És akkor ezzel fel van mentve az idei szezonban?
Középsuliban szerzek egy 5t szeptemberben, és még áprilisban arra verem a mellem, miközben már tele vagyok 2-3 jegyekkel?
Idén a bajnokságban 23 meccsen 15-6-2 a mérleg.
Ez nem olyan veretes.
Hozzájön egy eltaktikázott City elleni meccs nyert helyzetből, meg a PSG elleni blama.
Azt meg sem említem, hogy általában a játék sem klappol, nézhetetlen a meccseink nagy része.
Én értem hogy kedveled, szereted, okés, nincs ezzel gond.
De nem először jösz ezzel az adattal, hogy Pepnél jobb számokat hoz, főleg olyankor nyomatod ezeket mikor negatív kritika van felé. De ez nem mentesíti, semmi alól.
Szép volt amit elért az első év második felében, és másodikban is az atma elleni érthetetlen kiesés az ami fájhat, meg a real elleni otthoni veresé, az a két szezon majdnem tökéletes volt így is.
Szerintem akkor kevesen bántották, szidták. Biztos voltak akiknek akkor sem tetszettek a dolgai, én is biztos szidtam Matyiszerelme miatt.
De az idei szezon, amibe beletartozik a totális félrement nyári átigazolási szezon, az a jelen, és az alapján kell most kritizálni.
Szerintem jogos a kritika nagy része ebben a szezonban, de ha szerinted minden okés, és királyok vagyunk, akkor elfogadom ezt is.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."