper írta:Kéne egy új szavazás LE-ről, de nem arról, hogy mikor távozik, hanem arról, mikor távozzon.
-Most azonnal
-A szezon végén
-Kapjon 1 év szerződéshosszabbítást
-Kapjon több év szerződéshosszabbítást